2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
ای وای... دکتر خودت اینو گفت یا جای دیگه رفتی؟ میشه بگی سونو اول بعد از مثبت شدن بتا کی رفتی و گفت ...

دو هفته بعد رفتم و سه بار تكرار كردم بتاهام

٢٥٦.   ٥٩٧و ١٢٠٠ شد 

هفت هفته و دو روز سونو اول كه قلب داشت ولي هفته ١١ رفتم و گفت تو ٨ متوقف شده رشدش

عزیزم هر بار فقط ۳۰% شانس مثبت شدن هست نگران نباش انشالله دفعه بعد مامان میشی فقط تورو خدا ناامید نش ...

عزیز دلم سن برای ما انسان ها اهمیت داره برای خدای مهربون فقط یه عددِ

خدا شاهدِ که هر دفعه من منفی شدم یک ماه بعدش یه اتفاق عجیب و غریب برام میافتاد که پیش خودم میگفتم خدایا شکرت من باردار نیستم وگرنه این همه استرس یا بعضی وقتا فشار کار زیاد رو چجوری میخواستم تحمل کنم

باور کن بهترین ها رو برات میخواد و هر دفعه که نشه بدون وقتش نبوده

درباره فرصت هم اصلا دیگه نگو که شاکی میشم

خودش میدونه کی بده چی بده و یا حتی کی بگیره...

بله 

اگر مثلا من تو سن ۲۸سالگی که ازدواج کردم همون موقع بچه دار میشدم شاید (اون هم باز شاید) بچه رو داشتم نه یکی بلکه دو ، سه تا...

اما دیگه تو موقعیت الان مون نبودیم

چه مالی، چه موقعیت اجتماعی ...

خدا یه چیز میده ، یه چیز میگیره این رسم زمونه ست همه ، همه چی ندارن اینو هزااااار بار میگم و باور دارم

نبینم کم بیاری مامان خوشگله😗

یه وقتی ادم میگه دیگه نمیخوام بچه... براش سعی کردم نشد یا مثلا پیش خودش میگه دیگه بدن کشش نداره و خدایی نکرده مشکلات بزرگتری واسم ایجاد میشه ، بی خیال میشه نه نا امید

این دو تا خیلی باهم فرق دارن

خدا دل همه تون رو شاد کنه چه با بچه چه بی بچه

آرامش قلبی رو برای تک تک تون آرزو میکنم🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یه سوال دارم تو رو خدا هر کی نی دونه جواب بده  با ذخیره تخمدان کم میشه داروهایی مثل کلومف ...

ذخیره و سن تون چقدره؟

چرا عزیزم هر دارو تحریک تخمدان رو ذخیره تاثیر میزاره

ببین شما حالت عادی یه تخمک از یه تخمدان ت آزاد میشه حالا کاری نداریم که اون رشد و ژنتیک و ووو خوبه یا نه و یا ممکن هر دو تخمدان آزاد کنن

اما نهایت یک یا دو تا تخمک هر سیکل میره...

اما وقتی هر نوع دارو تحریک بخوری تخمدان بیشتر تخمک ها رو مجبور به رشد میکنه باز هم ممکن یه دونه دوتا رشد کنن اما بقیه ایی که نصفه نیمه رشد کردن رو هم سوخت میکنه پس هر تحریکی یه عکسی داره و عواقبی.

بدون تجویز پزشک نخور چون سونو گرافی روز ۱۰ و ۱۴ اجباری هست و پشت بندش آمپول آزاد سازی

من ۴بار اینکار رو کردم زیر نظر دکتر و حفظم که چه باید کرد و... اما هیچ وقت سرخود اینکار رو نمیکنم چون اگر تخمک رشد یافته آزاد نشه باعث کیست میشه و کیست خودش خوشبینانه درمان رو یکی ، دو ماه عقب میندازه.

لوله هات سالمِ؟

اسپرم اوضاع ش چطوری هست؟

و از وضعیت دیواره رحم ت خبر داری؟

عزیزم منم دندونم درد نداره قبلا پر شده ولی پر شدگیش خالی نشده فقط کنار دندونم یکم شکسته تیز تیزی می ...

چیز عجیب و غریبی نیست

به دکترت تلفنی بگو حتما میگه برو دندانپزشکی.

و تو داندان پزشکی استرس نگیر

بدون بی حسی تیزی ها رو میگیره شاید یه جاهایی هم پر کنه

درد اصلا نداره اما احساس بد داره...

ولی برو بدون عکس بدون بی حسی

که بی حسی لازم هم نداری 

یعنی باردار هم نبودی باز بی حس نمیکردن کاری نداره آخه...

من نصف عمرم دندان پزشکی بودم😉

ذخیره و سن تون چقدره؟ چرا عزیزم هر دارو تحریک تخمدان رو ذخیره تاثیر میزاره ببین شما حالت عادی یه ت ...

مرسی یه دنیا ممنونم من ۳۵ سالمه و تو سونوی واژینال مشکلی نداشتم یه کیست نابوتین ۵ میلی و یه فیبروم ساب سروزال ۱۰ میای داشتم که دکتر گفت باتوجه به جنس و محل و سایزشون اصلا درمان نمی خوان

دوتا انتقال دادن گفتن با کیفیت ترین برات گذاشتیم  زی زی جون پروژسترون شیاف داری یا آمپول و ساع ...

پس ان شاءالله مامان دوقلوهایی😍😍من اول روزی ی شیاف ی آمپول داشتم که آمپول صبح شیاف شب استفاده میکردم یعنی ۱۲ساعت یکی ولی الان دو تا شیاف دارم ی آمپول که هر ۸ساعت استفاده میکنم

خدا جونم شکرت...
ممنون عزیزم🌷🌷🌷🌷

(تو پیام قبلی ریپلای نمیشد جواب سئوالتون رو با این پیام دادم)

قطعا ضرر داره

دنبال چی میگردی ۹ماه انتظارِ ، صبوری رو از الان تمرین کن که بیاد بیرون دردسرها و نگرانی هاش صد برابر میشه اینو همه مامانها میگن.

جاش خوبه خدا نگهدار همه نی نی های تو دلی و بیرونی باشه.الهی آمین

هر اتفاقی که واسه دوستامون متاسفانه میافته قرار نیست برای شما هم پیش بیاد

اگر مطالب باعث استرس ت میشن لطفا نیا و نخون

الان باید دنبال لباس و چیدمان و جشن و چی بپوشی و چی بپزی و... باشی 

در ضمن  دوستان من (اِس اِم _ پی اِی ) هستم 

سم پا چی هست ...

یه موجود فضایی😉😂😂😂

مرسی یه دنیا ممنونم من ۳۵ سالمه و تو سونوی واژینال مشکلی نداشتم یه کیست نابوتین ۵ میلی و یه فیبروم س ...

کجا رفتی دکتر؟

و پیشنهادش بعد از اینا چی بود؟

سلام دوستان عزيز لطفا منو راهنمايي كنيد  من امروز بايد ١٠ هفته رو تموم ميكردم ولي دكتر وقتي سو ...

وای عزیزم.

آسپرین یا هپارین نداشتی؟

باید یک سونو دی.ه هم بری حتما.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار