2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان گلم بنده خدا زینبی جان همش میگن بی بی نزنید شما که گوش نمی‌دید تازه داروهاتونم قطع میکنید اخه چطور دلتون میاد 

این همه دوستان میگن صبر داشته باشید ،توکل کنید ،بی بی نزنید ولی شما گوش نمی‌دید هم خودتون استرس میگیرید هم ما 🙈🙈🙈🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال داشتم من دو ماه که رفتم سراغ میکرو الان روز دوم پریودم هست ماه پیش تا دی مصرف کردم ولی الان خونریزیم خیلی کم شده ماه های پیش اینطور نبودم خیلی خونریزی داشتم تا هفت روز هم کامل پریود بودم ولی این ماه به طور عجیبی تغییر کرده حالتم 

می‌تونه دلیل خاصی داشته باشه 

و اینکه پریودم منظم هر ماه 

عددdfi چنده؟

65بود.الانم تو ابن سینا دی اف آی داد ولی هنوز جوابش آماده نشده 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من از سال سال 88 ازدواج کردم و کلی دنبال بچه دار شدن و به رویان و کلی از مراکز رفتم خودم تا حالا سال ...

دوست عزیز ازمایش های ایمنی انعقادی رو دادی ؟؟

مشکلی نداری تو این زمینه 

فقط به رحم بستگی ندارم 

زینب جون میشه سوال منم جواب بدی 

من این ماه قراره انتقال بدم جنین فریز دارم دکتر گفته روز دوم پریود برم سونو میدونی تا انتقال چند بار باید برم سونو

واینکه حدودا چندم سیکل انتقال میدن 

بار اول انتقال هست و یه سفر مهم برام پیش اومده باید برم  ببخشید انقدر طولانی شد😊😊😊😊

من از سال سال 88 ازدواج کردم و کلی دنبال بچه دار شدن و به رویان و کلی از مراکز رفتم خودم تا حالا سال ...

عزیزم شوهرت در چه وضعیتی دقیق؟ خودت آزهای ایمنی و انعقادی و همسرت از dfi دادن؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دوست عزیز ازمایش های ایمنی انعقادی رو دادی ؟؟ مشکلی نداری تو این زمینه  فقط به رحم بستگی ندار ...

اره همه رو دادم مشکل انعقادی هم نداشتم ولی الان پردنیزولون و اس اس آ هم میخورم با استرادیول 

عزیزم شوهرت در چه وضعیتی دقیق؟ خودت آزهای ایمنی و انعقادی و همسرت از dfi دادن؟ 

همسرم اسپرم تحرکش افتضاح مورفولوژی هم صفر ولی اینبار از بیضه هاش اسپرم گرفتن دکتر طرازی گفت اگه جواب نگرفتی برو دنبال جنین اهدایی نا امیدم به نظرم اسپرم و تخمک در کنار هم بالاخره لقاح تشکیل میشه ولی اینکه چرا نمی چسبه به رحم حتما به خاطر کیفیت اسپرمه ؟؟؟؟ یا اینکه نه چه عواملی دیگه ای هست 

dfi دقیق یادم نیست 27 بود 37 بود ولی دکتر گفت از لحاظ ژنتیکی مشکلی نداره بیضه ها اصلا اسپرم بالغ تولید نمی کنن ولی همیشه با نمونه اسپرم جنین تشکیل میدادن ولی تو آبان گفتن باید تسه بشه از هر دو بیضه تسه کردن گفتن اسپرم های داخل بیضه چپش خوبه که حتی گفتن فریز کن ما هم فریز کردیم که اگر اینبار هم خدایی نکرده جواب نگرفتیم اسپرم داشته باشه دوباره نخوان بیضه هاش و بشکافن 

زینب جون میشه سوال منم جواب بدی  من این ماه قراره انتقال بدم جنین فریز دارم دکتر گفته روز دوم ...

ببخشید من جواب میدم معمولا بین ۳تا۴بعر سونو میشی از روز ۱۴تا۲۰هم احتمالا انتقال میدن

ان شاءالله به سلامتی انتقال بدین

خدا جونم شکرت...
عزیزم انشاالله مامانی...ولی بعد یه ساعت باید مثبت منفیو بگن

مرسی عزیزم😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️