2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
سلام. رفقا من فردا میرم برای انتقال . امیدوارم اینار ، خواست من و خدا یکی باشه. این چند روزم س ...

سلام عزیزم مبارکت باشه، ان شاء الله با خواهر برادرهای خوشکل واسه گل پسرت برمی گردی خونه😍😍😍😍

سلام عزیزم اوک خانمی ان شا الله بسلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن بسلامتی بگذرونم این دورانو بچه ه ...

اطلاع دقیقی ندارم ولی تو خود کاتالوگش نوشته 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان لازم داره برای جذبش🤔🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب آزمایش من این بارم منفی شد.امیدوارم انتقال سوم مثبت بشه.

خیلی متاسفم عزیزم😔😔😔😔😔 ولی حتما بررسی بشو بعد برو انتقال بسته بعدی، اصلا امیدوارم خدا برات معجزه کنه ولی یه بررسی ضرر نداره

چرا عزیزم   اگر خودت مشکلی نداری تا اون جایی ک وقت داری برای درمان دوباره طبیعی اقدام کن شما بد ...

خیلی جالبه این آب زدن پا، فکر کن این بار دکترم گفت هر وقت رفتی دستشویی فرنگی، با آب ولرم از بالا تا پایین پاهام رو چند دقیقه ماساژ بدم تا رحمم گرم بمونه

بعد از يك عمر زندگي منطقي تو چه داستاني افتادم! اين مسير همش سعي و خطاست  من از 8 سالگي شايد ب ...

نه گلم اون تبخال شما هم ویروس قوی بوده هم بدن شما ضعیف شده بوده ولی چون به درمان ضد ویروس خوب جواب دادی خیالت راحت مشکل از ویروس بوده که هر بار درست و حسابی درمان نمی‌شده، یه جورایی مثل سرماخوردگی کهنه

سلام حرصت نگیره از دست دکترت چون من هنوز تحت نظر همون دکتری هستم ک میکرو برام انجام داد دقیقا 18ه ...

وای مرسی عزیزم.اخه من ویتامین دی رو هم برام قطع کرد چون ازمایش دادم و عددش توی رنج بود گفت کافیه دیگه نخور

ولی اینم درسته که اگه با مواد غذایی بتونیم اون ویتامینو به بدنمون برسونیم خیلی بهتر از قرصه...اما من اکثرا پرسیدم و داشتن!

حالا گفتم امروز سرخود برم سونو😁تحمل ندارم تا هفته های بالاتر...بخاطر هماتومم البته میرم ببینم کوچیکتر شده یا از بین رفته...ببینم میشه از شر این شیاف خلاص شیم یا نه😁

گفتم بعدش برم به منشی بگم خودش بین مریض از دکتر بپرسه درمورد کلسیم.چون من نمیتونم زیاد بشینم اونجا...حالا ببینم چی میگه امروز

اخه دکتر من خیلی ریلکسه از بعضی نظرا...میترسم یادش رفته باشه چون یه سری چیزا رو باید خودم بهش یاداوری کنم همش.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها تیتر بتام ۲۷ شده ازمایشگاه میگه مشکوکه دوباره باید بعد دوروز بیای 😭😭

عزیزم ان شاالله رشد می کنه و شما میشی مامان بعدی با تیتر کم، مصی جون اگر می خواست مثل شما این قدر نا امید باشه که هیچی، بنده خدا می دونی چند بار تیتر داد، ان شاء الله مال شما هم بالا میره 

نمیدونم چرا ولی من هربار میرفتم تمام داروهامو چک میکردن  فولیک هم پنج تجویز میکردن ولی من چون ...

عزیزم از بعد انتقال روزی یکی ویتامین دی خوردی؟منم دارم فمبیون میخورم

اگر اشکال نداره اسم داروهای بعد انتقالتو برام بنویس 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
آها خب شما مشکل انعقادی دارین این مشکلو منم دارم آسپرین میخورم و هپارینم بعد انتقال روزی دو تا دارم& ...

کی بایذ آزمایش بدین به امید خدا؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)