2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
تو برگمم نوشته مقدار پایینه للبته به انگلیسی یکی از خانما که با من انتقال داد. بتاش بالایه هزاره

عزیزم بتای منم روز ۱۴ انتقال بالای هزار بود و نتیجش شد بارداری بی سرانجام تو هفته ۶ متوقف شد

توکلت بخدا باشه بتای بالا و پایین... رو توجه نکن

انشالله بارداری راحتو خوبی داشته باشی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چه راهنمایی کنم فدات بشم پیامت رو نخوندم که بدونم داستان چیه ببین آب خوبه اما زیادش هم ضرر داره چو ...

این پیام من بود

من از دیروزه همش شکمم درد داره و شل و سفت میشه

تمام امپول و شیاف و ایزو هم دارم بیفایده دکتر رفتم گفت داروهاتو ادامه بده مرتب اب میخورم

گفتم شاید شما راه حلی داشته باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خوش به حالت خدا برات حفظشون کنه منم خیلی دوست دارم بچم دختر باشه تا دوتا دختر داشته باشم حتی پ ...

😁راس میگی!!؟؟شاید چون یه پسرداری این حرفو میزنی اخه همه دوس دارن جفتشون جورباشه😊😊

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
این پیام من بود من از دیروزه همش شکمم درد داره و شل و سفت میشه تمام امپول و شیاف و ایزو هم دارم بی ...

عزیزم حالا ک چک شدی و خدا رو شکر مشکلی نبوده، شاید روده هات مشکل داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ان شالله کی جوابش میاد؟ به من گفتن دوشنبه هفته آینده جوابش میاد استرس دارم نگرانم خداکنه جنینام زیاد ...

مال من فردا جوابش میاد حضوری باید بریم ببینیم چند تا جنین داریم خدا کمک کنه من از درد شکم دارم میمیرم 😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
مال من فردا جوابش میاد حضوری باید بریم ببینیم چند تا جنین داریم خدا کمک کنه من از درد شکم دارم میمیر ...

ان شاله که جنین ها زیاد و باکیفیت عالی داشته باشین خبرش بهم بده

...... 
خدایا. یعنی میشه برا منم اینجور معجزه بشه اگه خدا نمیخواست به دل شماها نمیذاشت که به من بگین. مگه ن ...

عزیزم منم که برات تعریف کردم مال منم دقیقا همینجوری شد دقیقا دو تا انتقال پشت هم تازه وسطشم پانکچر بود تو همون ماه. پس مطمین باش میشه و اگه به صلاحت باشه خدا همه چی رو برات روبراه می کنه😊

سلام دوستان کسی سونو  حسین صدری تو سیدخندان  رفته ؟من هرچ زنگ می زنم وقت بگیرم میره ر ...

عزيزم من براي سونو ان تي ميخام برم پيشش تماس گرفتم اول رفت رو پيغام بعد يه آقايي برداشت وقت گرفتم . از تو نت شمارشو برداشتم مطمئني به شماره جديدش زنگ ميزني؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

مبارکه عزیزم😍 حیف که دیگه نی نی داری وگرنه حقشه یه جشن پتوی حسابی برات بگیریم که اینقد نا امید بودی و داروهاتو می خواستی قطع کنی🤭 دیدی خدا چقدر بزرگه و دست بنده شو‌ تو اوج نا امیدی می گیره 😍❤️

عزیزم حالا ک چک شدی و خدا رو شکر مشکلی نبوده، شاید روده هات مشکل داره

نيواجون سلام خوبي عزيزم؟ ني ني گلت خوبه؟ نيواجون ميگم اون طب إسلامي كه شمام رفته بودي به من گفت نبايد توي اون جوشونده بشيني براي تو لازم نيست گفت تو فقط بايد صفرا بر بخوري روزي يه فندق و اينكه جوشونده كاسني بخوري تمام، ولي به همسرم گفت حجامت ساكرال و ساقين، نيوا جون شما هم اين مدل حجامتا رو انجام دادين؟چن بار؟ يه جوشونده هم تركيبي از كاسني و بابونه و خارخاسك و گزنه و شنبليله گفت روزي دو بار بخوره، و هر روز سويق عدس بخوره

قرص خون داد همسر شمام داشتن اين قرص خونو؟ و مركب٤ و مسخن هم بهش داد، اينارم شما داشتين؟

...
عزیزم با رژیم درست .ورزش . خنک نگه داشتن ب ی ض ه . کم کردن وزن و قطع مطلق سیگار و قلیان و مشروب و یا ...

رژیم درست یعنی چی؟ شبا شام سبک میخوره مثلا یه کاسه ماست یا سالاد... ناهار چون سرکار میره میخوره. میوه هم در طول روز میخوره یه وعده. قرص تقویتی هم که سه ماه خیلی مصرف کرد 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنونم عزیزم من بار اخرمه ک میتونم انتقال بدم شانس اخرمه.اگه کسی اطلاعات داره بهم بگه شاید موفق شم ا ...

عزیزم کی قراره انتقال بدی؟ دفعه چندم هست؟ پیگیری کردی چرا قبلیا منفی شدن؟ الکی نرو تو پروسه انتقال بدون بررسی