2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها من 18سیکلم یعنی دو روز بعد پانکچر دوتا امپول پروژسترون زدم امروز که 23 سیکل هس عادت نشدم ...

عزیزم کاری نکن خودت..به دکترت زنگ بزن بگو شاید بهت بازم پروژسترون تجویز کرد..از ورم بعد پانکچر نگو که من خیلی رنج کشیدم بعد پانکچر.میفهمم چی میگی...عرق نعناع بخور خیلی کمکت میکنه..قرص دایمتیکونم بخور خیلی خوبه.دکتر بهم داده بود..من دوازده روز بعد پانکچر پریود شدم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

خانم ها

آزمایش وسونوی غربالگری اول ر تو یه صفحه از دفترچه مینویسند یا هر کدوم ر جدا توصفحات جدامینویسن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم حضرت مریم خیلی برو و بیا داره کارمی ندارن راهت دوره یا نزدیک میتونی مرخصی بگیری یا نه فقط ...

ی سوال دیگم اینکه اگه شما رفتین کلا چند ماه شد تا ب آی وی اف اینا رسیدین؟

و اینکه تشکیل پرونده مامایی چند هفته شد؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

سلام بچه ها . 

ممنونم انشالا رفتم ازمایش حتما خبرشو بهتون میدم . 

برناا خیلی برات خوشحالم . انشالا به زودی مامان شی . چقدر بی وجدان اون فردی که خیلی راحت از کنار همچین مساله مهمی گذشت و یه چک نکرد پروندتو . من بودم میرفتم اون پرونده رو میکردم تو حلقش.

انگاری یه مامان داشتیم . رویا اگر اشتباه نکنم . مبارکه انشالا دوران خوبی رو با هم پشت سر بزارین.

زینبی بابا هم خدارو شکر که مشکلی نداره الکی به خودت استرس نده .

یه دوستمون هم که رشد نی نیش متوقف شده خیلی متاسفم انشالا خدا دلتو زود شاد کنه . 

اونایی هم که بین دکترها موندن که کیو انتخاب کنن من میگم بی شک طرازی . دکتر خیلی خوبیه . 

همه رو یه جا گفتم که تعداد پیام ها بالا نره😄😊

پناه بر خدا یوقتایی انگار ادم حرفی برای گفتن نداره. انشالله به زودی دلت شاد بشه

آزی جان

یه سوال

برای غربالگری اول 

آزمایش وسونوی ر توی یک برگ دفترچه دکترمینویسه یاهرکدوم ر جدا ؟؟؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم همين  يك ساعت پيش ازش سوال كردم اونم موقع تزريق اصلا درد نداره بعدش يذره ولي اصلا كمپرس گ ...

ممنونن عزیزم 

صبح تزریق کردم  درد نداشت بعد محل تزریق دردناک شد و الان التهابش خیلی کم شده 

چه عجب اینا یه چیز آدمیزاد گفتن والا من دو هفته بعد انتقال سونو قلب رفتم جنین 3 روزه بود بتا اولم ...

خخخخ  آره، کلا که متفاوتن، مثلا میبینم شماها همینجور پروژسترونو ادامه میدین، ولی اینا همون روزِ بتا پروژسترونو چک میکنن، واسه من خیلی زیاد بود، که گفتن بدنت خودکفا شده دیگه کمکی نمیخواد و شیافو قطع کردن.

خدا به خیر کنه   

سونوِ قلبِت ۲هفته بعد از انتقالت بود؟ مگه حول و حوشِ ۸ هفته قلب تشکیل نمیشه؟

برا منم ۲ ام زدن. ولی واقعا نا امیدم

انشالا شده . نگران نباش . بیبی چک اصلا مطمئن نیست . چهارشنبه با خبرهای خوب میای . چندتا جنین انتقال دادن ؟ چند روزه بودن ؟ کجا انتقال دادی ؟

خیلی ازش تعریف میکنن وقت گرفتی؟

آره

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)