2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
اره عزیزم.خدابخادمیشه ..حالامن دیدم. اینجا دوستان میگن دو تا سه پریود بگذره برا انتقال بعدی ولی دکتر ...

خدا خیرت بده

بخاطر حرف شما یکی دو ساعت پیش پریود شدم سریع زنگ زدم رویان نوبت گرفتم برا فردا

خدا کنه ایندفه ناامید نشم

بازم تو دلم یه عالمه امیدوار شدم😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده بخاطر حرف شما یکی دو ساعت پیش پریود شدم سریع زنگ زدم رویان نوبت گرفتم برا فردا خدا کن ...

فدات عزیزم...انشاءالله ک اگه ب خیر و صلاحته بتونی دوباره انتقال بدی..حتما برو سونوببین دکترت چی میگه..برات بهترینها رو ارزو میکنم😍😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.حتما تو ی روز نباید باشه. من خودم مثلا امروز عصر سونو دادم و فردا صبح ازمایش غربالگری

دکترمم گفت عیب نداره خدایی دکترمم قبول دارم ولی انقدر اکثرا ی روز رفتن ادم میترسه ماهم ک ب سختی بچه اوردیم از همه ترسوتر

خدا خیرت بده بخاطر حرف شما یکی دو ساعت پیش پریود شدم سریع زنگ زدم رویان نوبت گرفتم برا فردا خدا کن ...

عزبزم عاشق همین امید و ذوق و پشتکارت شدم😍 به امید خدا این سری با چندتا فسقل برمیگردی خونه😘برات از ته دل دعا میکنم خدا دلتو شاد کنه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یعنی میشه پشت سرهم انتقال داد وای خدایا شکرت حداقل یه راهی جلو پام گذاشتی اونم به وسیله دوستایی که ...

عزیزم من وقتی میرفتم رویان انتقال اولم منفی شد گفتن پری شدی سه ماه بعد بیا من الکی بهشون گفت دارم میرم خارج از کشور و عجله دارم اونا هم گفتن اوکی ماه دیگه بیا من رفتم و خداروشکر سر پسرم باردار شدم. 

رفقا ، هپارینو کجا بزنم؟ من چون خودم میخوام بزنم ، ترجیحم روی بازو هست ، اما پرستاره بهم گفت ، دور ...

بنظرم تو بازو نزنید دردش زیاد همون دور ناف یا بغل ران که بافتش زیاد بزنید من خودم شخصا اصلا توبازو نمیزنم خیلی دردش زیاد برام اصلا تحملش سخته 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
دکترمم گفت عیب نداره خدایی دکترمم قبول دارم ولی انقدر اکثرا ی روز رفتن ادم میترسه ماهم ک ب سختی بچه ...

نترس عزیزم لزوما نباید هردو رو توی یه روز بدی...حتی من تا چند روز بعد هم دیدم...توام که چون ازمایش قند داری مجبوری روز دیگه ای بری پس نگران نباش مشکلی پیش نمیاد گلم.باز رفتی سونو از دکتر هم بپرس مطمئن تر شی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من وقتی میرفتم رویان انتقال اولم منفی شد گفتن پری شدی سه ماه بعد بیا من الکی بهشون گفت دارم می ...

خراب این دروغای مصلحتی خوشگلتونم😍😁❤خدا فندقاتو برات نگه داره عزیزم

نترس عزیزم لزوما نباید هردو رو توی یه روز بدی...حتی من تا چند روز بعد هم دیدم...توام که چون ازمایش ق ...

می گم ناشتا برم سونو شاید تکون خورد جوجه اگر نخورد ی چ بخورم ولی معطل میشم اینطوری نه؟چون سونو جایی ک میرم ملت 6صبح میرن اسم نویسی خدایی چ بی کارن بعد7ب بعد در باز میشه حتما خیلی شلوغ

وای منم میخوام برم ای وی اف ..از این امپولا خیلی میترسم خوش بحالت دل داری..خیلی دور نافیا درد داره؟ک ...

عزیزم من اولین باره دارم اینا رو میزنم.

میگن یک‌کم‌میسوزه .

سختیش برای من طولانی شدن پروسش و رفت و آمد بود، که احتمالا تهران بودم راحتتر بود.

و اینکه مثبت شدم و سقط شد.

نگران نباش. بازم خوبه راهی هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فدات عزیزم...انشاءالله ک اگه ب خیر و صلاحته بتونی دوباره انتقال بدی..حتما برو سونوببین دکترت چی میگه ...

ان شالله🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

مبارک عزیزم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏