2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
خدا نکشتت دختر😂😂😂یه بار هم می گم بی بی بزن تو می گی نه🤣🤣🤣🤣

یه چیز خنده دار و ناراحت کننده هم اینکه اصلا هیچ کس تو کل خانواده من و همسرم نمیدونه ما مشکل داریم فکر میکنن خودمون نمیخوایم پنهانی عمل واریکوسل و پانکچر انجام دادیم 

سه چهار روزه مامانم پیله کرده میگه تو بارداری از قیافت معلومه 🤗🤗🤗🤗

بنده خدا خبر نداره چه خبره  

از من شیرینی میخواد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خانوما شما آمپول گونال اف خودکاری (پن)رو تابحال خودتون زدید من هرشب باید پول آژانس بدم برم بیام برام سخت شده چون شب زدم هر شب باید شب بزنم تزریقش راحته میترسم بزنم آمپول بشکنه خدای نکرده یا بیشتر تزریق کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چی بگم دختر، بگم امیدی هست و نباشه، دلت میشکنه ولی یه درصد باردار باشی هيچ وقت خودتو نمی بخشی چ ...

راست میگی باید یه بی بی بذارم برای خدا که کاری نداره 

دوستم اصلا تا حالا پری نشده دکتر گفته بود اصلا تخمک گذاری نداره ذخیره صفر حتی قبل ازدواج به شوهر گفت من بچه دار نمیشم و همسرش قبول کرد تازه گفت کی گفتهرمگه خداست که گفته بچه دار نمیشی  ۷ ماه بعد عروسیش باردارشد و چون پریود نمی شد ماه ۵ بارداری از بزرگی شکمش فهمید 

به امید خدا بذارم ببینم چی میشه توکل به خدا 

بعد آزمایش تو روزهای مختلف 7 تا بی بی زدم تا باورم شد، تو سونو هم دیدم باز فکر کنم تا به تکون خوردن ...

آره درکت میکنم مطمئنم منم بعد بارداری همینطور خواهم بود 

الان ارزومه حالت تهوع شدید بگیرم بالا بیارم که باور کنم باردارم 

خل شدم حسابی😎😎😎😎

خانوما شما آمپول گونال اف خودکاری (پن)رو تابحال خودتون زدید من هرشب باید پول آژانس بدم برم بیام برام ...

یه بار بزن ترست میریزه به همسرت هم میتونی بدی بزنه اصلا درد نداره بیرون اذیت میشه آدم هر شب بری بیای

یه بار بزن ترست میریزه به همسرت هم میتونی بدی بزنه اصلا درد نداره بیرون اذیت میشه آدم هر شب بری بیای

میگم من روی 75 تنظیم کنم خودش خودکار تا همون مقدار تزریق میشه درسته بیشتر که تزریق نمیشه ؟واینکه اول سر سوزنو میزنی به سوزن اونوقت درجه بندی می کنی؟

بچه ها شما واسه انتقال جنین چند بار باید برین دکتر تو مرکز ما روز 2 پری و روز7 پری وروز 10ووروز 14 باید بریم کاش این روز 10 رو مجبور نبودیم بریم خیلی برام سخته روز 19 یا 20 انتقال هست

سلام بچه ها شما هم آب دهنتون زیادی ترشح میشه و دهنتون بد مزس؟🤐😥😣 حال ادم و میگیره هر چی میخورم😭 ...

اره عزیزم من هنوزم هرچی میخورم انگار تلخ مزه میده مادر تحمل کن   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میگم من روی 75 تنظیم کنم خودش خودکار تا همون مقدار تزریق میشه درسته بیشتر که تزریق نمیشه ؟واینکه اول ...

سر سوزن رو بزار ولی درپوشش رو برندار تنظیم کن رو ۷۵ درپوش سوزن رو بردار بهره‌گیری کوچولو بکن مواظب باش نریری بیرون خیلی آهسته برای هر شیشه یه بار هواگیری کافیه

زاویه دستت رو هم ۴۵ درجه بگیر سوزن رو فرو کن خیلی آروم تزریق کن که کامل ۷۵ تا تزریق شه 

تازه فیلم تزریق زیر جلدی تو اینترنت هست نگاه کن بهتر متوجه شی

سر سوزن رو بزار ولی درپوشش رو برندار تنظیم کن رو ۷۵ درپوش سوزن رو بردار بهره‌گیری کوچولو بکن مواظب ب ...

بهره گیری نه هوا گیری پیش فرض گوگله اشتباه تایپ میکنه

آره رو ۷۵ تنظیم کنی همون مقدار تزریق میشه

سر سوزن رو بزار ولی درپوشش رو برندار تنظیم کن رو ۷۵ درپوش سوزن رو بردار بهره‌گیری کوچولو بکن مواظب ب ...

دادم خواهرم برام زد خواهرم تزریقات بلده ولی فردا انشأالله خودم میزنم یاد بگیرم

خانوما شما آمپول گونال اف خودکاری (پن)رو تابحال خودتون زدید من هرشب باید پول آژانس بدم برم بیام برام ...

عزیزم من گونال اف نداشتم ولی پیورگان داشتم اونم پن بود خودم جراتشو نداشتم ولی توی داروخونه قشنگ برای همسرم توضیح دادن خیلی هم آسون بود شوهرمم که عشق این کارا😂 حتی میگفت عضلانیه رو هم خودم برات میزنم ولی من اونو رفتم درمونگاه...خلاصه اصلا نترس نمیشکنه.درجشو هم که خودت تنظیم میکنی کم و زیاد نمیشه.من توی اینستا سرچ کردم این خارجیا همشون خودشون مینشستن تزریق میکردن خیلی شیک و مجلسی فیلم هم میگرفتن😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بهره گیری نه هوا گیری پیش فرض گوگله اشتباه تایپ میکنه آره رو ۷۵ تنظیم کنی همون مقدار تزریق میشه

ممنون از توضیحت عزیزم من تزریقاتی میرفتم هواگیری نمیکرد اصلا واسه همین خودمم نکردم