2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
عزیزم من وقتی میرفتم رویان انتقال اولم منفی شد گفتن پری شدی سه ماه بعد بیا من الکی بهشون گفت دارم می ...

خدایا. یعنی میشه برا منم اینجور معجزه بشه

اگه خدا نمیخواست به دل شماها نمیذاشت که به من بگین. مگه نه؟؟😕😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزبزم عاشق همین امید و ذوق و پشتکارت شدم😍 به امید خدا این سری با چندتا فسقل برمیگردی خونه😘برات از ...

توروخدا برام دعا کنید

شما مامانید دعاتون پیش خدا میره🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اولین باره دارم اینا رو میزنم. میگن یک‌کم‌میسوزه . سختیش برای من طولانی شدن پروسش و رفت و ...

من بچه دار میشم ولی دختره...شکر امل شوهرم پسردوسته🙄خستم کرده با اداهاش گفتم اینبار برم ای وی اف خلاص شم

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
بنظرم تو بازو نزنید دردش زیاد همون دور ناف یا بغل ران که بافتش زیاد بزنید من خودم شخصا اصلا توبازو ن ...

جدا؟ ممنون.

بخاطر سوزنش میگی یا موادش؟

چون من اون داروهای تحریک تخمدان رو خودم به بازو میزدم اوکی بود و اذیت نبودم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جدا؟ ممنون. بخاطر سوزنش میگی یا موادش؟ چون من اون داروهای تحریک تخمدان رو خودم به بازو میزدم اوکی ...

بخاطر همون موادش.. من خیلی اذیت میشدم واسه همین همه رو دور ناف یا بغل رونم میزدم قسمت بافت رونم خیلی کم درد و سوزش رو احساس میکردم داروهای تحریک تخمدان خیلی راحتره وسوزش نداره ولی این هپارین سوزش داره و اصلا هم نباید ماساژش داد چون باعث میشه کبود بشه

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
می گم ناشتا برم سونو شاید تکون خورد جوجه اگر نخورد ی چ بخورم ولی معطل میشم اینطوری نه؟چون سونو جایی ...

ساناز جون من همین الانشم وقتی دیر چیز میخورم نی نی کمتر تکون میخوره.برا شما اون روز نی نی باید اینقد وول بخوره ک دکتر بتونه چک کنه ناشتا نرو گلم.تازه سونویی ک من میرم قبل از هر سونو حتما باید یه آبمیوه یه لیتری بخوریم ک دیگه مجبور نشه دوباره سونو کنه.من خودم تو دو روز انجام دادم از آزمایشگاهم پرسیدم گفت اصلا ربطی نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من بچه دار میشم ولی دختره...شکر امل شوهرم پسردوسته🙄خستم کرده با اداهاش گفتم اینبار برم ای وی اف خلا ...

آخی .

ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد برات؟

چند تا دختر داری؟

یه پسر اینجوری بیار ، کلی دختر طبیعی.

من خواهر ندارم ، عاشق دختر زیادم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره عزیزم روز دوشنبه

منم روز دوشنبه پانچکر شدم اما یه مقدار درد دارم و شکمم سفت شده و بزرگ تو هم این علایم رو داری؟ چند تا تخمک گرفتن ازت

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
ممنون از راهنماییت.

خواهش عزیزم انشالله موفق باشید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ساناز جون من همین الانشم وقتی دیر چیز میخورم نی نی کمتر تکون میخوره.برا شما اون روز نی نی باید اینقد ...

باشع گلم همین کار می کنم چون دکترمم گفت ناشتا نرو سونو ک بچه تکون بخوره 

بچه ها شماها هم زیاد تشنه میشین من همش تشنمه

سلام به همگی.میخاستم ببینم برای موفقیت در گرفتن انتقال جنین چ کارایی باید انجام داد قبل و بعد از انت ...

گلم بهترین کار اول از همه آرامش و دعا کردن هست

اما پیاده روی و مصرف آب زیاد و میوه قبل و بعد انتقال خیلی به گردش خون رحم کمک کننده هست، غذاهای مقوی مثل خرما من قبلش زیاد خوردم، بعدش هم غذاهای عادی همیشگی

سلام عزیزم.روند کار مطبش رو نمدونم.چطورباشه. اونموقع تو بیمارستان تو اولین جلسه ویزیت ..تمام ازمایشا ...

چند پری نفس جون؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منم روز دوشنبه پانچکر شدم اما یه مقدار درد دارم و شکمم سفت شده و بزرگ تو هم این علایم رو داری؟ چند ت ...

سلام 13 تا تخمک کشیدن ولی حالم خوبه زود به حالت اولیه برگشتم شما چن تا تخمک ازت کشیدن کجا پانکچر شدی؟ 

......