2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان یه سؤال داشتم  کسانیکه پیش رستمی شیراز آی وی اف کردن، راست میگن مطب خییییییلی شلوغ ...

سلام عزیزم، من خودم تخت نظر دکتر رستمی هستم،مطب شلوغ هست ولی کارها روی نظم انجام میشه و جلسه اول همکار دکتر رستمی ویزیت میکنن و آزمایشات لازم را می‌نويسن ولی بعدش جوابها و خود دکتر مینویسه و درمان و. داروهای لازم را تجویز میکنه ولی دوستمون با آیدی زین تحت نظر دکتر مددی هستن میتونی صداش بزنی و ازش بپرسی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که جواب دادی من آز دادم مشکوک به بارداری بود قراره یه هفته دیکه تکرار کنم ولی لکه بینی دارم خی ...

شیره انگور خیلی خوبه 

مویز هم ناشتا بخور 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ازي جون نميدوني چ قددددددد خوشحال شدم واست التماس دعا تو اين خوشحاليت منم دعا كن زودتر نتيجه بگ ...

مرسی دوست مهربونم انشالله که خدا به دل مهربونت نگاه میکنه و بزودی به نتیجه دلخواهت میرسی. عزیزم کیسه صفرا سمت راست زیر دنده هاست. البته دردش خیلی وقتها ممکنه با درد معده اشتباه بشه اما درد کیسه صفرا تا تو کمر وپشت میزنه 

سلام عزیزم، من خودم تخت نظر دکتر رستمی هستم،مطب شلوغ هست ولی کارها روی نظم انجام میشه و جلسه اول همک ...

عزيزم آیدی کاملش چیه؟؟ چطوری نوشته میشه؟ انگلیسی هست یا فارسی؟ 

تا آیدیشو کامل ننویسم متوجه نمیشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بچه ها خبررر خوب📢📢📢📢📢📢📢 الان رفتم سونو مجدد پیش دکتر طهماسبی که تو اهواز واقعا سونوگراف معتب ...

آزی حون خدا رو شکر همه چی رو براهه 🌷🌷🌷  اون دکتر بیسواد استرس بیخودی بهت وارد کرد 

وای آزی جون خداروشکر..انشاءالله بسلامتی بغلش کنی درسته اکثر دکتر زنان میگن برید پریناتولوژیست ولی ب ...

ای خواهرررر تازه امروز فهمیدم تنها دکتر حاذق و پریناتولوژیست اهواز که فقط اون به درد من میخوره چون سنم بالاست😬😬😬😬از قضا به طور کاملا تصادفی🧐🧐🧐خواهر شوهر دکتر بنده است. بعللله اصلا هم باند بازی نیست

آزی حون خدا رو شکر همه چی رو براهه 🌷🌷🌷  اون دکتر بیسواد استرس بیخودی بهت وارد کرد

اره واقعا. به خدا این دو روز فهمیدم نگین طفلک چی کشیده این چندوقت تازه با شرایط خیلی سخت تر از من. خیلی دعاش کردم و از خدا خواستم دل اونم به زودی شاد بشه. خدا به همه ی مادران ارامش و به بچه ها سلامتی بده. 

ای خواهرررر تازه امروز فهمیدم تنها دکتر حاذق و پریناتولوژیست اهواز که فقط اون به درد من میخوره چون س ...

😐😐😐😐امان از دست این جور دکترا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوست جونیا ،منو که یادتونه ان شاالله😁😘 دوتا انتقال منفی داشتم رویان ،بعدشم اومدم شهر خودمون پ ...

بله ک شما رو یادمونه😃رها جوون.تنبلی نکن..حال ندارم چیه..ی بی بی بزن. بعدهم آز بده انشاءالله معجزه شده باشه..اینطوری حداقل تکلیف خودتو میدونی عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم آیدی کاملش چیه؟؟ چطوری نوشته میشه؟ انگلیسی هست یا فارسی؟  تا آیدیشو کامل ننویسم متوجه نم ...

@زین    

این ایدیش هس برات صدا زدم

زین جان بیا این دوستمون درباره دکتر مددی ازت سوال داره

ممنون که جواب دادی من آز دادم مشکوک به بارداری بود قراره یه هفته دیکه تکرار کنم ولی لکه بینی دارم خی ...

مویز بخور صبح ها ناشتا ۲۱ عدد با ۲۱ بسم الله و شیره انگور و با اب حل کن طی روز بخور عزیزم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
۲میلیون و ۲۰۰ عزیزم

سل فری چیه عزیزم؟

و کیا میدن؟

چقدر گرونه🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم