2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
هومت جان پریود شدی من 3 روزه داروهامو قطع کردم هیچ خبری نیست نمیدونم کی پریود میشم

سلام

بله. من دو شنبه که آز دادم. تا اخرشبش دارو مصرف کردم. صبح سه شنبه زنگ زدم گفت قطع کن

چهارشنبه ظهرش پریود شدم

دیگه اخراشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
الان برگشتم عزيزم همه چي تموم شد دكتر گفت ساك خاليه داروهاتو قطع كن تا سقط تا خونه گريه كردم

الهی بگردم...

خیلی خیلی ناراحتی داره حق داری والا گریه کنی. 

چی بگم خواهر جان

خدا خودش دل خونت رو آروم کنه😔

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من امروز جواب جنینام گرفتم از 13 تا تخمک 4 تا جنین B8سه روزه و ی جنین بلاست دارمه ...

شاید به نظرت کم باشن از ۱۳ تا... اما ظاهراً که خیلی هم خوبن و انشالله به سلامتی تک تک شون رو بقل بگیری و سرت شلوغ بشه موهات رو بکنی😍

بچه ها من این ماه انتقال دارم ولی نمیدونم چرا نشدم کلافه شدم کسی اینطوری شده دوماه قبل پانکچر شدم بع ...

یکی از دلایلش استرسِ

و دلیل دیگه ممکن باردار باشی حتی با اون لک ها

که انشالله دومی باشه.

سلام خانمي ١٣ خرداد بود

سونوی قبلبتو کی رفته بودی؟ قلبو دیده بودن یا فقط قطب جنینی رو؟

عزیزم متاسفم واسه تشکیل قلب دیگه خیلی دیره بمن ۷ هفته و دو روز گفتن داروهاتو قطع کن 

ولی حتما برو یک سونوگرافی معتبر سونوت کنه برای اینکه تردیدی باقی نمونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پر ...

به به مبارک باشه انشالله عروسی ش (شون)رو ببینی 

الان همه نگرانیم اینه که چرا بعد از ۱۰ ماه با توجه به مصرف دارو و تخمک گذاری باردار نشدم تازه بهم تس ...

من هم یکسال سرکار بودم

بعد از کلی تخمک های خوب و تپل مپل که به فنا رفت تازه عکس رنگی گرفتم دیدم لوله ها افتضاحِ ...

متاسفانه روش اشتباه پزشکی که باب شده خیلی ها رو اسیر این مشکل کرده

من میگم آدم ۳ بار اقدام کنه با دارو ... اگه نشد اسپرم و لوله ها باید با دقت برسی بشه چرا میگن یکسال... 

من الان له له یه تخمک خوبِ اون موقع هامم 😔

مرسی عزیزم جواب دادی..دکتر جواب بیوپسی هم خواست ازتون؟

نه فکر کنم یادم نیست من نامه دادگاه گرفتم بپرس ببین الان چجوریه ما خیلی سال پیش انجام دادیم دیگه نامه داریم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
والا من ۳ بار سقط داشتم

آزمایش ایمنی انعقادی رو دادی ؟ چون منم یه کوچولو انعقاد خون داشتم . نزدیک یک ماه و نیم ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم . بعدشم که فمبیون داد بهم اونارو قطع کرد