2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
اولاش کم بود مثل نبض بود یا در حد چنتا ضربه زدن...الان دیگه بیشتر شده ولی حالتش فرق کرده..ی جور خاصی ...

ای جان عزیزم💋

برا ماهم دعا کنید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
کم که حتما میشه تقریبا نصف الان میشه مال منم رو مرز ۱.۵ امروز که رفتم ابن سینا گفتن چون جنین نداری ق ...

من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه

دکتر طرازی خوب بود؟

خود پادمهر انگار برای تخمک گرفتن اقصی رو معرفی می کنه ولی اقصی خودش ویزیت نمی کنه

ممنون که خبر دادی

از خودت بهمون خبربده ایشالا که نتیجه بگیریم🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویا_۱۶

عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه ان شالله 💐💐💐💐💐💐و حتما خوش روزی و خوش قدم هستن این فرشته های نازنین ❤❤❤❤❤

الهی همه مامانا بارشونو به سلامتی به زمین بزارن🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
بچه ها ی سوال چرا بعد عمل تخمک کشی به بعضیا میگن  بیا انتقال فرش از چی متوجه میشن مثلا من ضخامت ...

عزیزم شاید تخمکهات هنوز بزرگن واحتمالا پریود میشید من خودم همینجوریم سه سری قبل بهم میگفتن بعد دوتا پری بیا برا انتقال بعد که دلیلش رو پرسیدم اینطوری بهم گفتن البته  یکبارش شکمم اب اورده بود 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم یه نصیحت خواهرانه اصلا به طول سرویکست کار نداشته باش شما باید باید سرکلاژ کنی.چون از هفته بیست ...

ممنونم عزیزم حتما پیگیری میکنم شنبه با دکتر خودم ویزیت بشم ببینم چی میگه بعدش پیش دکتر خواهرم هم یه ویزیت میرم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نه بابا نگرانی واسه چی خلف یعنی عقب قدام یعنی جلو، آره به نظرم چون دو قلو داری با طرازی هم مشورت کن، ...

ممنونم 

آره همینطوره 

حتما میرم پیشش

😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان سبحان  جون برای من هم دعا کن لحظه زایمانت عزیزم🤗الهی شما هم‌به سلامتی زایمان خوبی داشته باشید و پسر گلت صحیح و سالم بغلش کنی🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام عزیزم... وزنش ۳۶۸۰ بود.... آره لباس صفر تنش کردم ولی بازم بزرگه

لباس زیر صفر هم داریم کوچکتر؟

راستی هانا جان تغذیه خاصی داشتی برا وزن بچه عزیزم؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم نتونستم صفحات رو بخونم تک و توک چند تا پست روخوندم گفتم بیام صفحه 10000.....  الان فقط د ...

عزیزم آروم بگیر بچه ها میبینن میترسن.

خدا کمک تون کنه

خدا دلهای مهربون رو نمی شکنه مطمئن باش درسی توش هست که باید این اتفاق میافتاد تا یادش بگیرید

حتما و قطعا به خیر میرسه چون انقدر دست گیر همه بودی کلی دعای خیر پشت سرت هست

کاری اگر هست که بتونم یا بتونیم براتون انجام بدیم بی منت در خدمتیم آنای نازنینم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

@gandomak    

@هومت    

دوستای گلم واقعا متاسف شدم وقتی دیدم منفی شدید ولی بازم امیدتون رو از دست ندید تا به خواسته اتون برسید مطعمنم نوبت شماهم میرسه ان شالله دامنتون بزودی زود سبز بشه 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام

مامان سبحان یا بقیه دوستانی ک وارد هستین کمک

من از دیروزه مرتب زیر شکمم سفت و شل میشه

رفتم زایشگاه تست درد دادم منفی بود

نمیدونم پس این انقباضات چیه 

خیلی خیلی میترسم

امپول پرولوتون شیاف سیکلوژست و ایزو کسوپرین هم دارم انگار بیفایده است

فعلا ب و

دکتر خودمم دسترسی ندارم

ممنون عزیزم ان شاالله همینطور باشه سعیمو میکنم قوی باشم ولی هیچ‌جوری قابل کنترل نیست خدا خودش کمک کن ...

عزیزم حتما برو پیش دکتری که تحت نظرش هستی و نظر قطعی ش رو بشنو

متاسفم برای اون سونوگراف که انقدر وحشی و بی ملاحظه به یه زن باردار این حرفها رو زده

خدا کمک کنه فرهنگ مون درست بشه و ادای ادم واردها رو از سر خیلی ها بندازه

آب زیاد برای همه خوبه مخصوصا برای شما

اگر میل ت نمیکشه با یه چیزی طعم دارش کن

مثلا لیموترش تازه ، کمی نعنا تازه و کمی شکر

بهت مولتی ویتامین داده دیگه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هومت جان عزیزم خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت..ک خصوصا بااون روحیه خوبی ک داشتی...عزیزم منم بار اول عی ...

سلام

نفس جون چطوری؟ ایشاله روبراه باشید😎

ببخشید یه سوال. خانم دکتر قاسم پور روند درمانش چطوریه؟

آزمایش . سونو و کارایی که میکنه اگر امکان داره برام بگی ممنون...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،