2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
نمیدونم والا به نظر من بازم پرس و جو کن یه جای دیگه رو انتخاب کن میتونن بپرسم کدوم شهری؟ من که گلستا ...

من سرخرودم نزدیک محمودآباد، اول مرکز مادر نوبت گرفتم ولی ۱۲ مرداد بهم وقت دادن اینجا فردا بهم داد، من عجله دارم دوره درمانو شروع کنم، هم ۳۱ سالمه هم اوضاع اسپرم شوهرم داغونه، هم اینکه دوسال اقدامو کلی دارو و اینا نشد،شاید ۱۲ مرداد مادرم برم ببینم چی میشه، اخه من ۱۸ مرداد باید پری شم. حضرت مریم‌زودتر نوبت داد من فکردم میتونم تا اون موقع همه ازمایشارو انجام بدیم ک با شروع پری دارو بدن برای تخمک کشی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
دوستان ، اونایی که چند روز بعد انتقال یا همون موقع رفتن شهرشون با ماشین شخصی ، بیاین بگین چه جوری رف ...

عزیزم من انتقال ندادم ولی میدونم واقعا بتید اروم بری هم دست اندازا هم چاله چوله ها. چون چند روز اول خیییییییلی مهمه. با هواپیما بری عالی تره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها باید دو پریود بگذره از انتقال یا دوماه اگه دوماه باشه تازه تا خرداد ساله اینده نمیتونم برم ول ...

بله دو تا پريود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان ، اونایی که چند روز بعد انتقال یا همون موقع رفتن شهرشون با ماشین شخصی ، بیاین بگین چه جوری رف ...

هوف خواهر مسیر خودمون که داغونه اصلا.منو که میدونی کل دو هفته رو موندم.فقط ترسم همین چاله چوله ها و دست اندازا بود

بعدشم کاملا لاکپشتی برگشتیم...ولی خیلی خیلی ترسیدم

اونقد ترسیدم که تا برگشتم سریع رفتم آزمایش بتا رو تکرار کردم😂یعنی کل مسیر رو من انگار روی ویبره بودم...با اینکه صندلیو به اندازه ی تخت با همه چی پوشونده بودیم و راحت بود ولی مسیر داغون بود

انقد ناراحت بودم که میگفتم کاش با هواپیما برگشته بودم...

بعدشم به مامانم گفتم اگه این بچه موند واقعا سرسخته🤣قربونش برم که سفت چسبیده بود بهم...استرسای من الکی بود.شما هم سعی کنین خیلی اروم برگردین گلم.وسط راه هم هر ۱ ساعت پیاده شو یکم راه برو

ان شاالله با وروجکای تو دلت برگردی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هوف خواهر مسیر خودمون که داغونه اصلا.منو که میدونی کل دو هفته رو موندم.فقط ترسم همین چاله چوله ها و ...

اوه اوه عزیزم. نه خدا رو شکر .من اون راه رو نمیخام بیام.

توی اتوبان قم تهرانم.

توی تهران خیلی بد بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من سرخرودم نزدیک محمودآباد، اول مرکز مادر نوبت گرفتم ولی ۱۲ مرداد بهم وقت دادن اینجا فردا بهم داد، م ...

عزیزم از این فکرا نکن که 18روز دیگه سیکلت شروع بشه دوماه قشنگ برو و بیا داری پس اصلا شروع نکن مخصوصا با این عجله ای که داری

عزیزم از این فکرا نکن که 18روز دیگه سیکلت شروع بشه دوماه قشنگ برو و بیا داری پس اصلا شروع نکن مخصوصا ...

ای بابا، یعنی دوماه آزمایشو اینا تا برسه ب تخمک کشی؟

من دلم میخواست مهرماه انجام بدم میکرو ک اگه خدا خواستو بگیره خرداد ب دنیا بیاد همون ماه تولد منو شوهرم،حالا فردا میرم ببینم چی میگن، میام میگم جتما

اوه اوه عزیزم. نه خدا رو شکر .من اون راه رو نمیخام بیام. توی اتوبان قم تهرانم. توی تهران خیلی بد ب ...

اها پس اونوری.خب خداروشکر عزیزم.اونور فکرمیکنم مسیرها خیلی خیلی بهتره.با احتیاط برو گلم

۳ ساعت چیزی نیست.برای ما خیلی طولانی بود

فقط دست اندازا رو بگو مواظب باشه و ارومتر بره.ان شاالله که یه هفته دیگه خبر مامان شدنتو بدی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

[QUOTE=98198170]نه فکر کنم یادم نیست من نامه دادگاه گرفتم بپرس ببین الان چجوریه ما خیلی سال پیش انجام دادیم دیگه نام ...[/QUOTEاخه انگار الان ممنوع شده...بودن کسایی که تازه نامه گرفته باشن ؟یا باید به فکر جنین اهدایی باشم؟من میخوام تخمک خودم باشه چون مشکلی ندارم خودم

عزیزم از این فکرا نکن که 18روز دیگه سیکلت شروع بشه دوماه قشنگ برو و بیا داری پس اصلا شروع نکن مخصوصا ...

راستی ب شما قبل رفتن برای اولین بار گفتن ک قبل اومدن شوهرتون آزمایش اچ آی وی و هیپاتیت بده؟