2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047309 بازدید | 684587 پست

بچه ها من وهمسرم خیلی دودلیم که برم واسه انتقاله بعدی یا نه زنگ زدم به دکتر گفت ماه بعد پریود شدم برم ولی میترسم بازم منفی بشه کاش میتونستم یه استخاره بگیرم بیبینم چی درمیاد 

هرکی از در اتاقش میومد بیرون میپرسیدیم چی شد میگفتن میگه اهدایی فقط نشسته اونجا همینه بگه هیچی علم ن ...

دقیقا قبول دارم چی می گی، گاهی ذخیره مثلا خیلی پایین هست در حد 0.01 و FSH هم بالاست در حد یائسگی بله اون وقت اهدایی معنی داره

یا گاهی هیچ نوع اسپرمی تو بدن مرد پیدا نمیشه به هیچ روشی بله اون وقت اهدایی معنی داره و دیگه باید باهاش کنار اومد ولی وقتی آدم می بینه تو شرایط مشابه خودش بودن افرادی که نتیجه گرفتن پس دیگه اهدایی تو کتش نمیره 

منم اول دکتر پادمهر گفتن عمل کنم بهتره ولی تو رویان دکتر مشایخی بهم گفتن ما زیاد دیدیم با آندومتریوز مشابه شما طبیعی باردار شدن، واسه همین منم قبول کردم دوبار ریسک انتقال بدون عمل رو قبول کنم،چون موارد مشابه من نتیجه گرفته بودن و دقیقا نگران هم بودم از تکرار احتمالی و دوباره رفتن این راه طاقت فرسا ولی شد 

پس شما هم نا امید نباش، اولا فعلا اون جنین رو انتقال بده و به چیزای مشابه خودت که مثبت شده فکر کن، بعدم اگر یه درصد نشد جاهلی دیگه برو که به دلت بشینه و برات وقت بذارن، درست بررسی کنن 

ولی به نظرم فعلا زیاد به نشدن فکر نکن فقط ته مغزت یه جا بسته بندیش کن، کسی چه میدونه شاید با همین یه جنین شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من کرمانشاه هستم پزشکم دکتر چوبسازه که فقط سه روز در هفته مطبه ، روزهایی که میخوام برم از روز ...

عزیزم اره واقعا معطلی خیلی بده، حالا فکر کن یه بار کارت هم با دکتر زیاد نباشه دیگه بدتر 

الهی که زودتر از این معطلی ها خلاص بشی عزیزم

منم تا قبل بارداری واقعا کلافه شده بودم ولی برای شریکم یه مشکلی پیش اومد که فقط خدا رو شکر می کردم واسه بچه دارم معطل میشم نه شیمی درمانی یکی عزیزانم

وقتی فهمیدم پدرش چه مشکلی داره کلا حس می کردم هیچ غم و غصه جانکاهی در برابر اون بنده خدا ندارم 

الانم از پدرشون خیلی خبر ندارم فقط امیدوارم بهتر شده باشن

که اینطور منم همینگارو کردم همون دوزو خریدم ولی نمی دونم چرا توش کم بود اصلا نمی فهممم چیشده

خداییش دلم میخواد محکم بزنم پس کله سازنده اش، خوب مردم آزار می مردی مثل آدمیزاد دوز میزدی روی جعبه یه جماعتی رو درگیر کرده با استرس

والا

چرا هیچکی جوابمو نداد؟😐من چندروز دیگه غربالگری اولو دارم و قبلش فقط برای تشکیل قلب و کلا وضعیت بارد ...

عزیزم واقعا نمی دونم، فقط شنیدم خانم باردار هر یک ساعت باید پیاده بشه و 10 دقیقه راه بره 

سلام خانوماي گل من انتقال جنين كردم و روز يكشنبه با بتاي ١٤٠٠مثبت شدم ولي از روز يكشنبع كمي لكه بيني ...

سلام عزیزم مبارکت باشه، گلم لکه بینی واسه همه هست، بتا هم اگر یک جا آز دادی هر دوبار ممکنه اول دوتا جنین گرفته و بعد یکیش از بین رفته باشه پس نگران نباش، اگر خیلی نگرانی یه تیتر دیگه بدی کاملا خیالت راحت میشه

من موقع لک یه شیاف صبح داشتم، دوتا آمپول شب، ظرف یک هفته قطع شد 

آها آسپرين هم داشتم قطع کرد اون موقع دکترم

شیره انگور هم خیلی خوبه 

سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍ان شاالله 9 ماه بارداری عالی داشته باشی

چرت گفته اصلا هم کم نیست مامان مصی یادت رفته، یا لاله جون

سلام،میشه لطفابگیدعمل پانکچربی هوشی داره یانه؟سه چهارروزمونده ب پانکچرم تواین چندروزچه نکاتی رو (ازه ...

سلام عزیزم بله بی هوشی داره

از الان دولا راست نشو 

اگر ذخیره بالا داری حتما رژیم پر پروتیین رو شروع کن روزی 4 تا سفیده تخم مرغ بخور

آب زیاد مصرف کن

12 ساعت قبل عمل ناشتا باش