2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

منم ب۶ و ب۱۲ داشتم . به نظرم خوب بود و تاثیرگذاره و یه قرصی بود به اسم فرتیلای اگر اشتباه نکنم .و همچنین کیوتن . بعد از اینکه بهم فمبیون داد گفت همه رو قطع کن فقط فمبیون و آسپرین و استرادیول و پروژسترون.

بچه ها در رابطه با قرص یاسمین هم بگم تاثیرش تو برطرف کردن کیست هست که خیلی خوب جواب میده و عوارض کمتری داره . البته من ماه قبل از انتقالم بهم hd داده بود که فقط ایرانیش هست و برای اولین بار استفاده کرده بودم و علتش هم این بود که دکتر طرازی گفته بود میزان استروژن و پروژسترونش نسبت به ld بیشتره و با توجه به شرایطی که داشتم گفت اینو استفاده کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در رابطه با ابن سینا هم بگم کارشون بد نیست . با اینکه شلوغه اما به نسبت کارا تند پیش میره . فقط باید آدم خودش پیگیر باشه و به هرچی گیر بده . من بعد از انتقال هایی که منفی شده بود برای آخرین بار دیگه ریسک نکردم و همه جوانب رو درنظر گرفتم . البته آناجون خوب راهنمایی میکرد و همه رو پیش رفتم . آزمایش های ایمنی و انعقادی . ژنتیک و ... البته بگم من زیادی حساس شده بودم و کلی پول بابت اینجور چیزا دادم ولی خوب دیگه جنین نداشتم و دکترم قبلا یکی دیگه بود که بار آخر عوض کردم و رفتم زیر نظز دکتر طرازی . هرچند زمان انتقالم نبود و با دکتر کریمی انجام دادم اما در مجموع از هر دو راضی بودم . انتقال های قبلیمو اصلا زمان انتقال سونو نمیکردن اما اینبار اولش قشنگ سونو کرد و با سونو انتقال داد . ولی با تمام اینها من میگم خدا باید بخواد . امیدوارم دوران من هم به خوبی پیش بره خیلی استرس دارم و نگرانم 

در رابطه با ابن سینا هم بگم کارشون بد نیست . با اینکه شلوغه اما به نسبت کارا تند پیش میره . فقط باید ...

شما ابن سینا بودین که با سونو انتقال دادن براتون؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
منم ب۶ و ب۱۲ داشتم . به نظرم خوب بود و تاثیرگذاره و یه قرصی بود به اسم فرتیلای اگر اشتباه نکنم .و هم ...

سلام عزیزم دکتر شماهم طرازیه ؟؟؟ میشه بپرسم انتقال چندمتون بود ؟؟؟ همه انتقالا رو پیش دکتر طرازی بودی ؟

خداجونم شکرت       
آرامش جون دكتر عارفي هست اونجا كه باهاش اوكي نيستم  برام خيلي مهمه كه دكتر رفتار درستي با بيما ...

سلام عزیزم دکتر عابدی هم خوبه هم  کارش خوبه هم اخلاقش 

خیلی با دقت به حرف گوش میده 

به نظرم دکتر به غیر از مهارت باید اخلاقم داشته باشه 

وگرنه تخصصی که آدم جرات نکنه از طرف یه سوال بپرسه به هیچ دردی نمیخوره

سرخود هیچ کاری نکن من قبل از انتقال برایه پریود شدن دوفاستون خوردم باعث شد وسط سیکل دوباره خونریزی ک ...

ممنون که گفتی آره راست میگی باید صبر کنم خودم بشم 

سرخود مصرف دارو اشتباه محضه 

ان شاالله اونم عاااااااااالیه 

ممنونم عزیز دلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
گلم دو تا سه روزه انتقال دادن، گرید هم فقط گفتن خوبه، ولی زیر میکروسکوپ خودم یکیش رو دقت کردم واقعا ...

سلام خانوماي گل...من الان يك سرفه بزرگي كردم طرف چپ رحمم كه ني ني هست خيلي خيلي درد كرفت...امكان دارد سقط بشود؟؟نكران شدم🥺🥺🥺🥺🥺

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام عزیزم دکتر عابدی هم خوبه هم  کارش خوبه هم اخلاقش  خیلی با دقت به حرف گوش میده  ...

اره عزيزم اخلاق دكتر خيلي مهمه 

متاسفانه اكثر پزشكاي ما فكر ميكنند مغز متفكر هستند و بيماري كه اومده پيششون يك آدم بيسواد و خنگه كه هيچي نميفهمه!

ديگه اينكه اخلاقا اون پزشك بايد در قبال حق ويزيتي كه گرفته پاسخگوي سوالات بيمار باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها . طبق محاسبات من ۵ هفته ام تموم شده رفتم تو ۶ هفته . چرا اصلا تهوع ندارم ؟ نگران شدم&nbs ...

منم اصلا تهوع ندارم....-شما كي انتقال دادين؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻