2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
قبلا سیکلوژست داشتم ۴۰۰ولی الان دیگه سیکلو پیدا نمیشه فرتیژست دارم استرادیول دارم عزیزم

استرادیولت و اینبار که بری خودش کم میکنه و میگه بعد چه مدت و چجوری قطعش کنی من دیروز تموم شد استرادیولم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم ازمایش قند معروفو دادم.نگم براتون چقد حالم بد شد.همون اولش بعد یه ربع گفتم نمیتونم.حا ...

اره منم دادم خیلی حال ادم بد میشه اما برای من یکم گلاب ریخت گفت خوشمزهتر میشه و گلاب باعث میشه نیاری بالا واقعا وقتی خوردم حالم بد نشد.با خودتون گلاب ببرین بریزین کسانیکه هنوز ندادن😁🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای زینب جان راست میگی من دیروز زنگ زدم به مرکز و جریان رو گفتم خدایا شکرت چقدر سوپرایز شدم تاریخ زی ...

آره گلم چرا به درد نخوره، حتی تو دنیا رکورد 24 سال هم هست، تو ایران رکورد 14 سال

فقط برای تمدید فریز اینا پول نخواستن ازتون این همه سال؟؟؟!!! دمشون گرم

ان شاءالله نی نی ت همیشه سلامت باشه  داروهاتو کم نکرد؟تا کی باید قرص بخوریم😩😩

چرا گلم کم کرد تا هفته 10 دیگه باید استرادیول قطع بشه

شیافم گفت از این به بعد فقط شبی یکی تا هفته 12 بعد قطع کنم

یه چیز جالب هم گفت پوستمو دید گفت این حساسیت به دارو نیست احتمال زیاد، مال بارداری هست، 

من تو عمرم نشنیده بودم ماه های اول کسی بدنش از این واکنش ها بده و گرنه این قدر استرس نمی کشیدم

زینبی جان شما چیزی درباره محیط کاشت gcsf میدونین؟ برای جنین هایی خوبه که ضعیف هستن مثل مورد ما.میگن ...

گلم gcsf همون چسب جنین هست که یا تو رحم مستقیم تزریق می کنن یا یه مدل داره دور بازو میزنن در این حد می دونم نه بیشتر. ولی اگر سوالی داری جنین شناسی رویان باید تماس بگیری

فقط اینو می دونم چون پژوهشگاه هست و تو زمینه سلول های بنیادی اولین بوده تو ایران، از لحاظ امکانات جنین شناسی عالیه

گلم فاکتورهای زیادی هست، اگر آزمایشاتت رو اینجا بذاری بهتره

ازمایشام دیده نمیشه بزار بگیرم بزارم

الان برگشتم عزيزم همه چي تموم شد دكتر گفت ساك خاليه داروهاتو قطع كن تا سقط تا خونه گريه كردم

خدایا چی میشد دیگه از این اتفاقای تلخ برای دوستان عزیز اتفاق نمی افتاد😭😭😭😭واقعا تحملش سخته آدم منفی بشه ولی این جوری نشه😭😭😭 

فقط امیدوارم خدا کمکت کنه و به زودی دلتو شاد کنه 😢😢😢😢 از ته دل برات ناراحتم ولی شک ندارم به زودی برات معجزه میشه