2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047322 بازدید | 684589 پست
دکتر طرازی ب ما گفت تا ۳ روز راه زیاد نرین و دستشویی فقط . بعدش توی خونه زیاد راه برین. پشت میز نا ...

سلام ببخشید عزیزم برام سوال پیش اومد علت سقطو نگفتن بهتون ...من نمیدونستم سقط کردید امضاتونو خوندم خیلی ناراحت شدم ...

خدا جونم شکرررت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فدای سرت، ما اگر قابل باشیم برات دعا می کنیم که هم حال روحیت خوب بشه هم زودتر نی نی دار بشین ...

ممنون عزیزم من اگه شمااارو نداشتم چیکار میکردم 

لطف خدا بود که من با این تاپیک آشنا شدم 

خداجونم شکرت       
نیاز به همراه نیست عزیزم.خیلی راحته فقط همسرت باشه کافیه

آره عزیزم اینجور که اینجا می خونم همه بچها انگار به هیچکس نگفتن فقط منم که از ترس می خوام آدم و عالمو باخبرکنم😓🙈ولی با خوندن جوابای شما منم دلگرم شدم رو خودم کارکنم که به هیچکس نگم چون خجالت می کشم بابام بفهمه ...انشالله خدا خیرتون بده که شماها هستین

منم از بی هوشی میترسیدم ولی اصلا ترس نداره.حس خیلی خوبیم هست.بعدشم یکم درد داشتم که شیاف گذاشتن اروم ...

مرسی از دلگرمیت عزیزدلم انشالله خدا حاجت دل تک تکتونو بده الهیییی آمین. اگه شماها نبودین نمی دونم من بااین همه سوال باید چیکار می کردم😄🙈

سلام ببخشید عزیزم برام سوال پیش اومد علت سقطو نگفتن بهتون ...من نمیدونستم سقط کردید امضاتونو خوندم خ ...

نه عزیزم نگفتن . 

گفتن طبیعیه.۳ ماهه اول ، نطفه ضعیف بوده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها من برگشتم...میخوام دوباره برم توی فاز درمان پیش از اتتقال . فعلا یه دوره سه ماهه کیوتن ...

انشالله....به امیدخدا موفق باشی عزیزم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
من حتی همسرم هم نبود. باورت میشه؟تک و تنها رفتم و برگشتم

واااای آزی جون واقعااااا؟سختت نبود؟بعدشم که به هوش اومدی اوکی بودی؟یعنی اصلا نیاز به همسرت هم نشد که بخواد کاری برات انجام بده یعنی انقد حال آدم خوبه که می تونه همه کاراشو بعد به هوش اومدن خودش انجام بده؟

ببخش عزیزدلم سوالام زیاد شد یعنی درکل منظورم اینه که انقد آدم حالش خوبه و عمل راحتیه پانکچر؟