2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😘شمام ك ايندفعه باردار شدي اضافه هاش بيرون ميريخت؟ آزي جون ميگن براي اس پ ر م هاي كم تحرك  بعد ...

راستش من با اینکه همسرم مسخره میکرد و میگفت نیاز به ژانگولربازی ها نیست 😂😂اما بله یه بیست دقیقه ای پاهامو به دیوار تکیه میدادم و من چون شنیده بودم برای دختر دار شدن زن نباید به ا ر گ ا س م برسه انجام نمی دادم. 

گلم لکه بینی شما احتمال زیاد مال انوکسا هست که فکر کنم یه مدت برات قطع کنن، منم آسپرين داشتم قطع کرد ...

ممنونم عزیزم لکه بینیم فعلا قطع شده فقط الان درد پریودی دارم ،لطف کردی عزیزم یعنی ممکنه منم باردار باشم 

نترس چک میکنن. من خوراک لوبیا و گوجه ارگانیک زیاد خوردم اینبار قبل انتقال. با اینکه تاریخ  هم ...

مررررسي عزيزم از راهنماييت انشاالله انتقالت مثبت بشه و بارداري سالمي داشته باشي🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
65کیلو هستم  استرادیول ،استروژن،آمپول پروژسترون،انوکسپارین

عزيزم شما هم از اول انتقالت آمپول پروژسترون زدي ؟الان جاي آمپول  خيلي درد ميكنه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷