2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
عزیزم،خیلی سخته واقعا،منم یه بار آزمایشم مثبت شد باهاش شوهرمو سورپرایز کردم یعنی خدا یه جوری ضایعم ک ...

این حرفا چیه خواهر؟پاداش کدومه؟این چرخه ی زندگیه بالا و پایین های خودش رو داره. چند سال پیش که میکرو کردم و منفی شدم دخترم رو برده بودم کلاس نقاشی یه دختر سه ساله هم میومد خیلی نازنین بود من عاشقش بودم یه روز که رفتم دنبال دخترم دیدم یه تاول گنده روی دستشه شوکه شدم گفتم چی شده گفت مامانم با عاشق داغم کرده😭😭😭 باورت نمیشه اما فشارم افتاد برام اب قند اوردن بعدش هم تماس گرفتم همسرم اومد دنبالمون اینقدر حالم خراب بود که نمیتونستم رانندگی کنم مربیشون گفت انگار تو خونه حرف بد زده مامانش اینکارو کرده. به نظرت اون لایق مادر بودن بوده!!؟اومدم خونه اینقدر گریه کردم هم دلم کباب بود برای اون بچه هم میگفتم خدایا اون مادره منم مادرم پس چرا دلمو خون میکنی برای بچه ؟مگه چه اشتباهی از من سرزده؟این روزا هم میگذره عزیزم و برات ختم به خیر میشه فقط قوی باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=98053768]دکتر طرازی بود عزیزم ولی جنینامو از رویان انتقال داده بودم آبان خانم دکتر فقط کارای& ...

از گرید هاش خبر ندارم فقط دوتا جنین کامپکت انتقال داد 

خداجونم شکرت       
دوستان خیلی واسم دعا کنین، امروز از شدت تهوع دمیترون خوردم، الان بدنم دونه زده و حساسیت نشون داده، د ...

نگران نباش من ار همسرم پرسیدم گفت نگران بچه نباش مشکلی پیش نمیاد براش فقط دیگه استفاده نکن. خیلی به ندرت کسی به دمیترون حساسیت نشون میده

دوستان خیلی واسم دعا کنین، امروز از شدت تهوع دمیترون خوردم، الان بدنم دونه زده و حساسیت نشون داده، د ...

چیزی نشده ان شاءلله زینب جان شما آرامشتو حفظ کن 

با رویان تماس بگیر فردا 

خداجونم شکرت       
این حرفا چیه خواهر؟پاداش کدومه؟این چرخه ی زندگیه بالا و پایین های خودش رو داره. چند سال پیش که ...

نمیدونم حکمت خدا چیه 

تو دور و بر که نگاه میکنم میبینم بعضیا به بچشون اهمیت نمیدن تو دلم میگم آخه چطور دلشون میاد 

هیچ وقت باور نکردم حتی وقتی با چشمام دیدم که یکی از آشناها داشتن طلاق میگرفتن خانمه بچه رو نمیخواست به مرده میگفت تو بردار مرده هم میگفت من نمیخوامش تو بردار 

یا اینکه خانونی باردار بود تو سه ماهگیش گریه میکرد خدا کنه دختر نباشه 

یا یه خانومی که تو مطب دیدم بعد اینکه فهمیده بود بچش دختره بدون اجازه دکترش جای دیگه غیر قانونی سقطش کرد 

خب این بین این همه منتظر و در حسرت بچه وجود داره 

واقعا از حکمت خدا سردر نمیارم 

همیشه وقتی گریه میکردم همسرم داد میزد و میگف گریه نکن من بدم میاد و این حرفا 

امروز وقتی به خاطر منفی شدنم گریه کردم دیدم همسرمم گریه میکنه میگه طاقت ندارم گریه نکن 

بمیرم برای همسرم خیلی دلم شکست اشکشو دیدم من فقط از خدا خواستم یه بچه سالم بهم بده خونمون از این کم جمعیتی در بیاد یه بچه کوچولو به خانوادمون اضافه شه 

خواهرم با چه ذوقی ازم مراقبت میکرد امروز ذوقش کور شد 

خدایا واقعا خواسته زیادیه ؟؟؟ برای تو که کاری نداشت 😔😔😔😔

خداجونم شکرت       
بچه ها پردنیزولونو همینجوری قطع کنم یا یه روز درمیون؟ همه داروهامو قطع کردم روز آز اول به جز پرد ...

دکتر طرازی میگه سه روز یه دونه بخور سه روز بعد یکی در میان بعدشم قطع کن

خداجونم شکرت       
دکتر طرازی بود عزیزم ولی جنینامو از رویان انتقال داده بودم آبان خانم دکتر فقط کارای انتقالشو انجام د ...

دقیقا منم فقط یه فاکتورم یدونه بالا بود که گفت واسه اطمینان سرم بزن،شرایطمون مثل همه،دیگه جنین نداری؟منم بایدشوهرمو بفرستم پیش جنتی تقویت شه دوباره،خودمم تصمیم دارم برم یوگا اگه تنبلی نکنم چون روحیمم میخوام درست کنم ضعیف شدم یکم،شوهرت گفتی dfi داده بود قبل تشکیل شدن جنین؟ 

دقیقا منم فقط یه فاکتورم یدونه بالا بود که گفت واسه اطمینان سرم بزن،شرایطمون مثل همه،دیگه جنین نداری ...

نه عزیزم جنین نداریم شما چی ؟؟؟ 

تو پستای قبلم گفتم چون همسرم آزو اسپرمه نمیتونه dfi بده 

خدا کنه حال منم زود خوب شه اومدم خونه مامانمینا نمیدونم وقتی برم خونه خودم تک و تنها چطور میشم

خداجونم شکرت