2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من قبلا دوتا میکرو ناموفق تو رویان داشتم. مدارکم امروز آوردم ابن سینا. یه سری آزمایش خون معمولی و سو ...

من کلا ابن سینا بودم.

یک انتقال داشتم که سقط شد، پارسال.

یکی هم الان دادم ، ۴ش آز دارم

.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@زینبی_بابا     سلام زینب خانم ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. من آزمایشات ایمنی و ا ...

سلام عزیزم بله که امیدی هست چرا نباشه حتما آزمایش ها رو نشون دکترت بده، دیگه خودش تشخيص میده چی کار کنه بهتره

حتما مامان میشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چند سالته؟اونجام واس غربالگری اذیت میکنن؟

سلام گلم من ۲۶سالمه  میخواستم ازمایش قبل قربالگری رو انجام ندم بهم گفتن اگر انجامش ندم سونوی ان تی هم قابل قبول نیست اجباری هردوتاش اینجام هم سختگیره خدا خودش فسقلیامونو حفظ کنه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام من دیروز پانکچر شدم فک کنم۱۸ تا تخمک داشتم هایپر شدم از دیروز تخمدانم دردمیکنه باید خم بشم راه برم نفس عمیق میکشم درد دارم ادرار هم با درد میاد وقتی دستشویی دارم بیشتر درد میگیره دلم یبوستم دارم با اینکه داروهم میخورم برای یبوست از دیروز چیکار کنم اینا طبیعیه یا باید بهدکتر بگم؟؟؟🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

خدایا...شکرت😍
عزیزم منم نداشتم ا۱لا تا هفته ۸🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷کاملا عادی بودم برو خدارو شکر کن😁😁😁😁

یعنی نگران نباشم ؟ پس چی میگن اگر نباشه یعنی جنین رشد نمیکنه . والا ما دیوانه شدیم😣😐

سلام من دیروز پانکچر شدم فک کنم۱۸ تا تخمک داشتم هایپر شدم از دیروز تخمدانم دردمیکنه باید خم بشم راه ...

منم ۱۹ تا تخمک داشتم دقیقاً همین علائم شما رو داشتم. به دکترتون یا مرکزتون بگین، ضرر نداره. برای یبوست هم من تخم شربتی و خاکشیر خوردم خیلی خوب بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دور از جون، از این استرس ها لذت ببر عزیزم  منم آرزو داشتم الآن تو وضعیت شما باشم تمام استرس ها ...

تو رو خدا درست دعا کنین، این استرس ها واقعا آزار دهنده اس، منم قبلا نمی دونستم استرس تو بارداری یعنی چی ولی از تمام مراحل قبلش استرس بارداری بدتر و سخت تره، چون پای یک نفر دیگه در میونه

سلام تاراجان دیگه با چوبساز ادامه نمیدی ؟؟

سلام عزيزم گاندي جنين دارم يبار ديگه با چوبساز انتقال ميدم البته نه به اين زوديها خيلي اذيت شدم.

فكر كردم يك مركز ديگه رو هم امتحان كنم و يك دكتر ديگه رو البته كه تو اين داستان بارداري پوچ يا هرچي كه نميدونم اسمش بود دكترمو مقصر نميدونم ولي خب بد نيست يك جاي ديگه رو هم امتحان كنم و اونجا هم جنين داشته باشم مراكز دولتي فكر نكنم بتونم برم چون خيلي شلوغه منم واقعا وقتشو ندارم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها . طبق محاسبات من ۵ هفته ام تموم شده رفتم تو ۶ هفته . چرا اصلا تهوع ندارم ؟ نگران شدم&nbs ...

سلام عزیزم صبر کن، منم اون روزا تعجب کرده بودم، شروع میشه، هر چی دیرتر شروع بشه بهتر و سبک تره

سلام دوستان بعد سقط بنظرتون چه مولتی ویتامینی بخورم برا تقویت بدنم ‌.به خاطر خونریزی زیاد سردرد ...

سلام عزیزم، قرص آهن و فولیک اسید فراموش نشه، بقیه ویتامین ها رو از دکترت بپرس حتما چی بخوری بهتره