2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزم شاید منظورت مرجان جون باشه چون برای ایشون ۴ تا گذاشته بودن. خاکستری جون هم به امید خدا نصف بیش ...

افرین اااره احتمالا منظورش مرجان جونه که چهارتا جنین براش انتقال دادن و اول دوقلو شد ولی خب وسطای راه یکی از قلا رشدش متوقف شد متاسفانه...اما خداروشکر چیزی تا بغل گرفتن دختر نازش نمونده به سلامتی...ان شاالله قسمت همه ی منتظرا😍 @ماهیرخ1      

@مرجان_و_لوبیاش      

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پر ...

قطعا مثبته مامانی 😍🥰😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم❤️❤️❤️

عزیز جان پیش کی میخوای بری؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنون عزیزم...دوتا انتقال دادم بلاست...بتام ۷۹۶۰ علائم نداشتم فقط روز یازده لک دیدم

مبارک باشه عزیزم. چه مرکزی رفتین؟ 

دخملااا یه کاربر با من یه تاریخ  انتقال داشت  ..مثبت شد .چهارتا جنین براش گذاشته بودن.... ...

عزیزم من بودم☘

چهارتا بلاست انتقال دادم که دوتاش گرفت. اما هفته هفت یدونه جگرگوشه ام پرکشید.. الان یدونه دخملی دارم که انشاءالله شهریور دنیا میاد 😍

التماس دعا دارم😙🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستای عزیزم رفتم سونو خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم... دعاکنید تا اخر صحیح سلامت برام بمونن😘😍& ...

عزیزم مبارکت باشه😙🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

دوستای گلم میشه راهنمایی کنید☘

برای وزن گرفتن نی نی تو ماه های آخر چه غذاهایی بهتره؟؟

بین عارفی و طرازی و عابدی موندم

من قصدم اینه برم پیش طرازی. 

دوستای گلم میشه راهنمایی کنید☘ برای وزن گرفتن نی نی تو ماه های آخر چه غذاهایی بهتره؟؟

عزیزم به نظرم جثه و وزن نی نی بیشتر ژنتیکیه.به خوردن ربطی نداره زیاد.مثلا من و خواهرم هردو حالت تهوع شدید داشتیم تاماه اخرو کلی وزن کم کردیم تو بارداری ولی وزن دخترامون هردو سه و ششصد بود..ولی دخترعموم از اول تااخر بارداریش هرچی دوس داشت میخورد و کلی خودش وزن اضافه کرد ولی دخترش ۲ و پونصد بود وزن تولدش...هرچی دوس داری بخور ولی واسه خاطر جمعی بیشتر غذاهای کبابی بخور بدون نون و برنج..چهارمغز و میوه ی فراوون 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم حضرت مریم خیلی برو و بیا داره کارمی ندارن راهت دوره یا نزدیک میتونی مرخصی بگیری یا نه فقط ...

مرسی عزیزم، شما کی اونجا رفتین برای درمان؟ منظورم اینه چ سالی؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من