2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
نه بابا یه بار هیچی نمیشه، اگر نعناع کم باشه کلا هر چند دفعه بخوری اشکال نداره

مرسی عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جون مگه نعنا خشکم ضرر داره؟

نه گلم فکرکنم من خیلی حساس شدم

دوستان گفتن مشکلی نداره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عه 😟😟😟 مگه تموم نشده بود بنده خدا خدا کمکش کنه  خدا خودش دلشو شاد کنه خیلی سخته

اره بنده خدا خيلي سختي كشيد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هرچی خدا بخواد  چی بگم انقدر همیشه تو ذوقم خورده اصلا دست و دلم نمیره برم جواب بگیرم احساس میک ...

ايشالا با خب خوب مياي 

از اين بلاتكليفي در مياي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان كسي ميدونه خون ريزي كم تو ١٠انتقال نشانه چيه ؟

واااای آزی جون واقعااااا؟سختت نبود؟بعدشم که به هوش اومدی اوکی بودی؟یعنی اصلا نیاز به همسرت هم نشد که ...

عزیزم خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو بکنی. من همسرم اون روز امکان حضورش نبود نه اینکه من نخوام بیاد روز قبل اومد رضایتامه رو پر کرد ولی اتفاقا وقتی گفتم همراه ندارم بیشتر هوامو داشتن. بعد از اینکه به هوش اومدی کمکت میکنن بری دستشویی و اب میوه بهت میدن تا مطمئن بشن که سرت گیج نمیره بعد هم میری لباس میپوشی و میری خونه   من واقعا مشکلی نداشتم. 

دوستان كسي ميدونه خون ريزي كم تو ١٠انتقال نشانه چيه ؟

شاید لکه بینی لانه گزینی باشه، نگران نباش با وجود استرادیول پریود نمیشی، ان شاء الله که بارداری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم منکه اکثر روزا تو سالادم.نعنا خشک هس میخورم.. مشکلی نداره.حتی ی بارم.پونه بود خوردم..منکه دیگ ...

منم پونه خوردم قبلا البته زیاد نبود مثلا یکم توی ماست...منم بخدا همش میخوام حساس نباشم مامانم حرص خورد گفتم میپرسم از بچه ها.مرسی گلم

بچه ها شما از وقتی ازمایشتون +شد تا موقع سونو چکار کردید؟علامت داشتید..من همش استرس دارم میگم هنوز ه ...

چون هنوز هیچی معلوم نیست تو سونو، تازه خیلی ها دو هفته بعد از مثبت شدن، فقط ساک حاملگی مشخص، و ممکنه قلب دیرتر تشکیل بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
هر چیزی کمش مشکل نداره ، مخصوصا شما که دیگه ۳ ماه اول رو رد کردین. من که کلا بیخیال شدم.همه چی میخو ...

ان شاالله مشکلی پیش نمیاد و مامان میشی و به سلامتی نی نیتو بغل میگیری