2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان عزیز شرمنده نگرانتون کردم خدا رو شکر بخیر گذشت تو سونو همه چی عالی بود، بدنم حساسیت دارو ...

سلام زینب جان خدارو شکر که خطر رفع شد 

و خدارو شکر که قلب نی نی قشنگت می نه انشاالله سال های سال این قلب بتپه

ممنون که خبر دادی نبودت تو تاپیک واقعا حس میشد

انشاالله این چند ماه رو به خیرو خوشی سپری کنی

دوستم روزي دوتا ميزنه يكي شب يكي صبح ظهر هم شياف دكتر اينجوري براش تجويز كرده الان ٤انتقاله  ا ...

لیانا جون به دوستت دسترسی داری بپرسی بعد تزریق کمپرس گرم یا سرد میزاره ؟

من صبح اولین پرولوتکس زدم تزریقش اصلا درد نداشت و بعد اطراف تزریق یکم دردناک میشه ،حالا ببینم تا شب دردش کمتر میشه میام میگم 

عضلات من سفته پروژسترون عضلاتی جذب نمیشه ،و دردش زیاده و برام کبودی میاره ،بجاش زیر جلدی خیلی راحته تزریقش فقط مشکل من اینه شکمم چربیش خیلی کمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهدا من اصلا فکرشم نمیکردم جنین فریز اون موقعم هنوز مونده باشه اخه من اصلا نمیدونستم چیزی به اسم.فری ...

واااای چه خبر خوبی😍😍خیلی عالیه. زدی تو گوش سه چهارتا بچه دیگه   دختر ماها اینجا اینهمه درمورد جنین فریز حرف میرنیم پس حواست کجا بود!!؟حالا دیدی یه خیریتی تو منفی شدنت بود؟نزدیک بودی دستی دستی ۱۴ تا بچه رو برای همیشه فراموش کنی. دوست من از جنبن های چند سال پیشش استفاده کرد دوقلو باردار شد. 

اره عزیزم منم اینبار بادکش شکم و کمر رفتم و ۱۴ جلسه ۱روز در میون البته اینجا هم گفتم که تاثیر داره ...

سلام آرامش جون میخواستم بدونم شما از اس اهدایی استفاده کردین؟و اینکه چن بار انتقال دادیم و شرایطتون چطور بود؟شما فرد اهدا کننده رو دیدین یا نه؟از نظر قیافه مطابقت میدن؟اخه منم همسرم آزواسپرمه

اره عزیزم منم اینبار بادکش شکم و کمر رفتم و ۱۴ جلسه ۱روز در میون البته اینجا هم گفتم که تاثیر داره ...

کاش منم میدونستم که میرفتم انجام بدم😔😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چی بگم والا، این دکتری که امروز سونو شدم نذاشت، پرسیدم ضربان قلبش چنده؟ گفت من صدا قلب تو سن کم نمی‌ ...

ان شاءالله نی نی ت همیشه سلامت باشه 

داروهاتو کم نکرد؟تا کی باید قرص بخوریم😩😩

خدا جونم شکرت...
خواهش میکنم بله اورولوژیست هستن و ناباروری آقایان  برا همسرم پیششون رفتیم متخصص هستن

ممنونم عزیزم 

لطفاً آدرسشو برام بفرست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چه عجب اینا یه چیز آدمیزاد گفتن والا من دو هفته بعد انتقال سونو قلب رفتم جنین 3 روزه بود بتا اولم ...

دو هفته بعد انتقال؟ فکر کنم منظورت بعد از مثبت شدن هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
واااای چه خبر خوبی😍😍خیلی عالیه. زدی تو گوش سه چهارتا بچه دیگه   دختر ماها اینجا اینهمه درمورد ...

ازی جون این قضیه برا 8 ساله قبله من 4 ساله قبل که برای بار دوم لز اول شروع کردم اون خانمه گفت چون پول ندادی جنین نداری اصلا تصورشم نمیکردم جنین اون موقع برام مونده باشه

بچه ها به نطرتون جنین که 8 سال تو فریز مونده باشه به درد میخوره ولی اون موقع من 28 سالم بود 

آره عزیزم چرا نه. من کسی رو دیدم بعد ۱۲ سال رفت جنین فریزش رو انتقال داد ، برای دخترش ، داداش آورد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار