2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
@زین     این ایدیش هس برات صدا زدم زین جان بیا این دوستمون درباره دکتر مددی ازت سوال دا ...

متشکرم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خوب شما هر بار از این تعدادی که گفتی چند تا جنین برات تشکیل شد؟؟؟ انتقالم انجام دادی؟؟؟؟ همون ماه ...

عزيزم دوست من ذخيرش بالا بود دكتر يه آمپول بهش داده بود به اسم elonvo كه بعدش باز ٧سيكل آمپول داد روز پانكچر ٣٠تا تخمك گرفتن كه ٢٠تا جنين شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا ،منو که یادتونه ان شاالله😁😘 دوتا انتقال منفی داشتم رویان ،بعدشم اومدم شهر خودمون پ ...

بیا من یه بی بی چک دارم نمیخوام بزنم ، بگیر بزن.ان شاالله که مثبته. .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوستان من ۲ روزه حالت تهوع و باد ِ معدم (زیاد) شروع شده، یعنی از ۵ هفته و ۲ روز. به نظرم زود شروع شده نه؟ از دیروز زنجبیل میگیرم زیرِ دماغم همش، یه ذره بهتر میشم، حالا سیرابی هم قراره درست کنیم. شما چیزی بوده که حالتونو بهتر کرده باشه؟

دوستان من ۲ روزه حالت تهوع و باد ِ معدم (زیاد) شروع شده، یعنی از ۵ هفته و ۲ روز. به نظرم زود شر ...

نه عزیزم زود نیست برای منم همون موقع ها شروع شد. من چای زنجبیل میخورم و‌دمیترون و ب شیش یه بارم سیرابی خوردم خداییش خوب بود اما از فرداش هرکاری کردم نتونستم بخورم قیافه شو میدیدم میخواستم بالا بیارم. اما کلا  هنوز هم روبراه نشدم تو هفته ۱۳. 

حال نداری دیگه... چی بگیم😉 ۱۱روز خیلی زیادِ فردا آز بده ببینم دختر جون  اگه حامله هم نبودی ک ...

باشه عزیزم چشم ، فردا میرم ببینم چی میشه برام دعا کن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله ک شما رو یادمونه😃رها جوون.تنبلی نکن..حال ندارم چیه..ی بی بی بزن. بعدهم آز بده انشاءالله معجزه ش ...

فداتم عزیزممم 😍😘 چشم فردا میرم تکلیفم معلوم شه ،خیلی برام دعا کن عزیز دلم 😍😘😘😘

بیا من یه بی بی چک دارم نمیخوام بزنم ، بگیر بزن.ان شاالله که مثبته. .

فداتشم عزیزم ممنونتم ،باورت میشه حتی پاهام نمیکشه برم یه بی بی بخرم😥 ولی دیگه فردا هر طور شده میرم حداقل تکلیفم معلوم شه

ممنون دوست خوبم. انشالله همه ی مادرها بچه هاشون رو به سلامت در اغوش بگیرن

آزی جون

نگران چیزی نباش،همه چی خوب و عالی پیش می‌ره به فضل خدا،

گل پسرمون مبارک  

تاریخ زایمان ،چند بهمن برات زده؟ واینکه هفته بارداریت ر چندهفته زدن؟

الآن میای من رخفه میکنی،بهمم نگو: چقدرفضوووووله  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یه سوال، دکتر تعیین میکنه توو هر انتقال چند تا جنین بذارن توو رحم یا خودمون میتونیم نظر بدیم؟؟؟؟؟ ...

برا زیر ۳۰ سال فقط دوتا انتقال میدن

بالای ۳۰ سال بیشتر

فک نمیکنم اختیارش دست ماها باشه🤔🤔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آزی جون نگران چیزی نباش،همه چی خوب و عالی پیش می‌ره به فضل خدا، گل پسرمون مبارک     تار ...

فضولیه چیه عشقم!!با هم دوستیم دیگه😍😍دوازده هفته و دو روز تاریخ زایمان هم ۱۷ بهمن که البته چون من باید سزارین بشم زودتر میوفته احتمالا

بچه ها خبررر خوب📢📢📢📢📢📢📢 الان رفتم سونو مجدد پیش دکتر طهماسبی که تو اهواز واقعا سونوگراف معتب ...

خپ خدارشکررررررررر،خیالت آسوده شد الحمدلله

این پیامت ر ندیده بودم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.