2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
عزیزم منم روز ۱۲ انتقال لک دیدم و  گفتم پریود شدم دیگه ک اینجا بچه ها گفتن احتمالا لانه گزینینه ...

هنوزم یه روزنه امیدی دارم . چشمم به رحمتشه. امیدوارم اینبار منم لایق مادر شدن کنه و به صلاحم باشه🙏🙏

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
آره دکتر منم گفت هواگیری نمیخواد ولی اولین بار که رفتم تزریقاتی برام بزنه هواگیری کرد نمیدونم چرا 🤔 ...

طبق عادت بوده، اصلا نیازی نیست 😉😉😉فقط آمپول تو رگ هواگیری می خواد، 

آخ آخ سر پروژسترون همسرم دقیق هواگیری می کرد من حرص می خوردم آمپولو هدر دادی، نکن، گوش نمیداد😂😂😂😂، بعد بهش می گفتم آسپیره کن تو رگ نزنی، اونو انجام نمی‌داد، کلا ماجراها داشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صنم جون مرسی شما خوبی؟ امروز ۶ روز از انتقال میگذره  از علائم هیچ خبری نیست🙁

خخخخخخخخخ علائم، منم اول علائم نداشتم، بذار برسی هفته 7 و 8 اون وقت با گوشت و پوست و استخون درک می کنی علائم یعنی چی و از کی میاد 😁😁😁😁

بچه ها من اصلا نمیتونم کش اومدنامو کنترل کنم همش یادم میره نباید کش بیام چیکار کنم شنیدم باعث کشیدگی ...

اره منم زیاد کش میام دقیقا دلم درد میگیره جای نافم 😨😲یعنی بچه کش میاد😭😭😭

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام ارمغان جون خوبی عزیزدلم؟ تحت نظر کدوم دکتر هستی ؟؟ این سری دارو چی بهت دادن ؟؟؟  من این ...

سلام عزیزم درکت میکنم  چقدر سخته دکترا نمیتونن دلیل منفی شدنامون پیدا کن ،دکتر من زهرا حیدر هستش بهمن ۹۶ یبار پانکچرم کرد و بار اول سقط و بار دوم متفی و بار سوم رفتم عارفی انتقال داد ،خراش،هیسترو،سرم،پردنیزولون و مکمل و جنینام بلاست بود اما بازم شکست خوردم 

الان مجدد پانکچر شدم کلا ۵ تا جنین شده ۲ تا کامپکت انتقال داد  ،و یکروز قبل انتقال یک عدد سرم ivigگفت تزریق کن و gcsfروز انتقال و انوکسا روزی بکی میزنم ،الانم دارم نگران میشم علائم ندارم  مدام فکرورواجور میاد تو سرم  اگه خدای نکرده منفی شدم برم لاپاراسکوپی رحم و لگن و لوله ها بررسی بشن  چون ۵ سال قبل عکس رنگی گرفتم  و دیگه تکرار نکردم نمیدونم عکس رنگی کفایت میکنه یا فکر دیگه ای بکنم

داروهای اصلی پرگووریس و پی دی هوموک همونhmg ایرانی بودو روز ۶ سونو شدم فولیکولا ریز بودن و آمپول دگزا همون روز گف بزن به رشد فولیکول کمک میکنه و روز ۱۰ مجدد سونو و فولیها رشدشون خوب شده بود و صبح روز ۱۳ پانکچر شدم

شما تحت نظر کدوم دکتری ؟ذخیرت خوبه؟

سلام من 9مرداد انتقال دارمشما که مثبت شدين اگر کار خواستی کردین که مثبت شد خواهش میکنم به منم بگين ب ...

عزیم تا روز انتقال اب زرشک بخور من زیاد خوردم به صورت طبیعی خون و رقیق میکنه و رحمت و گرم نگه دار🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
طبیعیه شما اینطوری بودین علائم هایپری چیه؟؟؟؟؟

علائم هایپری، کم شدن شدید حجم ادرار، بزرگ شدن دور شکم به صورت ناگهانی، اضافه وزن سریع ظرف یکی دو روز، تهوع شدید و استفراغ، سرگیجه شدید، 

گلم اگر تخمک هات زیاد بود، روزی 8 تا سفیده تخم مرغ بخور و رژیم پر پروتئین داشته باش، برنج و شکر کمتر بخور، مایعات زیاد مصرف کن و راه برو خون تو پاهات لخته نشه

اگر هر کدوم از علائم بالا رو داشتی سریع برو بیمارستان بهت سرم آلبومین میدن

انشالله  ک مامان شدی و تیکرت میمونه تا ۴۰ هفتگی

ممنون فدات.. برا ما ها دعا کن 😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستام ـ من هنوز لکه بینی دارم رنگش قرمز شدهـ فقط داخل واژنم هست هر وقت دستمال میکشم می بینم.رو ...

گلم یه شیاف صبح بذار مقعدی، دو تا آمپول هم شب بزن با هم، این قدر هم بی بی نزن، نهایت برو آز بده بهتره 

اره منم زیاد کش میام دقیقا دلم درد میگیره جای نافم 😨😲یعنی بچه کش میاد😭😭😭

نمیدونم آرامش جون من از یکی شنیدم باعث کش اومدن بند ناف میشه خونرسانی به جنین خوب انجام نمیشه نمیدونم چقدر صحت داره من اصلا نمیتونم کنترلش کنم

خدا جونم شکرت...
گلم یه شیاف صبح بذار مقعدی، دو تا آمپول هم شب بزن با هم، این قدر هم بی بی نزن، نهایت برو آز بده بهتر ...

ممنون گلم. از آز ک خیلی میترسم بیشتر از بی بی منفی😒😔

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷