2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
بچه ها کیا جدیدا سل فری انجام دادن؟مث اینکه بخاطر تحریم دیگه نمونه رو خارج نمیفرستن و خودشون آزمایش ...

منم شنیدم اکثر جاها نمیفرستن خارج ولی الکی میگن میفرستیم اونور...نمیدونم والا.جاهای مطمئن رو بپرس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مگه بده؟ فکر نکنم.

توی ناخوداگاهم یه چیزایی درمورد این موضوع هست ولی درست یادم نمیاد.حس میکنم خونده بودم نعنا و پونه برای زن باردار خوب نیست..ولی‌ گشنه بودم خوردم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چیکار کردی ؟؟ دارو گرفتی؟ سونو کردی ؟ دوباره چقدر دیگه باید سونو بری؟ منو بگو میخواستم برم مشه ...

انشاالله ميشي 

بهم دارو داد بعد بايد چهارشنبه هفته آينده باز برم سونو تا روز انتقال رو بگن 

گفت تا ١٠روز اگه نشد بياد سونو كنيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی مصرف میوه، سبزیجات، قرص ویتامین سی 250،ویتامین ای 100، اگر دوست داشتی ولمن من همیشه واسه همه م ...

عزیزم،من جواب آزمایشهای همسرمو به دکتر که نشون دادم و ازش پرسیدم چرا با اینکه شش ماهه دارو میخوره تاثیری رو اسپرماش نذاشته،گفت دارو برا افرادی موثره که مشکلشون خیلی زیاد نباشه😔

گفت برا همسر شما دارو تاثیر نداره.

حالا با این اوصاف به نظرت،ولمن بگیرم برا همسری؟

عزیزم منم تازه رفتم غربالگری.من nt خوب بود و تیغه بینی هم دیده شد اما تو آزمایش برام ریسک بالای سندر ...

تو سونو خوب بوده نگران نباش اصلا . خيالت راحت سالم. اين سياست جديد آزمايشگاه ها شده جديدا كه ريسك بزنن مادرارو بفرستن سل فري . اصلا نگران نباش سالمه سالمه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
توی ناخوداگاهم یه چیزایی درمورد این موضوع هست ولی درست یادم نمیاد.حس میکنم خونده بودم نعنا و پونه بر ...

من پونه و گلپر و گشنیز شنیدم ولی نعناع نشنیدم بد باشه.نگران نباش عزیزم اون چیزاییم ک میگن خوردشون خوب نیس خوردن خیلی خیلی زیادشون ضرر داره در حد متعادل حتی زرشک و زعفرونم مشکلی نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان ـ متاسفانه من خونریزیم زیاد شد. لخته های ریز هم دفع میکنم ـ همه چی تموم شد. اینبازم نشد ...

متاسفم عزیز دلم همه اکثرمون این تجربه تلخ منفی شدن رو داشتیم چکار باید کرد فقط باید صبور باشیم یه چند روزی حالت افسردگی وناراحتی میگیریم بازم سعی میکنیم تا به نتیجه برسیم انشالله خدا ناامیدمون نکنه هممون همین امسال باردار شیم

منم در مورد استفاده از پرد درصورت عدم وجود مشكل ايمني خيلي ترديد دارم،،، چرا ميدن؟ چه توجيه علمي دار ...

مهیا جان خوبی؟ چیکارا میکنی؟ یادته پارسال ما باهم انتقال داشتیم...منو شماو خاکستری و مامان اینده...که خدارو شکر خاکستری و مامانی جواب گرفتن.

توی این مدت بازم انتقال داشتی؟ یا بازم پانکچر کردی؟ چیکارا خوبه؟ دکترتو طرازی کردی؟

توی ناخوداگاهم یه چیزایی درمورد این موضوع هست ولی درست یادم نمیاد.حس میکنم خونده بودم نعنا و پونه بر ...

هر چیزی کمش مشکل نداره ، مخصوصا شما که دیگه ۳ ماه اول رو رد کردین.

من که کلا بیخیال شدم.همه چی میخورم ولی کم .که اگر ضرر داشت به اثر کردن نرسه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وای مرجان الان امضاتو خوندم....خیلی گریه ام گرفت...واقعا متاسفممممنن...ایشالله دوتا تپلی جبران کنن ج ...

نمیدونم چرا برش نمیدارم.

مرض دارم ، گاهی دلم تنگ میشه ، میخوام بخونم یادش بیفتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
کاش اونا رو هم عددشو ببینی، تو رنج نرمال بوده یا نه، چون در کنار هم تفسیر میشن

سلام عزیزم 

دیشب آزمایش هامو برگردوند 

تو روز سوم پریود آزمایش دادهدبودم

Fsh=10.4

Lh=2.9

Prolactin=348

Stradiol=33

فکر کنم خوب باشن

سلام دوستان ـ متاسفانه من خونریزیم زیاد شد. لخته های ریز هم دفع میکنم ـ همه چی تموم شد. اینبازم نشد ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم

نمیدونم حکمت خدا چیه که اینقدر ناراحتمون میکنه

ان شالله دفعه دیگه خودت طبیعی باردار میشی