2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم می دونم فقط باید خواست خدا باشه تا بگیره ولی خب در کل آدم استرس می گیره چون بلاخره احتیاطم ...

خیالت جمع عزیز دلم منم مثل شما نگران بودم ولی وقتی تو کل دنیا دکترا میگن نیازی نیست، دیگه استرس نده به خودت، به خدا اگر یه ذره اثر مثبت داشت حتما بهتون میگفتم، شما هم مثل خواهر نداشته من، از خدامه زودتر نتیجه بگیرین ولی حیف این استراحت ها اثر منفی داره

سلام بچه ها خوبین امیدوارم یه عده زیادی مامان داشته باشیم بچه ها من امروز ج غربالگریمو گرفتم توش ن ...

عزیزم چرا گریه آخه!!!!!!! ان شاء الله چیزی نمیشه گلم، پس واسه چی زیر نظر دکتر میریم، ان شاء الله خدا نگه دار نی نی ت هست، یه کم استراحت بیشتر داشته باش، بالا میره حتما

دیگه نبینم گریه کنی این جوریا

خیالت جمع عزیز دلم منم مثل شما نگران بودم ولی وقتی تو کل دنیا دکترا میگن نیازی نیست، دیگه استرس نده ...

قربونت برم عزیزدلمی 

منم سپردم بخدا دیگه واقعا انقد به این چرت و پرتا فک کردم عقلمو از دست دادم اما واقعا بقول شما جز انرژی منفی هیچی نداره انشالله که خدا به هممون کمک کنه فقط