2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
بچه ها من وهمسرم خیلی دودلیم که برم واسه انتقاله بعدی یا نه زنگ زدم به دکتر گفت ماه بعد پریود شدم بر ...

برنا جان بنظر من توکل بخدا کن و انتقال بده...شاید خیریتی بوده ک بعد اینهمه سال فهمیدیی جنین داری

میدونی بنظر من بدن ماها ک اینقدر دارو هورمونی گرفتیم ممکنه ب مرور زمان دچار مشکلی بشه مثلا کیست یاچیز دیگه. بعد هم باید کلی صبر کنی تا برطرف شدنش. از اونطرف هم.میگ ک تا یکسال دیگه نمتونی انتقال بدی .پس زمان رو از دست میدی...بنظر من برو انتقال بده. انشاءالله ک خیر باشه برات..من خودم بعد انتقال منفی بلافاصله انتقال دادم و خدا خواست برام ومامان شدم.. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تو بارداری بالاخره خورشت کرفس ضرر داره یا نه؟؟

بله عزیزم من خودم چندجا خوندم که قائده اوره و ضرر داره و خودم تا الان هنوز لب نزدم بادمجان هم تو سایت های خارجی خوندم که خوب نیست 

دکتر خواهرم هم بهش گفته بود نخوره البته دیر گفته بود خواهرم پنج بار خورده بود 😂😂

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام دوستان

یه سوال دارم، کسی هست که جنینای فریزشو از یه مرکز برده باشه مرکز دیگه؟

لطفا کمکم کنید

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم من پاسختون رو دادم 😘

خیلی لطف کردی، البته باز هم سوال پرسیدم همونجا، ممنون میشم اگه جواب بدین

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
برنا جان بنظر من توکل بخدا کن و انتقال بده...شاید خیریتی بوده ک بعد اینهمه سال فهمیدیی جنین داری می ...

ممنون نفس جان جواب دادی خودم خیلی دلم میخاد برم حتی میخام طلای خودمو بفروشم برایه هزینش خدا کنه تا یه ماهه دیگه همسرمم راضی شه 

بچه ها من پانکچر که شدم ازم سه تا تخمک گرفتن که دکترم گفت خوب بودن تخمکا٫ همسرمم ضعیفه اما همه دکترا گفتن برای میکرو خوبه٫ آز dfu هم داد خوب بود ۷ درصد بود٫ روز انتقال به ما گفتن یه دونه جنین ضعیف تشکیل شده از سه تا تخمک که رشدش یه روز عقب و امید نداشته باش

حالا من سوالم اینه من باید آز کاریوتایپ و ایمنی انعقادی رو بدم؟ برای عدم تشکیل جنین و تشکیل جنین ضعیف چه آزمایشایی باید بدیم و علتش چی می تونه باشه؟

ثواب داره کمک کنین

برنا جان بنظر من توکل بخدا کن و انتقال بده...شاید خیریتی بوده ک بعد اینهمه سال فهمیدیی جنین داری می ...

نفس جان شما چند ماه بعد انتقال دادین دکتر گفت ماهه بعد پریود بشم روز دوم برم که میشه دو یا سوم شهریور

بچه ها من پانکچر که شدم ازم سه تا تخمک گرفتن که دکترم گفت خوب بودن تخمکا٫ همسرمم ضعیفه اما همه دکترا ...

دلیلش همون اسپرم ضعیفه.

منم که تخمکام زیاد بود بخاطر اسپرم ضعیف ده دوازدتاش پرت شد.

ولی بازم بچه ها شاید اطلاعات تکمیلی داشته باشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فعلا ك عزيزم هم امبول دارم و هم شياف ...فلا ك لك كم شده ....شماهم از طريق ivf باردار شدي؟

آره گلم، اینجا همه آی وی افی هستیم، البته بینمون معجزه دیده هم کم نیست که مثلا بین انتقال ها طبیعی باردار شده باشه

سلام . رفتم رویان برامن  و همسرم بزور آز ژنتیک نوشتن.

اما ایمنی انعقادی خودشو خفه کرد فقط چند ایتم نوشت الان میزارم .چون کامل ننوشت ی وقت دکتر امیرچخماخی ایمونولوژیست گرفتم که باهاش مشاوره بگیرم ببینم بقیه رو برام مینویسه یا اصلا ببینم چی میگه

بهم گفت روز اول پریودی بعد زنگ بزن اتاق عمل برا هیسترو وقت بگیر ‌.(هیسترو چ روزی از پری انجام میشه ؟ درد داره چجوریه بعدش مراقبت میخواد و یا ....)

راستی گفته dfi چون جنین داری انجام نمیدیم .

حالا وقت اورولوژی بگیرم بگم برا همسرم بنویسه ؟؟؟؟

یا وایسم فعلا انجام ندم ؟