2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
بله عزیزم به هم ربط دارن.طول سرویکس که در بارداری کم میشه باعث باز شدن دهانه رحم میشه بخاطر همین سرک ...

حتما.دو هفته دیگه سونو دارم بازم اونجا میپرسم..چجوری از طریق سونو میفهمن دهانه ی رحم داره باز میشه؟من طول سرویکسم ۳۵ بود.از انومالی تا هفته ی ۲۴ همینقد مونده بود که دکترم گفت خوبه...ولی یادم نمیاد سونوگراف دقیقا چی بهم گفت.گفت دهانه ی رحمت بازه یا کوتاهه!اصلا یادم نمیاد انقد به هم ریختم با حرفاش...بنظرت علائم چیزی داره بفهمم دهانه ی رحمم بازه؟

راستی اگه خدای نکرده حرفش درست باشه مگه تو این هفته ها سرکلاژ میکنن؟من ۲۶ هفته م...درواقع ۲۷

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جون کدوم سونو گفت داره دهانه رحمت باز میشه؟نگفت چیکار کنی؟هنوز زوده برا باز شدن

همون سونو که هفته ی قبل بهم گفت حجم کیسه ی اب و رشد بچه داره کم میشه😒 اما طول سرویکس رو نوشته ۳۵ و از دکتر که پرسیدم گفت خیلی هم خوبه ... اره الان خیلی زوده پلی میگم وقتی دهانه رحم باز میشه طول سرویکس هم کم میشه دیگه درسته؟ممکنه طول سرویکس بالا باشه ولی دهانه رحم باز شه؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز پیش دکتر بودم بهم گفت باید پیش دکتر زرنانی برم و ازمایشات ایمنی انعقادی انجام بدم ...

من اینارو انجام دادم 2450 شد. تو خوزستان. تهران فک کنم مرکز هلال احمر هست طبق گفته های قبلا بچه های سایت که هزینه این آزمایشات کمتر میشه. دقیق اطلاع ندارم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

منم امروز بالاخره بعد از چند ماه گذشت از پانکچر ناموفق رفتم دکتر.

ذخیرمو گفت تکرار کنم  و روز دو پریودی برم برای شروع سیکل انشاله.

الهی شکر گفت شرایط همسرت خوبه وبی مشکل.

خودم هم رحم عالی ..

باز دوباره محکوم شدم به ناباروری نامشخص😶

نمیدونم چرا علم پزشکی درست پیشرفت نمیکنه😅 معنی تخمک پوچ و بارداری پوچ رو نمیدونم و خود دکترا هم نمیدونن😂اخه مگه چیزی بیعلت رو زمین میشه باشه🤔برام دعا کنید خدا نگاهی بندازه از دریچه لطف و مهربونیش در این مورد بهم. 

الانم یه فولی 17 داشتم دکتر گفت ایشاله اینماه با همین بارداربشی دیگه نیایی گفتم 6 ساله با این فرمون رفتم به هیچ جا نرسیدم😄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عشقم اون قبلیا رو میگم😂😂شنبه میرم ان تی خودت چطوری؟روبراهی؟رفتی تو سیکل؟

انشاله یه دخملی ناز تو شکمت باشه .

آره عزیزم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها مگه باز شدن یا نرم شدن دهانه ی رحم رو از طریق معاینه نمیفهمن؟!همچین چیزیو توی سونو هم ممکنه بفهمن؟من اصلا یادم نمیاد که دقیقا چی گفت سونوگراف...تازه من از اول بارداریم همش استراحت کردم یعنی ممکنه همچین اتفاقی افتاده باشه؟چرا استرسای ما تمومی نداره😣

من اینارو انجام دادم 2450 شد. تو خوزستان. تهران فک کنم مرکز هلال احمر هست طبق گفته های قبلا بچه های ...

وای خدایا چه خبره😣من تهرانم کدام هلال احمر ارزون میگیره بعد ممکنه دکتره بگه ازمایشگاهی که من میگم باید بری😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم امروز بالاخره بعد از چند ماه گذشت از پانکچر ناموفق رفتم دکتر. ذخیرمو گفت تکرار کنم  و روز ...

به امید خدا که این فولیه دیگه خودشه😊😊همون نی نی نازی که منتظرشی حسابی خودتو تقویت کن و از فولی مراقبت کن   منتظر خبرهای خوبت هستیم. علم پزشکی هم باید یه جاهایی کن بیاره که ما یادمون نره یکی اون بالا هست که تا قدرتش ماورای همه ی قدرت هاست. انشالله که تو هم قراره با قدرت و رحمت خودش باردار بشی. 

خب صد در صد که نمیتونن بگن اما تا حدودی درسته معمولا. 

سلام عزیزم یادمه قبل عید تقریبا با هم ای وی اف کردیم نمیدونم شما بودید یا دارم اشتباه میکنم میبینم که باردار شدی موفق باشی عزیزم خیلی برات خوشحال شدم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بچه ها مگه باز شدن یا نرم شدن دهانه ی رحم رو از طریق معاینه نمیفهمن؟!همچین چیزیو توی سونو هم ممکنه ب ...

من نشنیدم با سونو تشخیص بدن  حالا شما برای احتیاط کارهای سنگین نکن تا بری سونو. انشالله که مشکلی نیست

سلام عزیزم یادمه قبل عید تقریبا با هم ای وی اف کردیم نمیدونم شما بودید یا دارم اشتباه میکنم میبینم ک ...

اره عزیزم دست و پا زدن هام با میکرو نتیجه نداد تا اینکه لطف خدا شامل حالم شد. انشالله که شما هم با معجزه دلت شاد بشه🌺

من نشنیدم با سونو تشخیص بدن  حالا شما برای احتیاط کارهای سنگین نکن تا بری سونو. انشالله که مشکل ...

خب پس حتما منظورش کم شدن طول سرویکس بوده!اگه‌اونه که الکی گفته.اخه ازی جون من از ان تی که رفتم طول سرویکس ۳۷ بود.انومالی شد ۳۵...دوباره یه هفته قبل سونو شدم گفت ۳۵ هست

دکترمم گفت خوبه طبیعیه انقد کم شدن توی این همه مدت

من که اصلا کار سنگین نمیکنم.همش استراحتم.بازم ممنون.نمیدونم چرا یهو یاد حرفش افتادم.خدا کنه چرت گفته باشه😑

خب پس حتما منظورش کم شدن طول سرویکس بوده!اگه‌اونه که الکی گفته.اخه ازی جون من از ان تی که رفتم طول س ...

نه عزیزم نگران نباش همه چیز عالیه و مشکلی نداری طول سرویکست هم خیلی خوبه