2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
الان رفتم گوگل سرچ کردم درمورد همین cvs نوشته بود خطر سقط نداره که!تنها خوبیش اینه که تو هفته های پا ...

ممنونم از محبتت گلم. بله cvs تو سن پايين هم انجام ميشه و دكتر به خاطر اينكه زمان رو از دست نديم و فرصت داشته باشيم گفت cvs انجام بده و جوابش هم نسبت له آمينو زودتر مياد . كروموزوم رو بررسي ميكنه. خيلي سخته بعد اين همهههههه سختي بدون هيچ مشكل خانوادگي آخر بگن مشكل كروموزومي داره 😔😔😔ممنونم براي همدرديت عزيزم. اميدوارم خدا بهم يه آرامش عظيم بده. 

دكترم گفت بايد بري پيش دكتر پرناتولوژيست اون جنين رو قشنگ داخل شكم ميشناسه و خودشون هم cvs و آمينو انجام ميدن و اگر مشكلي باشه خودش مستقيم دستور سقط ميده. من ٣٠ سالمه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نینینپتپل جان یعنی از اون همه تخمک 3 تا جنین تشکیل شد ؟

برنا جون بله سری اول از ۳۳ تا تخمک ۲ تا جنین تشکیل شد 

به خاطر همینه وقتی گریه میکنم و اطرافیا میگن گریه نکن چیزی نیست ادامه بده و این حرفا 

نمیتونم متوجهشون کنم 

همسرم آزو اسپرمه به خاطر همین جنین برام کم تشکیل میشه ولی بازم خداروهزار مرتبه شکر 

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از محبتت گلم. بله cvs تو سن پايين هم انجام ميشه و دكتر به خاطر اينكه زمان رو از دست نديم و فر ...

الهی بگردم.غصه نخوریا.درکت میکنم.شرایطت خیلی خیلی سخته...ممکنه همه ی اینا اشتباه باشه.ولی باید پیگیر باشی عزیزدلم.حتما اون کاری که دکترت میگه رو انجام بده.ان شاالله که نی نیت صحیح و سالمه و خیال هممون راحت میشه.من چیزی درمورد cvs نمیدونستم ولی خب ظاهرا به اندازه ی همون امنیو اعتبار داره و میشه به جوابش اعتماد کرد.خب جوابش هم زودتر میاد و تو مجبور نیستی تا هفته های بالاتر این حجم از استرس رو تحمل کنی...بعدشم خوب استراحت کن و چیزایی که دکترت میگه رو انجام بده تا مشکلی پیش نیاد‌‌‌..خودت و نی نی قشنگتو بسپار به خدا...من بنده ی خوبی نبودم ولی از ته دلم میخوام خدا به دلت آرامش بده و بهترینها رو سر راهت بذاره

ان شاالله بهترین تصمیمو میگیری عزیزم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره ولی برا من بیشتر ضربه میزنه خیلی کم پیش میاد ویبره.وقتاییم ک جابجا میشه شکمم یخورده درد میگیره.ب ...

اره جدیدا گاهی ک.محکم ضربه بزنه از رولباس مشخصه😍

البته من لباسم.میزنم بالا از رو پوست شکمم مستقیم.نگا میکنم😅 

خیلی حس خوبیه اینکه میبینم میاد بالا..انشاءالله قسمت همه دوستان گلمون🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
علائم هایپری، کم شدن شدید حجم ادرار، بزرگ شدن دور شکم به صورت ناگهانی، اضافه وزن سریع ظرف یکی دو روز ...

تخمکام زیاد بود در عرض ۶ روز استفاده دارو نوشته بود ریسک هایپری هست

خدایا...شکرت😍
برنا جون بله سری اول از ۳۳ تا تخمک ۲ تا جنین تشکیل شد  به خاطر همینه وقتی گریه میکنم و اطرافیا ...

نینتپل جان ناامید نشو تا جایی که میتونی ای وی اف رو انجام بده مطمین باش باردار میشی من اشتباهی که کردم این بوذ خیلی فاصله مینداختم بین ای وی افام پشت سر هم باشه بهتره

منم شرایطم مثل شماست تقریبا من رویان میرفتم پانکچر شدم ۳۳ تا تخمک دوتا جنین که مثبت شدم ولی قلبش تشک ...

عزیزم    سرم ivig  در حد تحقیقاته و و اکثر دکترا نظرشون اینه که هنوز ثابت نشده که موفقیت آی وی اف بالا میبره من آز cd5۶ شش  واحد بالا بود دکتر عارفی گفت سرم و پرد داشته باش بازم منفی شدم 

بنظر من بازم با طرازی ادانه بده و تجویز سرم بسپار به خودش شاید نیازت نباشه اما پرد احتمال زیاد بهت بده همسرت تحت نظر دکتر معتبری باشه  حتما جواب میگیری 

چون سابقه بارداری داری و ایمنیت خوب بوده و انعقادی دارو میگیری 

اگه میتونی خلاصه پرونده از رویان بگیر پیش هر دکتری که خواستی وارد سیکل بشی ببری تا دقیقا شرایطت بدنت بدونن 

روز چندم سیکلت انتقال دادی ضخامت آندومتر چتد بود؟

سلام ماماناي گل و دوستاي مهربون  من رفتم سونو ان تي ولي متاسفانه عدد ان تي ٤ بود و خيلي بالا ب ...

مگه عدد ان تی باید چند بشه؟ا

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اره جدیدا گاهی ک.محکم ضربه بزنه از رولباس مشخصه😍 البته من لباسم.میزنم بالا از رو پوست شکمم مستقیم. ...[/QUOTE]

[QUOTE=98644106]اره جدیدا گاهی ک.محکم ضربه بزنه از رولباس مشخصه😍 البته من لباسم.میزنم بالا از رو پوست شکمم مستقیم. ...

نفسی جان یه بار سر دخترم که باردار بودم بلوزمو زده بالا داشتم شکممو نوازش میکردم و باهاش حرف میزدم یهو دخترم دستشو فشار داد رو شکمم قشنگ دستو و انگشت هاشو رو روی شکمم دیدم مثل فیلم وحشتناک ها بود که یهو یه جونوری از بدن ادم میاد بیرون یکدفعه ناخوداگاه جیغ زدم و پریدم هوا😂😂😂تا مدتها یادم میومد خنده ام میگرفت

سلام ماماناي گل و دوستاي مهربون  من رفتم سونو ان تي ولي متاسفانه عدد ان تي ٤ بود و خيلي بالا ب ...

والا من تو همین نی نی سایت یه عالمه مورد مشابه مثل شما دیدم که در نهایتش خداروشکر هیچکدوم هیچ مشکلی نداشتن شما فقط یه مقدار پول بی زبون تو گلوی ازمایشگاه ها گیر کرده  که اونا پرداخت کنی میبینی الحمدالله بچه سالمه و مشکلی نیست. 

نفسی جان یه بار سر دخترم که باردار بودم بلوزمو زده بالا داشتم شکممو نوازش میکردم و باهاش حرف میزدم ی ...

چه حس قشنگی💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم