2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684608 پست
چه میدونم اخه احمدی هم امتحان کردم اونم کلی خرج رو دستمون گذاشت فقط سه تا تخمک کشید وهمش نارس بازم ا ...

توی کلینیک مشتاق از دم به همه می گند اهدایی تو خیلی خودتو ناراحت نکن.عزیزم به امید خدا اون یدونه جنین مشکلتو حل می کنه و بعد از اون دیگه هیچوقت گذرت به اونجا نمی خوره

نصر به منم گفته بود اهدایی ولی من یدونه جنین برام تشکیل شد ولی اون یدونم متاسفانه بارداری خارج از رحم شد.ولی جای شکرش باقیه که حداقل می دونم با یدونه جنینم میشه موفق شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اگه ادم مطمئن باشه که واقعا میفرستن خارج خیالش راحت تره...من اعتماد ندارم متاسفانه😑ولی ازی جو ...

مسئله دقیقا همینه که نمیدونی واقعا لازمه برات یا دکتر میخواد نون تو سفره همکارش بزاره. دکتر من روز اول گفت خب شما چون ۴۰ سالته باید یکسری ازمایش و سونو اضافه انجام بدی بعد که همسرم رو معرفی کردم گفت نه لازم نیست همه رو انجام بدی   بعد هم کم کم رسیدیم به این نتیجه که حالا ان تی رو برو شاید اصلا لازم نباشه بقیه رو انجام بدی. یعنی قسمی که بعد از دفاع میخورن تو سرشون بخوره. البته همه رو نمیگم ولی الان دیگه اکثرن اینطورین. دلم نمیخواد تو شرایطی که الان هممون یجورایی با دکترا سروکار داریم نسبت بهشون بدبینتون کنم ولی به خدا برای پول  یه بازی هایی با چشمم از این دکترا میبینم که اصلا باور کردنی نیست

مرسی گلم.. آخه امروز روز اول بود ... طاق باز خوابیدم کمرم درد گرفته..‌ شما هم نفخ داشتی روز اول؟... ...

راستش من تا سه روز واقعا مواظب بودم و مامانم نمیذاشت راه بزم زیاد.در حد همون دستشویی رفتن.از روز سوم به بعد توی خونه راه میرفتم بعد هربار غذا خوردن...ولی خب کارای خونه مامانم خودش انجام میداد...اما خوابیدن رو من شب اول همش به کمر خوابیدم.خیلی هم کمردرد داشتم ولی یه جا خونده بودم تاثیر داره توی مثبت شدن😁 ولی دوستامم به پهلو خوابیدن اونا هم مثبت شدن.درکل خیلی سخت نگیر برای خوابیدن.فقط به شکم نخواب.طاق باز هم نخوابی بهتره گلم.ان شاالله مثبتی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مسئله دقیقا همینه که نمیدونی واقعا لازمه برات یا دکتر میخواد نون تو سفره همکارش بزاره. دکتر من روز ا ...

افرین شدیدا موافقم...متاسفانه زیاد دلسوز نیستن و به فکر جیبشون هستن.ولی نمیدونن با بعضی حرفا چه استرسی به زن باردار وارد میکنن الکی!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
متاسفانه من شنیدم امپولای ایرانی اکثرا این مشکل رو دارن...مطمئنی تزریقاتی به اندازه تزریق کرده؟

اون بالا که درجه داره رو چرخوند تا اومد روی 75 تزریق کرد درسته اینطوری؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها الان تو بدترین دوران زندگیمم

توروخدا بهم انگیزه بدین ..ماه پیش رفتم ال دی دادن گفت پریود بعد بیا..الان بنظرتون کیستام رفته یانه ..پلی کیستیکم شوهرمم مورفولوژیش3درصد

همش میگم اگ اینهمه خرج کنم نشه چی

توروخدا بگین باااین شرایط میکرو جواب میده بهم..ازالان داغونم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
هیسترو همون عکس رنگیه دیگه ؟؟؟  اگه عکس رنگیه بله انجام دادم مرداد پارسال مشکلی نبود

نه عزیزم عکس رنگی یه چیزِ هیستروسکوپی چیز دیگه ایی هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هیسترو همون عکس رنگیه دیگه ؟؟؟  اگه عکس رنگیه بله انجام دادم مرداد پارسال مشکلی نبود

نه عزیزم عکس رنگی یه چیزِ هیستروسکوپی چیز دیگه ایی هست

عکس رنگی مدل رحم رو میگه و برسی لوله ها

و هیسترو برسی رحم و دریچه اتصال لوله به رحم

خانوما توروخدا یکی جوابمو بده خسته شدم من تو شمال دکترم بهم گونال اف داد که باید روز سوم پریود باید ...

دختر امکان نداره تو امپول کم باشه

مدل سینال اف با گونال فرق داره 

سینال واحدش رو باید تبدیل کنی

تزریقاتی این رو متوجه شده؟ یا واسه خودش چرخونده زده!!؟

بعد تهران به این بزرگی مگه میشه گونال گیر نیاد

دارو ایرانی نزن من مثل چی ... پشیمونم.

یه بار اشکال نداره (احتمالا)

ولی از دوز زده شدت مطمئن شو که برات داستان نشه

اون بالا که درجه داره رو چرخوند تا اومد روی 75 تزریق کرد درسته اینطوری؟

بهار چند واحد گونال داشتی؟؟

۷۵ تا سینال که خیلیه خواهر!!

من فکرکنم ۲۴ واحد سینال داشتم به وضع وحشتناک هایپری افتادم!!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها الان تو بدترین دوران زندگیمم توروخدا بهم انگیزه بدین ..ماه پیش رفتم ال دی دادن گفت پریود بعد ...

اره عزیزم..خیالت راحت که رفتن کیستها..منم قبل شروع سیکل کیست داشتم با ال دی برطرف شد..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دختر امکان نداره تو امپول کم باشه مدل سینال اف با گونال فرق داره  سینال واحدش رو باید تبدیل ک ...

یعنی دوزاشون فرق داره بهم گفته بود گونال 450 روزی 75 واحد من سینال 450 گرفتم که باید روزی 75 واحد میزدم که رفتم زدم گفت 20 واحدش بسشتر نمونده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دختر امکان نداره تو امپول کم باشه مدل سینال اف با گونال فرق داره  سینال واحدش رو باید تبدیل ک ...

وااای اره دوستم راست میگیا.من اصلا چون این امپولا رو نداشتم نمیدونستم دز سینال با گونال فرق داره.احتمالا تزریقاتی اشتباه براش زده وگرنه این همه کم بودن طبیعی نیس...منم موافقم ادم هزینه میکنه خارجیشو گیر بیاره خیلی بهتره

@بهار213