2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047460 بازدید | 684604 پست
هرچی میگذره حالم بدتر میشه اولش حالیم نبود چی شده انگار امروز غروب تو پارک حسابی گریه کردم 

منم بعد سقطم تا یه مدت عین خیالم نبود 

ولی چند ماه بعد حالم بد شد انگاری که تازه فهمیدم چه اتفاقی افتاده 

به خاطر اینه که میگم تنها نمونین 

من چند روز از سقطم نگذشته بود همسرم منو مسافرت برد دورو برم همش شلوغ بود اینطوری کمتر بهش فکر میکنی و اذیت میشی 

مهمونی بده مهمونی برو اصلا هم درباره علتش تو گوگل سرچ نکن من همش تو تاپیکای تشکیل نشدن قلب بودم 

همه چی رو بسپار دست خدا 

خداجونم شکرت       
هرچی میگذره حالم بدتر میشه اولش حالیم نبود چی شده انگار امروز غروب تو پارک حسابی گریه کردم 

عزیز دلم انشاللله خدا کمکت کنه👐🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردها و استرسهامون تمومی نداره دو ماهه که واسه این انتقال و سقط روزگارمون سیاهه نتیجه هم هیچی نمیدو ...

عزیزم این چه حرفیه  مگه گناهکار باشی این اتفاق واست میفته خیلی از دوستان اینجور تجربه ای داشتن و خدا صبر بهشون داده و بالاخره مامان شدن ،شما هم میشی خدا رو شکر ۴ تا جنین داری و سالم هستی امیدوار باش تارا جون 

چهارشنبه بیمارستان بودم دیدم پرسنل میگن یه خانم ۴۷ ساله الان نوبتشه پانکچر بشه بنده خدا هنوز اول راه بود شما جنین داری انشالله انتقال بعدی خدا برات جبران میکنه 

اینقدر غصه نخور من از شما بدترم امروزم بیبیچک گذاشتم تا فر ا برم از بدم یعنی منفی منفیه حتی هاله هم ...

عزیزم میفهمم چی میگی من دیگه اسم حاملگی میاد وحشت میکنم انشالله اگه قراره این مثبت شدن برات یک بچه سالم بیاره فردا یک تیتر مثبت ببینی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم بعد سقطم تا یه مدت عین خیالم نبود  ولی چند ماه بعد حالم بد شد انگاری که تازه فهمیدم چه اتف ...

نمیتونم عزیزم جایی برم حتی کارهای خونمم نمیتونم انجام بدم دست و دلم به هیچ کاری نمیره بزور میرم سرکارم بزور همسرم شبا میبردم‌ پیاده 

خداروشکر شماها هستین وگرنه دق میکردم

کی این کابوس تموم میشه؟

تارا جان منم چند ماه پیش احساسی شبیه به احساسی که الان داریو تجربه کردم.بعد از سه بار تخمک گیری بلاخره یک جنین برام تشکیل شد و انتقال دادند. روز ۱۱ انتقال بیبی چک زدم و در کمال ناباوری دوتا خط افتاد.انقدر خوشحال بودم که انگار همه ی دنیا مال منه . رفتم آزمایش بتا دادم و بتام دو روز بعدش خیلی بالا نرفته بود ۴ روز بعدشم همینطور و من مدام دعا می کرد که بتام بالا و بالاتر بره خلاصه بعد از کلی آزمایش و سونو و دردسر فهمیدند بارداریم خارج از رحمه تا پای تخت جراحی منو بردند و بلندم کردند دوبار تزریق داروی متوتروکسات داشتم تا بالاخره بتا اومد پایین و من هر روز دعا می کردم که بتام پایین و پایین تر بیاد.دوست عزیزم همه ی اینها می گذره. برات دعا می کنم که به زودی به آرامش برسی و روزی برسه که به همه ی آرزوهات برسی

عزیزم میفهمم چی میگی من دیگه اسم حاملگی میاد وحشت میکنم انشالله اگه قراره این مثبت شدن برات یک بچه س ...

ممنون توکل به خدا انشالله برایه شماهم اتفاقایه خوب ومثبت بیفته مگه غیر اینه میگن بعداز هر سختی خوشیه انشالله زمان خوشحالیه ماهم برسه

تارا جان منم چند ماه پیش احساسی شبیه به احساسی که الان داریو تجربه کردم.بعد از سه بار تخمک گیری بلاخ ...

دقیقا این اتفاق برایه منم افتاد الانم میترسم بازم همینطورشه فقط دلم به این خوشه اون موقع روز12 بیبیجک یه خط پررنگ داشت الان باوجود اینکه 19 روز از انتقاله جنین میگذره خطش خیلی خیلیکمرنگه تازه بعداز یکی دوساعت خطش میاد

تارا جان منم چند ماه پیش احساسی شبیه به احساسی که الان داریو تجربه کردم.بعد از سه بار تخمک گیری بلاخ ...

ممنون عزیزم خدا بهترینها رو برات فراهم کنه

نه بابا این حرفا چیه، ببین مال شما مطمئنم اغلب خوب بوده یه چندتا نابالغ بوده که واسه اونها هم دارن ت ...

من بودم امپول رو 8 ساعت دیر زده بودم واسه همین به جای صبح دکتر گفت عصر بیا برا عمل 🙈اره عزیزم جنین شناس هم گفت بعضی هاشون نابالغ هستن چون تخمک زیاد بوده خدا کنه چند تا جنین با کیفیت داشته باشم فردا معلوم میشه میام خبر میدم ممنون بابت پیگیری هات😘😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
نمیتونم عزیزم جایی برم حتی کارهای خونمم نمیتونم انجام بدم دست و دلم به هیچ کاری نمیره بزور میرم سرکا ...

بهت حق میدم تاراجون 

ولی خواهر گلم دوست دارم حالت همیشه خوب باشه 

میدونم سخته ولی خودتو ازبین نبر 

ان شاءلله خدا بهت طبیعی نی نی بده این روزا از یادت بره 💚

خداجونم شکرت