2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
وای چه دردناک،الان بهتری؟ 

خيلي درد كشيدم پنج شنبه از 4 صبح تا 4 عصر با 5 تا قرص سايتوتك ...

بعدم شنبه كه وحشتناك بود دردش  اصلا در خودم تحمل چنين وضعيتي رو نميديدم اصرار كردم كورتاژ كنه برام اما قبول نكرد گفت افتاده پايين ميكشمش بيرون  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم گاندي جنين دارم يبار ديگه با چوبساز انتقال ميدم البته نه به اين زوديها خيلي اذيت شدم. فك ...

تارا جون به دولتی یه ثانیه فکر نکن امکانات جنین شناسیشون خیلی ضعیفه 

بنظر من بپرس چوبسار دیگه کدوم بیمارستانه با خودش ادامه بده ،و نظر من بعد چوبسار دکتر عابدی

تارا جون به دولتی یه ثانیه فکر نکن امکانات جنین شناسیشون خیلی ضعیفه  بنظر من بپرس چوبسار دیگه ...

ارمغان جون منظورم از دولتي مثلا ابن سينا بود نميدونم دولتيه يا نه ولي خب خيلي شلوغه من اصلا نميتونم اونقدر وقت بگذارم

چوبساز بغير از گاندي فقط كرمانشاه هست جنين شناس گانديم خوبه ولي كلا بدم نمياد يك مركز ديگه رو هم امتحان كنم ببينم كيفيت و نتيجه كار چقدر فرق داره. تنها دلخوري من از تيم گاندي اينه كه هيچكس نميتونه بگه چرا اين اتفاق افتاده و براي اينكه تكرار نشه چكار بايد كرد؟ 

ديروز وقت طرازي داشتم كه نشد برم دوستم كه بيماره نصره رفته بود و ناراضي برگشت ميگفت واقعا در حد انتظارم نبود و اصلا به هيچ سوالم جواب نداد فقط تند تند ميپرسيد ميخاي با ما ادامه بدي؟!

شنيدم گروه آل ياسين ناباروري اميد هم كارشون خوبه البته كه از ژيلا عابدي هم خيلي تعريف شنيدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خوب انجام دادی، راضی بودی، جوابش خوب بود؟  دکترم که می گفت خوبه منم حال و حوصله جای جدید ندارم ...

اره خدارو شکر سونو خوب بود حالا سه شنبه باید جواب خونو بگیرم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
یعنی نگران نباشم ؟ پس چی میگن اگر نباشه یعنی جنین رشد نمیکنه . والا ما دیوانه شدیم😣😐

نه عزیزم. میگن اگر داشتی بعد یهو قطع شده شک کن .

من خودم توی دو تا انتقالام از هفته دوم تهوع و سینه درد داشتم .البته خفیف.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرجان جون داروهای قبل و بعد انتقالت چی بود؟ انشالله چهارشنبه خوش خبری🤲

ممنون.

قبلش لووتیروکسین 

زینک و ویتامین ای

آسپرین

استرادیول

پودراینوفولیک

ب۶ و ب۱۲

بعدش

لووتیروکسن 

فمیبیون

هپارین

آسپرین و استرادیول دو تا صبح دو تا شب

و آمپول پروژسترون

سلام من دیروز پانکچر شدم فک کنم۱۸ تا تخمک داشتم هایپر شدم از دیروز تخمدانم دردمیکنه باید خم بشم راه ...

خم نشو اصلا.جارو نکش.

نماز نشسته

دستشویی فرنگی.

رژیم پر پروتئن

سفیده تخم مرغ ۶ ، ۷ تا توی روز.

دوغ

آب زیاد که زیاد بری دستشویی

اگر دیدی بهتر نشدی ، شکمت ورم کرد ، افزایش وزن بیش از حد ، سرگیجه و تنگی نفس زیاد و .....

به دکترت بگو و برو سرم آلبومین بزن

.

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم ببخشید چند وقت سایت نمیام آره عزیزم رفتم سونو گفت اختلافا همچنان هستن نم ...

نگین جون عزیزم..میدونم واقعا خیلی استرس و عذاب کشیدی هیچکدوم.از ما نمتونیم حالتو واقعا درک کنیم..ولی بیشتر از این خودتو اذیت نکن وسعی کن آروم بشی ..تو هر تلاشی ک.لازم بود انجام دادی..الانم ک خداروشکر دکتر گفته روند رشدش بهتره..پس مطمین باش خیریتی توی این تاخیرا وسنگ افتادنها هس ب همون خدا توکل کن و سعی کن از بقیه بارداریت لذت ببری.انشاءالله ک.خودش حافظش هست وصحیح وسالم پسرتو میذاره تو بغلت.🙏🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرجان  جونb6و b12  چرا بهت دادن؟ قرصشو خوردی ؟

راستش نمیدونم . فقط آزم یک فاکتورش ایراد داشت .

IgGام بالا بود.

ب۶ قرص بود ، صبح ناشتا و ب۱۲ آمپول بود ۴تا داد ، هر هفته یکی.