2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
مرجان جون هم تقریبا تا یک ماه دیگه به امید خدا زایمان دارن و به زودی انشاءالله دختر قشنگشو بغل ...

اه بتاشون که خیلی بالا بود یه نینی بوده...

خداروشکر انشالله این یکماه باقی مونده هم  بسلامتی طی کنن..

ممنون عزیزدلم..مدتها بود میخواستم بپرسم ولی نمیدونستم چجوری😘😘😳

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم هر بار فقط ۳۰% شانس مثبت شدن هست نگران نباش انشالله دفعه بعد مامان میشی فقط تورو خدا ناامید نش ...

تارا جون تو رو‌خدا اینجوری فکر نکن. می دونم که الان خیلی ناراحتی و حقم داری که باشی. ولی مثبت فکر کن. شایدم این یه نشونه بوده که بهت نشون بده  بر خلاف نظر اون دکترایی که رفتی پیششون می تونی مثبت شی و باردار فقط الان وقتش نبوده. شاید اگه دفعه اول منفی می شدی همش فکر می کردی حرف دکترا درسته و شرایطت برای بارداری خوب نیست و‌کلا نا امید می شدی. می دونم اینکه ادم منفی شه از اول بهتره تا اینکه بعد اینجوری شه اما الان شما می دونی و‌مطمینی که یه رحم سالم و خوب داری که اماده پذیرش و‌پرورش جنین هست. جنین هم که خدا رو شکر داری. من مطمینم دفعه بعدی خدا دلتو شاد می کنه.😍 انشاءالله❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه بتاشون که خیلی بالا بود یه نینی بوده... خداروشکر انشالله این یکماه باقی مونده هم  بسلامتی ط ...

نه از اول دوتا بود ولی خب خدا خواست مرجان جون زیاد اذیت نشه و دخترش دردونه بدنیا بیاد😊

انشاءالله یه دوقلوی خوشگل و تپل مپل و سالم نصیب خودت شه عزیزم😍😍

سلام عزیزان شبتون بخیر  ببخشید شوهرم مورفولوژی اسپرمش خییییییلی پایین یک درصد هست، دکتر خوب سر ...

عزیزم دکتر داریوش منصوری دکتر شوهرم دکتر خوب و مهربونی و قشنگ به حرفهات گوش میده خواستید ادرس رو بدم بهتون شیراز هستم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عجب، دکتر نصر اینو گفت؟ 

دکتر شربف نسب که از هفته سیزده به بعد با ایشون ویزیت میشیم

البته من بخاطر. شرایطم دکتر. نصر. هم اومد اما شریف نسب اینو گفت

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
راستی دوستان آمپول پرولوتکس غیر یخچالی هست و اگه تو یخچال بره اثرش از دست میده، منم این اشتباه را کر ...

دوست گلم شما انتقال دادی؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ببین گلم ما یه چیزی داریم به اسم جاذبه زمین، که روی اجسام سنگین بیشتر اثرش رو نشون میده، مثلا یه باد ...

ممنونم از راهنماییهات و. توضیحاتت عزیزم

چقدر خوب گفتی عزیزم

فعلا اومدم خونه مامان اما فردا میرم خونه خودم کارای خونه خودم نمیکنم عزیزم 

😘😘

من تا ماه ۴ جفتم سرراهی بود، تو سونو آنومالی شد مارژینال، هفته ۲۰ شد لولایینگ، هفته ۲۸ زده بود not l ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم لطف کردی پاسخ دادی😘

سلام ب همه 

من پس فردا باید برم مرکز حضرت مریم ساری قبلش منشیشون گفت شوهرم از ایدزو هپاتیت بی و سی بده. 

اسپرم شوهرم داغونه و میخوایم درمان میکرو اینا رو شروع کنیم.کسی هست مث من تازه بخواد شروع کنه؟

و اینکه میه بگین اونایی ک انجام دادین چ کارایی کردن همون اول؟ تا انتقال چند ماه شد از اولین مراجعتون؟ ممنونم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

سلام خانومها

چقدر جو تاپیک غمگین شده 😧 خدا به هممون کمک کنه 

کسی میدونه خراش اندومتر تا چه مدت اثر داره؟یه ماه یا دوماه؟یا بیشتر؟!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام خانوما روزتون بخیر

یه موردی برام پیش اومده دکترم گفت برو پیش پریناتولوژیست

حالا میخوام بدونم حنطوش زاده بهتره یا نیرومنش

خیلی برام مهمه که دقت کنه و کاملا وضعیت مریضو بررسی کنه و نظر بده

ممنون میشم اگه چیزی میدونبن راهنماییم کنین🙏

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

دوستان دیروز فرصت نداشتم بهتون بگم

رفتم طب سنتی

خانم دکتری که اونجا بود گفت اگه قبل از انتقال میومدی رحمتو گرم میکردی برات میگرفت

بعد گفت ۴۰روز یه روز درمیون بادکش رحم و کمر انجام بده برا کسایی که تنبلی دارن خوبه

اون میگفت خیلیا باهمین نسخه که به شما دادم باردار شدن. 

میگفت از رویان میفرستن پیش ما که رحمشون اول گرم بشه. چون۴-۵ بار انتقال منفی داشتن

کاش منم به فاصله پانکچر تا انتقال که دوماه بود میرفتم طب سنتی😔😔😔

گفتم اینجا به دوستانی که هنوز انتقال ندادن و زمان افتاده بین پانکچر تا انتقالشون بگم که یه سر طب سنتی برن. حالا قرار نیست همه رحمشون سرد باشه.  ولی هرچی که باشه اونا رحم رو اماده میکنن برا پذیرش جنین

ان شالله خدا هیچ منتظری رو ناامید نکنه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم دکتر داریوش منصوری دکتر شوهرم دکتر خوب و مهربونی و قشنگ به حرفهات گوش میده خواستید ادرس رو بدم ...

عزيزم ممنونم از راهنماییتون 

شما برای درمان ناباروری رفتین؟ میخوام ببینم تو این زمینه تخصص داره؟ من میخوام قبل از شروع سیکل، حداقل یکم شوهرم بهتر بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏