2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
منم با تو هستم یادته که با هم رفتیم مطب دکتر گفت ماه بعد بیاید منم نمیدونم چرا نشدم همش منتظرم  ...

فكركنم استرسمون زياد نميشيم 😆😆 چطور منو شناختي 😉

انقدر چاي نبات و زعفرون و زنجبيل خوردم نميشم حتي موقع پانكچر هم سروقت خودم شدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برا منم دعا کنین دوستم اونقدر گریه کردم امروز از طرفی هم بدجوری شکم درد دارم راستی امروز که21 سیکل ب ...

عزیزم من همیشه برای همه مامان های منتظر دعا می کنم خصوصا بچه های اینجا

در مورد پریود که خیلی مشخص نمیشه، من که یک روز بلافاصله بعد از قطع پروژسترون های پانکچر پری اومد، خیلی هم سنگین بود، پری بعد عادی بود، ولی پری سوم سیاه بود چون کیست زده بودم

ببین تو اون سونوی پری سوم که برای انتقال رفتم، دکتر خودم نبود یکی دیگه سونو کرد، بهم گفت اوووووه چه کلکسیونی هستی، هم کیست فاکنشنال داری سمت راست، هم کیست آندومتریوما چپ، هم دو تا فیبروم داری، خیلی ناراحت شدم ولی نتیجه در نهایت چیز دیگه ایی شد، شما هم نگران نباش عزیزم، این تعداد و عدد و رقم رو بسپار به خدا ان شاالله به زودی نتیجه می گیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم عزیزم بستگی داره، دختر جان خودت اولویت اولی و سلامتیت، فقط کاش بپرسی میشه فردا قرص بخوری که ...

زینب جان دوستم عید سقط کرده تا هفته قبل بقایا داشته البته اخدشم مجبور به هیستروسکوپی شد 

فکر نکنم یکی دو روز اینور اونور فرقی داشته باشه ۲۰ روز گذشته یکروزم روش رچه بعید میدونم با این قرصم دفع کامل بشه شدیم موش ازمایشگاهی دکترا

اصلا دلم نمیخاد این عفریته حرف بیفته تو دهنش پر کنه تو شرکت نخام یکشنبه برم‌حتما باید استعلاجی محکم ببرم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره عزیزم مثبت بود خداروشکر 

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم 🥰🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
27سالمه  بار اولمه عزیزم شوهرم خیلی اسپرماش داغون بود

مبارکه عزیزم ان شاءلله دوقلوهات صحیح و سالم بیان بغلت 

با این حس قشنگت برای ماهم دعا کن😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
من احساس میکنم بچه ها اصلا تاپیک و نمیخونن هر بار میان تو تاپیک همون موقع رو میخونن چون خیلی سوالات ...

جانا سخن از زبان ما می گویی، حالا این به کنار بی بی زدن رو کجا دلم بذارم🤣🤣🤣🤣🤣فکر کن آنا با ماهیتابه ش موفق نشد

ببین بگو همسرت آب جوش بزاره و یکم که سرد شد یکما یعنی وقتی پارچه رو کرد تو اب و چلوند و گذاشت رو باس ...

بعد عزيزم اين كار واسه جنين ضرر نداره از بس ترسو هستيم هر فكري ميكنيم 

تارا جون دمنوش آویشن یا دمکرده زعفرون استفاده کردی ؟؟؟ پله بالا پایین کن 

یک هفتس دمگرده زعفرون اویشن چایی کوهی گل گاو زبون روزی بیش از بکساعت پیاده دوی و دویدن طناب زده فایده نداره گفتن هفته بارداریت بالا بوده بخاطر همینم بتات خیلی بالاس

شانس قشنگم دقیقه نود متوقف شده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینب جان دوستم عید سقط کرده تا هفته قبل بقایا داشته البته اخدشم مجبور به هیستروسکوپی شد  فکر ن ...

نه عزیزم ان شاالله مشکلی پیش نمیاد پس همون فردا بخور، واقعا خدا آدمو از شر این افراد دور نگه داره 😔😔😔😔

عزیزم علایم نداشتم و بیبیجکم بعداز یکی دوساعت هاله مینداخت انشالله شما باردارشی

متاسفم عزیزم . انشالله دفعه بعد . دکترم گفت بتا وقتی بالا رفت یعنی جنین ها به دیواره رحم چسبیدن ولی الان که افت کرده یعنی تقسیم سلولی و رشد متوقف شده .گفت داروها رو قطع کن تا خودش سقط بشه .اگر خونریزیت زیاد طول کشید بیا بیمارستان .از ظهرتا حالا فقط تو خونه راه میرم و گریه میکنم .خدا دلمون اروم کنه .چکار کنیم دست زوری برا خدا نداریم 

شما مرکز میلاد تبریز بودی؟

نه عزیزم من کلینیک خصوصی دکتر دانایی میرم اما پانچکرم رو مرکز جهاد دانشگاهی انجام داد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
یک هفتس دمگرده زعفرون اویشن چایی کوهی گل گاو زبون روزی بیش از بکساعت پیاده دوی و دویدن طناب زده فاید ...

ای بابا خونه همش به فکرتم دوست دارم یه کاری کنم راحت شی عزیزم 

اگه حرف تکراری زدم خودت ببخش 

ان شاءلله همه چی ختم به خیر میشه 

خداجونم شکرت       
مریض های دکتر عارفی میشه برای وقت ای وی اف گرفتن برای کسی من رو راهنمایی کنند؟ خیلی اورژانسی

عزيزم زنگ بزن بيمارستان بهمن ميگن چه روزايي بيمارستانه بياد تا آخر وقت نوبتش ميشه ولي مطب دير وقت ميدن

سلام آرزو جون دیدم خیلی نگرانی خواستم اینو بهت بگم شاید کمکی کرد عزیزم من سری اول تو رویان بهم قبل پ ...

مرسی عزیزم خیلی عالی بود، منم گونال داشتم و خیلی خوب بودن تخمکها، 

واقعا چه قدر حضور لاله خوب بود، بالاخره داروسازی خونده بود خیلی کمک بود، ان شاء الله هر جا هستن خوش باشن، دلم خیلی براش تنگ شده