2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047475 بازدید | 684604 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی وقت نداشته باشه بره بیمارستان بهمن بشینه از اول صبح نوبتش میشه؟؟

بله عزيزم بيمارستان وقت ميده الان شماره رو ميفرستم صبح زنگ بزن بگو دكتر چه روزايي بهمنه بعد ساعتشم بپرس بعد بگو اسمم رو ياداشت كنيد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره از استرسه منم همش به انتقال فکر میکنم متأسفانه  باید سر خودمو گرم کنم ما اینیم دیگه😉😉😉 ...

آخه چه بامزه راست ميگي  خيلي گريه كردم 🥰🥰

اره از استرس زياد حالا اگه فردا شديم دوشنبه بريم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عه کی میاد از سفر برای رانتقال خودش نیست  من هنوز نشدم تازه اولشم فقط لک میبینم روز دوم تازه ش ...

چرا واسه انتقال هست يك هفته اي رفته 

عه کی میاد از سفر برای رانتقال خودش نیست  من هنوز نشدم تازه اولشم فقط لک میبینم روز دوم تازه ش ...

اره بعضيا اضافه وزن پيدا كردن 

خبرشو بهم بده پريود شدي 

انقد نترس من تجربه دو بار پانکچر دارم هر دو سری پری دوم در حد چار پنج روز تاخیر داشت

عه خب خوبه ۴ ۵ روز اخه شنیدم یکی میگف ۹۰ روز اخه

خیلی زیاده ۳ ماههه 

پس خوبه خداروشکر 

ممنون جواب دادی 

بله عزيزم بيمارستان وقت ميده الان شماره رو ميفرستم صبح زنگ بزن بگو دكتر چه روزايي بهمنه بعد ساعتشم ب ...

اخه بیمارستان بهمن رفتم گفتش اخر اسفند نوبت میده. فایده نداره اینطوری

خیلی دیر

میخوام ببینم اگه دوستم بره بشینه از اول صبح کجا امکان پذیرش هست بیمارستان یا مطب؟

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
نمیدونم عزیزم .فعلا فکر سلامتی خودت باش تا راحت دفع بشه .

شما جنین فریز داری؟من که تموم شد جنینا گرچه اگه داشتمم انتقال نمیدادم چون یه بار فرش ودوبار فریز انتقال داذم نتیجه نکرفتم 

شما جنین فریز داری؟من که تموم شد جنینا گرچه اگه داشتمم انتقال نمیدادم چون یه بار فرش ودوبار فریز انت ...

اره دوتا دیگه دارم  .ببینم شرایطم چطوره روحی و جسمی .فعلا اونقدر داغونم که نمیتونم فکر اینده را  بکنم 😢