2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
دوستان کمک من هر روز بین ساعت ۸تا۹ هپارینمو میزدم. هم صبح هم عصر. دیشب ساعت ۹ زدم. ۱۲ ساعتش میشه ...

امپولای هورمونی باید سرساعت زده بشه ولی اگه یه روز دیرتر بزنی فکر نکنم تاثیری داشته باشه

امپولای هورمونی باید سرساعت زده بشه ولی اگه یه روز دیرتر بزنی فکر نکنم تاثیری داشته باشه

ممنون.به هر سختی ای بود با اسنپ چندین مسیره به دستم رسوندن.۹و نیم زدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تأثیر داشت برا شما؟؟  

براشوهرم جزو داروهای قبل میکرو بود ..حدود دوماه استفاده کرد و بعد میکرو کردیم.من خداروشکر مثبت شدم ولی خب نه صرفا بخاطر این قرص باشه..چون کلا قبل میکرو چند نوع دارو میدن دیگه ک اسپرم تا حدودی اوضاعش بهتر شه

البته یادمه قبلا هم.ک اقدام طبیعی داشتیم این دارو رو داشت ولی تاثیر چندانی ازش ندیدیدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من آدمی بودم که وحشتناک از این کارا میترسیدم، میخوان اَزم خون بگیرن هیچ وقت نگاه نمیکنم یا وقت ...

آره دیروز خواهرم که برام زد یکم ترسم ریخت دیدم اونقدرام سخت نیست ولی آخرش خواهرم که تزریق کرد یه مقداز بیشترن نگهداشت که قشنگ تزریق بشه وقتی آورد بیرون یه قطره کوچیک ازش چکید بیرون 😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه بابا مگه کشکه بشکنه به این راحتی، ببین بهترین و راحت ترین آمپولی که تو عمرم به خودم زدم گونال بود ...

آره اتفاقا گفتم کاش از اول خودم میزدم فقط اون لحظه آخر که خواهرم آمپولو کشید بیرون یه قطره از سوزنش ریخت البته خواهرم فشار دادکه قشنگ تزریق بشه فکر کنم باید بیشتر نگه میداشت

آره گلم منم هواگیری نمی کردم اصلا، حتی نیاز هم نیست آمپول توی  رگ هم خیلی به اون صورت هواگیری ...

اختیار داری زینبی جون این چه حرفیه بنظرم لازم نیست اصلا اینکار چون هم تو تزریقاتی برام نکردن هم تو یوتیوپ نگاه کردم هواگیری نمیکرد

خطرناک🤣🤣🤣🤣 ببین من الان همسرم به درجه ایی از شجاعت رسیده می خواد واسم سرم تو رگ بزنه  بهش ...

آخییی الهییی ولی من فکر نمی کنم شوهرم هیچ وقت بتونه چون رو این کارا خیلی حساسه دیشب بهش گفتم دادم خواهرم زد می گفت واقعا چرا احتیاطکن گفتم راحت بود زدم تموم شد می گفت واقعا خداروشکر گفتم حالا فردا میخوام خودم بزنم میگه احتیاط کن بازم😂😂

اختیار داری زینبی جون این چه حرفیه بنظرم لازم نیست اصلا اینکار چون هم تو تزریقاتی برام نکردن هم تو ی ...

آره دکتر منم گفت هواگیری نمیخواد ولی اولین بار که رفتم تزریقاتی برام بزنه هواگیری کرد نمیدونم چرا 🤔🤔🤔

منم هواگیری کردم 

آفرین.پولتم بذار تو جیبت. من اگه بدونی به کیا دادم بزنم.هر جا باشم رد بشم ، هر کی باشه میدم میزنن.خ ...

آره من بخاطر این آمپول چون دکار تاریخ نزده بود تو دفترچم نتونستم با بیمه بگیرم دیدم میگه 420 آزاد خسیسی کردم نخریدم رفتم ایرانیشو خریدم سینال اف که اونم آزاد حساب کرد 250 یه شب زدم تموم شد 20 واحد ازش موند رفتم به تزریقاتی نشون دادم گفت اصلا پاکتش با هود آمپول همخوانی نداره سر پاکت زده 450 روی آمپول درجش تا 260 ومن 250تومنم دادم واسه یه شب که مجبدرشدم آخرش برم دوباره آزاد خارجیشو 420 بخرم که با پستش برام 430 تموم شد واقعا بخاطر ننوشتن یه تاریخ تو دفترچه لینقدرضرر کردم حالا دیگه زورم میومد هر شب پول آژانس بدم واسه آمپول

آره دکتر منم گفت هواگیری نمیخواد ولی اولین بار که رفتم تزریقاتی برام بزنه هواگیری کرد نمیدونم چرا 🤔 ...

آره لازم نیست بنظرم عزیزم حالا من دیشب تزریق کردم یه قطرش موقع در آوردن سوزن هدرشد هواسم پیش اونه

آره لازم نیست بنظرم عزیزم حالا من دیشب تزریق کردم یه قطرش موقع در آوردن سوزن هدرشد هواسم پیش اونه

نه بابا انقدرم حساس نباش با یه قطره چیزی نمیشه تازه یه بار این اتفاق افتاده من اولین بار همسرم که برام زد شبش همینطوری داشتم آمپول رو نگاه میکردم دیدم اصلا تزریق نکرده نمیدونم پس چی رو فشار میداد تو شکمم 🤣🤣🤣🤣

انقدر گریه کردم که خدا میدونه دیگه کار از کار گذشته بود و اونروز تزریق نداشتم فرداشم ترسیدم ضافه تر بزنم 

از ترسم به دکترم نگفتم 

در این حد من و همسرم شادیم 😎😎😎😎

سلام دوستام ـ من هنوز لکه بینی دارم رنگش قرمز شدهـ فقط داخل واژنم هست هر وقت دستمال میکشم می بینم.رو لباسم نمیاد. به نظرتون واسه شیافه که میزارم؟چون هر وقت شیاف میزارم می بینم. یا دارم پریود میشم😔😔

بی بی چکامم ک منفی😢 میشه شیاف رو مقعدی بزارم؟تاثیرش کم نمیشه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷