2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
سلام بچه ها . صبحتون بخیر . من بیبی چک زدم . دو روز پیش یه هاله انداخت و بعد از چند ساعت دیدم خطش پر ...

اره عزیزم انشالله بارداری که بیبی چکت هر روز پررنگتر و زودتر انداخته مبارکه🌷🌷🌷🌷💜💜💜😘😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ان شاالله هر. چی هست خیر باشه و تهش نتیجه خوبی داشته باشین تعریف دکتر سجادی رو شنیدم ولی خوب دکتر ه ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کلا بعد انتقال حتی بعد + شدن هم روزا دیر میگذره، ان شاء الله که مامانی، به علائم داشتن یا نداش ...

کدوم فاکتورو تو ازمایشام ببینم مال غلظت خونه؟؟؟؟؟؟؟

مبارک باشه. عزیزم چند تا انتقال دادی؟ چند روزه !؟ بتات چند بود؟  از کی علائم داشتی و حس کردی ...

ممنون عزیزم...دوتا انتقال دادم بلاست...بتام ۷۹۶۰ علائم نداشتم فقط روز یازده لک دیدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
رویا جون شمل میکرو بودین یا آی وی اف؟؟ گرید جنینا چی بود؟؟ جنیم چند روزه بود؟؟ ببخش ایتقد سوال پرسید ...

ای وی اف بودم عزیزم ـ.گریدشون نمیدونم..پنج روزه بودن

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
برنا جان من نمی دونم کجا بودی، ولی امکان نداره جایی جنین کیفیت فریز رو داشته باشه ولی این کارو نکنن، ...

وای زینب جان راست میگی من دیروز زنگ زدم به مرکز و جریان رو گفتم خدایا شکرت چقدر سوپرایز شدم تاریخ زیفت رو گفتم گفت نیم ساعت بعد زنگ بزن حدس بزن چی گفت 14 تا فریز دارم ولی خبر نداشتم تاریخش برایه تیره90 ماله 8 ساله قبله به نظرت به درد میخوره؟

نه هنوز عزیزم، ماه قبل باید انتقال میدادم که دیگه جور نشد، ان شاالله تا چند روز دیگه پریود بشم میرم ...

انشالله به امیدخدا

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
وای زینب جان راست میگی من دیروز زنگ زدم به مرکز و جریان رو گفتم خدایا شکرت چقدر سوپرایز شدم تاریخ زی ...

بهدا من اصلا فکرشم نمیکردم جنین فریز اون موقعم هنوز مونده باشه اخه من اصلا نمیدونستم چیزی به اسم.فریز جنین وجود داره تاز کار بودم واونام هیچی بهم نگفتن بار دوم خاستم برم واسه میکرو دکتر گفت برو بیبین فریز نداری منم از منشی سوال کردم گفت پول دادبن گفتم نه گفیت پس فریز ندلری دیگه منم پیگیر نشدم

عزيزم ممنونم از راهنماییتون  شما برای درمان ناباروری رفتین؟ میخوام ببینم تو این زمینه تخصص دار ...

خواهش میکنم بله اورولوژیست هستن و ناباروری آقایان 

برا همسرم پیششون رفتیم متخصص هستن 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
بچه ها به نطرتون جنین که 8 سال تو فریز مونده باشه به درد میخوره ولی اون موقع من 28 سالم بود 

چرا خوب نباشه عزیزم بودن کسانی که ۱۰ سال جنینشون فریز بوده وانتقال دادن و گرفته براشون انشالله برا شما هم خوب هست 

سلام دوستای عزیزم رفتم سونو خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم... دعاکنید تا اخر صحیح سلامت برام بمونن😘😍& ...

خداروشکر....💙