2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان عزيز ، اميدوارم حال همه خوب باشه ، نگين جون من واقعا اين روزها فرصت سايت اومدن ندارم ولي ...

مامان سبحان عزیز مامان شدن دوباره ت مبارک باشه❤ الهی شکر بسلامتی زایمان کردی قربونت برم عزیزم که به یادم بودی، ان شاالله پسر منم با دعای شماها سالم باشه🤲

الحمدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نگین جان خوبی؟ خیلی خوب کردی بهمون خبر دادی از ذهنم بیرون نمیری فکر کنم نی نی ت، زیاد دوست داره ...

سلام عزیزم ممنونم😙 آره بخدا همه تون لطف دارین که دعام میکنید ان شاالله روزی بهش بگم چه خاله های مهربونی داره❤

الحمدالله❤
نگین جون عزیزم..میدونم واقعا خیلی استرس و عذاب کشیدی هیچکدوم.از ما نمتونیم حالتو واقعا درک کنیم..ولی ...

ممنونم نفسی جون ممنونم عزیزم 😙 آره بخدا خیلی شرایط سختیه دارم سعیمو میکنم از این ببعد آرومتر باشم من که سپردم به خدا از این ببعدش هم توکل به خودش🤲

الحمدالله❤
بچه ها من دیروز رفتم دکتر،گفته بود روز 13 یا 14 بیا ببینم،وضعیت تخمدانهات بدون دارو چطوره که خدا رو ...

سلام عزیزم منم ذخیرم ۷.۳ هستش سری اول برای پانکچر بهم سینال اف دادن که ۳۳ تا تخمک داشتم سری دوم فقط بهم منوپور دادند که یه فولیکول سایز ۱۷ داشتم بقیه سایز ۵ . ۶ موندند که سیکلم کنسل شد سری سوم به درخواست خودم بهم آمپول گونال اف دادند که ۱۸ تا تخمک داشتم 

اینم در نظر بگیر که هرچی تعداد تخمک بالا میره کیفیت میاد پائین

و اینکه مونده به بدن هر شخص که به چه دارویی خوب جواب میده

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم منم ذخیرم ۷.۳ هستش سری اول برای پانکچر بهم سینال اف دادن که ۳۳ تا تخمک داشتم سری دوم فقط ...

خوب شما هر بار از این تعدادی که گفتی چند تا جنین برات تشکیل شد؟؟؟

انتقالم انجام دادی؟؟؟؟

همون ماه یا چند ماه بعد؟

خوب شما هر بار از این تعدادی که گفتی چند تا جنین برات تشکیل شد؟؟؟ انتقالم انجام دادی؟؟؟؟ همون ماه ...

من شرایطم فرق میکنه عزیزم همسرم آزو اسپرمه 

سه بار تاحالا انتقال دادم که بار اول مثبت شدم ولی سقط شد 

دیگه هم جنین فریز ندارم و باید از اول شروع کنم 😔

خداجونم شکرت       
عزیزم بلاخره توو پانکچر ازت چند تا تخمک گرفتن و چند تا جنین داشتی؟؟؟؟ دکتر بهت نگفته بود که چون pco ...

22تا تخمک داشتم. که انگار یکی دوتاشون ازاد شده بود روزای قبل. چون مایع ازاد داخل رحم داشتم روز اخری که سونو شدم

واقعا حیفه نمیذارن تو اون مدت ادم خودش طبیعی هم اقدام کنه😁😁

از اون تعداد ۱۹ تا جنین تشکیل شد. که ۱۵ تاش کیفیتشون خوب بود. گفتن تو ۵تا بسته برات فریز کردیم

دوتا انتقال دادن ۳روزه. که منفی شدم متاسفانه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

من امروز پانکچر شدم ۱۳تا تخمک داشتم ولی تو سنو دکتر گفته بود ۷تا دارم 

به نظرتون چندتا جنین میشه؟ کی برم انتقال بدم به نظرتون؟ این ماه که دکتر گفت انتقال نمیده آمپول پروژسترون داد پریود بشم 

من شرایطم فرق میکنه عزیزم همسرم آزو اسپرمه  سه بار تاحالا انتقال دادم که بار اول مثبت شدم ولی ...

ان شاالله خدا خودش برات معجزه میکنه،توو بهترین وقتش.

نباید ناامید بشیم،خدا خودش به دلمون نظر کنه.

22تا تخمک داشتم. که انگار یکی دوتاشون ازاد شده بود روزای قبل. چون مایع ازاد داخل رحم داشتم روز اخری ...

یه سوال،

دکتر تعیین میکنه توو هر انتقال چند تا جنین بذارن توو رحم یا خودمون میتونیم نظر بدیم؟؟؟؟؟

چرا برا شما از 15 تا فقط دو تا شو انتقال دادن؟؟؟؟

سلام زینب جون.میگم شما یک ماه قبل از انتقال تغذیتون چی بود؟ چه چیزی هایی رو رعایت کردی؟گرمی زیاد خور ...

سلام عزیزم یک ماه قبل انتقال ماه رمضون بود و قطعا نمی تونستم خیلی رعایت کنم، کار خاصی نمی کردم، سحری میوه و خرما و آب 

افطار هم غذا هر چی بود با خرما و نبات داغ و آخرش هم شربت گل پنیرک

سعی می کردم مایعات زیاد مصرف کنم 

چرا شونزدهم نمیشه🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم