گلم من اونو ندارم ولی یه لینک هست برات میذارم انگلیسی هست، یا از روی کتابم عکس میگیرم میذارم
فقط خلاصه بگم جنین حوالی روز 6 لقاح شروع به لانه گزینی می کنهو اول هم قطب جفتی رشد بیشتری نسبت به قطب رویانی داره، بعد حوالی روز 9 بعد از لقاح کامل تو آندومتر میره و روی اون رو یک لخته فیبرینی می پوشونه، حوالی روز12 یا 13 لقاح سلول های سلول های جفت به مویرگ های آندومتر حمله می کنن و ارتباط خونی مادر و جنین شکل میگیره و ممکنه لکه بینی شروع بشه که تو بارداری طبیعی گاهی با پریود اشتباه می گیرن
قطب جنینی هم فقط در حد یک قرص زایا با دو ردیف سلول هست به نام های اپی بلاست مه جنین رو می سازه و هایپو بلاست که مزودرم خارج رویانی رو تشکیل میده
در طی این چند روز بند ناف اولیه، کیسه آمنیون اولیه و کیسه زده اولیه در حال شکل گیری در حفره کوریونی (جفتی) هستن و...
شروع هفته دوم رشد رو میگن هفته دوتایی ها
اون زمان هم که ما آز میدیم شروع هفته سوم گاسترولاسیون هست یعنی لایه های جنینی دارن به سمت تخصصی شدن میرن، یعنی سه لایه اصلی مزودرم، آندودرم و اکتودرم بوجود میاد که هر کردم منشا یک سری از اعضا و اندام های بدن هستن
ببخشید اصطلاحات زیادی تخصصی شد ولی سعی کردم ساده اش کنم اگر باز هم بد گفتم ببخشید 🙈🙈🙈