2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047496 بازدید | 684604 پست
بچه ها یه چیزی بگم دکتر سنتی فقط شاید دو سه تا تو کل ایران حاذق باشن انقدر نرید آشغالای اینارو نخور ...

اره نیکی جون منم بعد اون 4ماه کلا از سنتی ناامید شدم دیکه نمیرم

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم باز هم اگر دوست داری یا حس می کنی نیاز داری هنوز تمام نشده، هر روزی دوست داری باز هم برات م ...

زینبی جان میشه یه اسم دو بار تو لیست باشه؟من هفتم نوبت ازمایشمه گفتم اگر از نڟر دوستان مشکلی نداره اسممو یبار دیگه توی لیست شماره ۲۷  همراه دوست دیگمون بنویس تا دوستان اون روز منم از دعای خیرشون فراموش نکنن.

راستی من امروز دهم انتقالمه ببخشید با دستمال ک خودمو پاک کردم ی لک خیلی کمرنگ و قهوای دیدم یعنی رو لباس زیرم نیست فقط با دستمال مشخص میشه. امیدوارم لانه گزینی باشه . فقط میتونم الان شیره انگور بخورم لک رو از بین میبره؟یکی از دوستام با من انتقال داشته متاسفانه سه روزه لک داشته و امروز قرمز شده. منم یخورده نگران شدم. درد پریودی هم ندارم.

ببخشید طولانی شد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
ای خدااا... عزیززررم... میدونم چقدر این انتظار سخته ولی خوشحال باش که تو شهر خودتی من که اومدم قدم م ...

آره میدونم راه دور سخته یه بار واسه ویزیت رفتیم رویان خیلی سخت گذشت بهمون

آره سونو شدم،فک کنم به خاطر کیست سونو میکنن اگه کیست باشه ال دی میدن تا از بین برن

ازی جون مگه‌میشه انجام ندیم؟راستی قند نرمال ناشتا باید چند باشه عددش؟من تازه یادم اومد بخاطر مطلبایی ...

هیچ ازمایشی رو دکتر نمیتونه بیمار رو وادار به انجامش کنه البته من نمیگم کسی اینکارو بکنه ولی چون من یکی از نزدیکانم دیابت داره و کاملا در موردش اطلاعات دارم و همیشه چک میکنم از بابت قند خیالم راحته و خودم کنترل میکنم    از بین دستگاه های گلوکومتر فقط نوع ۰۱ هست که قابل اطمینانه ما اونو داریم. بعد هم قند نرمال برای افراد معمولی زیر ۱۰۰ و خانم باردار زیر ۹۵ باید باشه. 

ازی جون مگه‌میشه انجام ندیم؟راستی قند نرمال ناشتا باید چند باشه عددش؟من تازه یادم اومد بخاطر مطلبایی ...

در مورد فشار سنج هم بله درسته دیجیتال ها به دقت اون جیوه ای ها نیستن ما تو خونه جیوه ای داریم و از اون استفاده میکنیم

بله عزیزم جنین بلاست احتمالش بیشتره.من خودم با اینکه تعداد تخمکام کم بود اما رضایت دادم که حتما بلاس ...

عزیزم برای من سه تا بلاست انتقال دادن و رشدش هفته ۶ متوقف شد گفتن بارداری پوچه و احتمال زیاد جنین مشکل کروموزومی داشته که متوقف شده

این دکترا خودشوتم به حرفایی که میزنن اعتقاد ندارن گمونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه گلم ایشون ابن سینا و مطب شخصی خودشون هستن پانکچر و فریز 3400 انتقال 1150 داروها تا قبل بارداری ...

مرسی عزیزم،اینجا گفتن هزینه پانکچر و انتقال میشه ۴۸۰۰ و هزینه فریز میشه ۹۰۰،فکر کنم رویان هزینه هاش کمتر،هرچند اینجا هم میگه زیر نظر رویان

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍💃💃💃💃 تو یک دقیقه خط انداختن دیگه کاذب نداره آدم اولش باور نمی کنه، ...

ممنونم عزیزم😍 خانخشالافردا صبح میرم آزمایش و بعدش باید برم سرکار😣