2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047207 بازدید | 684581 پست
سونوی قبلبتو کی رفته بودی؟ قلبو دیده بودن یا فقط قطب جنینی رو؟ عزیزم متاسفم واسه تشکیل قلب دیگه خیل ...

سونو قبلي رو هفت هفته رفتم گفت من ٦ هفته ميبينم

ولي گفت خوبه ولي قلب رو واضح نميبينم

ولي دوهفته بعد كه رفتم يعني امروز

گفت ساك خاليه 

گفت من بايد الان دست و پاي جنينو ببينم ولي چيزي نيست

گفت سونو بيرون هم برو كه تاييد بهت بده كه جنين كه دفع شد بتونم ببرم يه جايي كه تشخيص ژنتيكي بدن روش

دكتر عارفي كه دو كلمه حرف نميزنه سه چهار دفعه برام توضيح داد

بهم اميدواري ميداد كه دفعه بعد حتما ميگيره گفت حتي طبيعي هم اقدام كني احتمال داره بگيره تو اين دو سه ماه.

ولي من ديگه جنين ندارم

ديگه هم نميرم براي ivf

آزمایش ایمنی انعقادی رو دادی ؟ چون منم یه کوچولو انعقاد خون داشتم . نزدیک یک ماه و نیم ب۶ و ب۱۲ استف ...

بله قبل انتقال سرم igiv زدم. ویتامین ایی و نوروبیون زدم. فقط از خدا میخوام اینبار نا امیدم نکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=98175697]ی سوال دیگم اینکه اگه شما رفتین کلا چند ماه شد تا ب آی وی اف اینا رسیدین؟ و اینکه تشکیل پرونده ماما ...[/QUOTE

میرسن برای آز اسپرم دوباره دوهفته بعد تکرار آز اسپرم و میری پیش اورولوژ بعدش تشکیل پرونده مامایی تقریبا سه هفته طول میکشه

من 2 آذر 97 رفتم تا اواخر دی ماه بعد دیگه ول کردم چون نصف راهو هم نرفته بودم

ااا چ بد، من از منشیش پرسیدم تلفنیک پروسش چندماهدطول میکشه تا ب میکرو برسم،گفت س ماه، بعدش مرکز دیگه ای رفتین؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
[QUOTE=98175697]ی سوال دیگم اینکه اگه شما رفتین کلا چند ماه شد تا ب آی وی اف اینا رسیدین؟ و اینکه تش ...

ووووا چرا همون موقع کارای مامایی رو شروع نمیکنن؟؟ شپا نپرسیدی؟

[QUOTE=98175697]ی سوال دیگم اینکه اگه شما رفتین کلا چند ماه شد تا ب آی وی اف اینا رسیدین؟ و اینکه تش ...

دوتا از اسپرم میگیرن بینش دارو میدن ب مرد ک دو هفته بعد باز آز میگیرن؟

دوتا از اسپرم میگیرن بینش دارو میدن ب مرد ک دو هفته بعد باز آز میگیرن؟

نه عزیزم بعد آز دوم دارو میدن میگن شرایط و استرس اینا شاید رو جواب تاثیر بذاره اضطرارم کنی به همون یکی راضی میشن

نه عزیزم بعد آز دوم دارو میدن میگن شرایط و استرس اینا شاید رو جواب تاثیر بذاره اضطرارم کنی به همون ی ...

اخه ما بارها از اسپدم دادیم داغونه، پس منم اصرار کنم ب همون یبار، چ کاریه اخه؟ وقتی من میدونم اسپرم داغونه میرم مرکز دیگه، این همه دنگو فنگ نداره، من اگه اصرار کنم یکی باشه همون روز مارو اورولوژ میفرستن؟ و پرونده مامایی رو شروع میکنن؟

اخه ما بارها از اسپدم دادیم داغونه، پس منم اصرار کنم ب همون یبار، چ کاریه اخه؟ وقتی من میدونم اسپرم ...

نمیدونم والا به نظر من بازم پرس و جو کن یه جای دیگه رو انتخاب کن میتونن بپرسم کدوم شهری؟ من که گلستانک تا ساری 4ساعت راه بود هر وقت می گفتم راهم دوره می گفتندور نیست و فلان

بچه ها باید دو پریود بگذره از انتقال یا دوماه اگه دوماه باشه تازه تا خرداد ساله اینده نمیتونم برم ولی اگه دو پریود باشه شاید بتونم شهریور برم واسه انتقال جنین فریزا بدبختی پریودم نمیشم

دوستان ، اونایی که چند روز بعد انتقال یا همون موقع رفتن شهرشون با ماشین شخصی ، بیاین بگین چه جوری رفتین؟ خیلی مورچه ای یا مثل همیشه.چقدر چاله چوله داره آخه!

😪😓😪😓

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار