2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
ممنون از پیشنهادت ارامش جون. اخه من همسرم اون موقع خونه نیست. ۴-۵ ساعت بعدش میاد. بازم اثر داره؟ ال ...

اره عزیزم تاثیر داره هر شب ماساژ بده واقعا عالیه اصلا کیسه گرم تاثیر نداشت برا من این فقط اثر داشت عزیزم🌷🌷🌷💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم نوع سیکل شما درست بوده، ولی این که هایپر شدید شدی به خاطر بدنتون بوده، نابالغ دیگه قدرت بارور شد ...

برا منم دعا کنین دوستم اونقدر گریه کردم امروز از طرفی هم بدجوری شکم درد دارم راستی امروز که21 سیکل بود دکتر سونو کرد ضخامت اندومتر خوبه منم روز 18سیکل دوتا امپول پروژسترون زدم یعنی به این زودی عادت نمیشم؟ راستی دوستم هم تنبلی داره، 7تا تخمک داشت هر 7تاش جنین شد خدایا فقط برا من بی کیفیت بود فقط 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خانمها آمپول سینال اف برای چ موردی واسه آقایون تجویز میشه؟دکتر شوهر من اصلا براش داروی زیاد و خوب نم ...

همسر من مشکل هورمونی نداره ولی بهش سینال دادن من نمیرارم بزنه میترسم

...
ای بابا از همینش بدم میاد و میترسم  البته یه گروه داریم بعضیا هم میگن پریود دوم رو طبیعی رو نظ ...

انقد نترس من تجربه دو بار پانکچر دارم هر دو سری پری دوم در حد چار پنج روز تاخیر داشت

...
منم همین فکرو می کنم، هی میگم بی بی نزنین، اون بیچاره رو انگولک نکنین، گوش نمیدن دوستان والا شاید ب ...

من احساس میکنم بچه ها اصلا تاپیک و نمیخونن هر بار میان تو تاپیک همون موقع رو میخونن چون خیلی سوالات و جواب میدیم و دوباره میپرسن و خیلی زیاد تکراریه و همش میگیم مثلا علایم نداشتیم و باز میان میگن علایم ندارم حتما باردار نیستم😁😁😁😁😭😭😭😭😭🤔🤔🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یعنی باعث بالغ شدن میشه این پودر چون من اینو فولیک با فرتیل خوردم قبل پانچکر دو ماه قبل اون هم کلی ت ...

نه بیکیفیت با نابالغ فرق میکنه میگم من خیلی دقیق و واضح از جنین شناس پرسیدم همین سوالی که شما میپرسین رو، گفت تعداد بالا میره زور بدن نمیرسه تخمکا کامل نمیشن طفلیا، کاملا طبیعیه و ربطی به ضعیف بودن تو نداره

...
برا منم دعا کنین دوستم اونقدر گریه کردم امروز از طرفی هم بدجوری شکم درد دارم راستی امروز که21 سیکل ب ...

شما هیچ مشکلی نداری دوست گل، درمانتون اشتباه بوده که ۴۴ تا تخمک از شما برداشتن

...
برا منم دعا کنین دوستم اونقدر گریه کردم امروز از طرفی هم بدجوری شکم درد دارم راستی امروز که21 سیکل ب ...

سلام آرزو جون دیدم خیلی نگرانی خواستم اینو بهت بگم شاید کمکی کرد عزیزم من سری اول تو رویان بهم قبل پانکچر آمپول سینال اف دادن ۳۳ تا تخمک داشتم که ۲ تا جنین شد یعنی نصف تخمکام نابالغ بودن ،،، سری دوم بهم یه عالمه آمپول منوپور دادن منی که ذخیره تخمدانم ۷ هستش فقط یه فولیکول سایز ۱۷ داشتم و بقیه ریز بودند با وجود اون همه هزینه سیکلم کنسل شد سری سوم با کمک دوستای قشنگم تو این تاپیک من تو رویان به دکترم گفتم این سری گونال اف بهم بدین بماند من ۱۸ تا تخمک داشتم که ۸ تاش جنین شد خدارو شکر 

البته اینم بگم تعداد کم جنینام به خاطر آزو اسپرمیه همسر جان هستش 

در آخر منظورم اینه گونال اف رو من که خوب جواب داد ولی احساس میکنم سینال اف فقط الکی تعداد تخمکارو زیاد کرد 

آمپول شما چی بود ؟؟؟ 

و اینکه خوش بین باش عزیزم من سری اول با دوتا جنین ضعیف باردار شدم گرچه سرانجام نداشت ولی یکی تو رویان بود که ۲۴ تا جنین داشت ولی هر بار منفی میشد 

توکلت به خدا باشه 

یه چیز دیگه هم اینکه یادم نمیاد شما بودی یا خانم دیگه که گفت چیکار کنم همه تخمکا با هم رشد کنند قبلا که لاله جون بودند گفتند که قبل شروع سیکل یعنی قبل پانکچر ال دی خوردن باعث میشه تخمکا تقریبا تو یه سایز باشن 

بچه ها شرمنده پیامم طولانی شد 😅😅😅

خداجونم شکرت       
منم با تو هستم یادته که با هم رفتیم مطب دکتر گفت ماه بعد بیاید منم نمیدونم چرا نشدم همش منتظرم  ...

فداااات الان يادم افتاد 😃😃😃 چه باحال 

من هنوز نشدم كاش تا شب پريود بشم فردا برم چون دكتر خارج از كشور دكتر فروتن سونو ميكنه اينجوري ديگه تا ظهر تو نوبت نميشينيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷