2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047561 بازدید | 684609 پست
زينب جون من انشاالله يكشنبه ميرم سونو واسه گرفتن دارو و انتقال  ديدم دكترم روزي ٣تا استراديول ...

عزیزم منم دقیقا همین طور بودم.اما میدم.

تازه بعد انتقال شد۴تا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه میدونی کلی فرتیل اید خورده بودم با کلی مغزیجات اینا اونم از چند ماه قبل چرا باید این همه بی کیفی ...

آرزو جان با یدونه جنینم مامان داشتیم.اینقدر برای جنیای خوشگلت فاز منی نفرست قهرشون می گیره ها.فقط بگو من حتما باردار می شم اونم دو قلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من تیترم امروز  ۳ شده .اولین بار ۲۷ بود روز بعد ۳۷ شد دیگه خوشحال شدم منتظر بودم .امروز اول ...

عزیزم اشکال نداره الان دردی نخواهی داشت مثله یه پریودیه انشالله باره دوم نتیجه میگیری از خارج رحم که خیلی بهتره 

ببخشید دوستان یک سوال .شیاف پروژسترون رو چقدر باید توی واژن فرو ببریم . من از دیشب گزاشتم به لک بینی ...

گلم zizi و من مثل شما شدیم، بعد گذاشتن شیاف لک اومد، دیگه بعد از اون یه شیاف صبح مقعدی میذاشتم، دو تا آمپول شب میزدم، منم درد پری داشتم

بچه ها میگم مگه چنین چیزی هس که جنین رو دو روزه رو فریز کنن بعد دوباره از فریز بیرون بیارن بذار رشد ...

بله عزیزم، برای منم جنین 2 روزه فریز کردن، شما هم 2 روزه فریز شده؟ 

بچه ها یه امضا از یه دوستمون خوندم خیلی به دلم نشست، فقط ببخشید غمگینه، ولی گفتم شاید خدا به دل شکست ...

فقط خدا میدونه چه روزایی که با این متن گریه نکرده، به هیچ کس نگفته بودم چرا بچه دار نمیشیم، به همه می گفتم خودمون نمی خواییم با کلی توجیه و بهونه، چه قدر لباس بچه یواشکی خریدم و قایم کردم، حتی چند بار پوشک نوزادی خریدم، واقعا حرف دل همه ماست

عزیزم شما خودتو ماکروفر، فرض کردی!!! الان تو خونت هم بتا قابل اندازه گیری نیست

زینب جان جنینم بلاست هچینگ شده بود وقتی عکسشو بهم نشون دادن نصفش از تو پوسته اش اومده بیرون . پس تا حالا باید میشد دیگه.خیییلیییی ناراحتم . دیگه جنین ندارم و همسرمم راضی به پانکچر نمیشه دیگه

نيلا منم مث تو مجبورم فعلا سراغ ميكرو نرم و بمونم همينجوري اقدام طبيعي، شما شرايط همسرتون چه جوريه ك ...

عزیزم اوضاعش خوب نیست دکتر هم گفته میکرو اما وقتی گفتم‌همسرم فعلا راضی نیست گفت باشه من دارو میدم ولی مراقب باشید چون دیر میشه 

مورفو یک درصد و تحرک a صفر