2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
اره عزیزم پاکت کوچیک هست چهار تا قرص داخلشه واسه یه بار در روز  باید جعبه ایی بخری

شما نتیجه گرفتی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پودر پروکسید بخور تخمکات تقویت میشن 

یعنی باعث بالغ شدن میشه این پودر چون من اینو فولیک با فرتیل خوردم قبل پانچکر دو ماه قبل اون هم کلی تقویتی دیگه مشکل من الان اینه نکیدونم تخمک هام نابالغ هستن یعنی بی کیفیت بودن؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
یعنی باعث بالغ شدن میشه این پودر چون من اینو فولیک با فرتیل خوردم قبل پانچکر دو ماه قبل اون هم کلی ت ...

اره عزیزم دکترمن میگفت کسایی که ذخیره تخمدان بالا دارن وتنبلی دارن معمولا تخمکاشون بی کیفیت هستن 

نه گلم با ال دی شروع نکردم سیکل رو میگم عزیزم منی که ذخیره ام خیلی بالا هس بخاطر پلی کیست بودنم میتو ...

گلم نوع سیکل شما درست بوده، ولی این که هایپر شدید شدی به خاطر بدنتون بوده، نابالغ دیگه قدرت بارور شدن نداره چون تقسیم میوزی اول رو درست انجام نداده، و آره یه جورایی بی کیفیت هست، ولی خداییش اینا رو ول کن گلم ببین این دوستمون امروز کلا سه تا جنین داشت، الان مامان شده😍😍😍😍اونم کلی تخمک داشت ولی فقط سه تا جنین

اون که خیلی بعیده بعد پانکچر و انتقال و این چیزا انگار زلزله اومده تو بدن، یه کم صبر میخواد و کمک گر ...

ای بابا از همینش بدم میاد و میترسم 

البته یه گروه داریم بعضیا هم میگن پریود دوم رو طبیعی رو نظم 

شدن .. حالا میخوام از طب سنتی کمک بگیرم 

اره 

سلام خوبین😘

دوستان چطوری تو سایت ابن سینا برم برای دیدن جواب آزمایش؟؟؟ثبت نام کردم رویت جواب ازمایش رو هم مینم ی کادر جستجو میاد از اونجا ب بعد چیکار کنم؟؟

ممنون میشم کمکم کنید😇😇

عزیزم بیمارستان عرفان سعادت آباد  17تا تخمک داشتم ولی ازبس شوهرم ضعیف بود فقط سه تا جنین شد&nb ...

مبارک باشه عزیزم🌹

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏