2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
خوبم  عزیزمم  دخترمم خوبه ...دعا کن خوب تپلی بشه .. شیرم بنظر کافی نیس ودکتر با شیر خشک ...

خدا رو شكر كه خوبي عزيزم ، ان شا الله كه سالم باشه تپلي هم نباشه مهم نيست ولي شير خشك هم بدي كه ضرر نداره ، الان شير خشكها خودش خيلي ويتامين داره الان دختر من با اينكه خدا رو شكر غذا خوردنش خوبه ولي باز هم دكترش گفته تا ٢ سالگي در حد ٣٠٠ تا ٤٠٠ سي سي شير خشك رو بخوره .

من هم اولش ناراحت بودم كه دخترم شير خشك هم ميخوره ولي انگار خواست خدا بود چون اگر كمكي شير خشك نميخورد نميتونستم به راحتي ١٠ ماهگي از شير خودم بگيرمش البته دختر من خدا رو شكر خيلي همكاري كرد و هم شير خودم رو خوب ميخورد و هم يك موقع كمكي شير خشك چون بعضي بچه ها شير خشك كه بخورن ديگه سينه رو نميگيرن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم خيلي ناراحت شدم واقعا نميدونم چي بگم ، توكل به خدا ان شا الله وقت مادر شدن شما هم خيلي زود مير ...

دیگه خسته شدم جنین فیریز ندارم یعنی بازم برم از صفرِ صفر شروع کنم ؟ بدنم داغون شد روانم له شد عمر و جونیم رفت .آخِ تا کی ؟ بریدم ولی اینبار یه قطره اشک نریختم به خدا گله نکردم نمیخواد بده دیگه زور که نیست

خب معلوم نیست توی اون سه تا چه خبر باشه که

اولا که اشالا هر سه تا جنین می شن برات

اما حالا این سه تا معلومه هستن بقیه معلوم نیس که چی بشه چند روز بعد

نقدو می خوای ول کنی بچسبی به نسیه!

عزیزم ببخشید اینو میپرسم محافظت شده(با کاندوم) یا نه؟بازم ببخشید 

نه خواهش میکنم 

نه بدون جلوگیری😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دیگه خسته شدم جنین فیریز ندارم یعنی بازم برم از صفرِ صفر شروع کنم ؟ بدنم داغون شد روانم له شد عمر و ...

خانمي باور كن نه صد در صد ولي تا حدود زيادي دركت ميكنم ، دفعه آخر كه ميخواستم انتقال بدم و ضخامت آندومترم بالا نميرفت با اينكه جنين فريز داشتم تصميم گرفته بودم برم پيش يك دكتر ديگه كه دوباره از صفر شروع كنم حتي دو سه روز مونده به انتقال تماس گرفتم از دكتر رزاقي وقت گرفتم ولي اصلا فكرش رو هم نميكردم كه خدا برام يه جور ديگه اي برنامه ريزي كرده ، شما هم بسپار به خدا يك مدت به خودت استراحت بده و زياد به اين موضوع فكر نكن شايد خدا ميخواد براتون معجزه كنه .

يك مقدار مربوط ميشه به تبليغات و يك مقدارم پيشنهاد زودهنگام تخمك اهدايي البته در سونوگرافي هم خيلي ت ...

تاراجون منم واقعا در توان خودم نمیبینم این همه این روند فوق العاده فرسایشی رو تکرار کنم و به نظرم هم غیر منطقیه و باید حتما یه دلیلی داشته باشه که باید بررسی بشه و بیهوده تکرار نشه، از توضیحاتت ممنونم عزیزم و امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری❤️❤️💖💖🌺🌺

سلام آزمایشم منفی شد امیدوارم بقیه دوستان دست پر باشن این ماه❤

سلام عزیزم..خیلی ناراحت شدم..درکت میکنم واقعا...من که هر سری باید پانکچر شم چون تعداد جنینم اصلا به فریز نمیرسه..اینبارم نمیدونم چی منتظرمه..فقط میدونم تنها راهم همینه اینقدر باید بریم تا جواب بگیریم.خدا کمکمون کنه فقط..💚💚💚

تاراجون منم واقعا در توان خودم نمیبینم این همه این روند فوق العاده فرسایشی رو تکرار کنم و به نظرم هم ...

خيلي مسير سخت و خسته كننده ايه تمام زندگي آدمو تحت الشعاع قرار ميده الان دو ماهه از زندگي كردن افتاديم تهش هم هيچي 

الان باز بايد بشينم فكر كنم تصميم بگيرم از همين جنينهاي موجود استفاده كنم؟ باز برم پانكچر كنم؟ اين وسط روابط خودمونم بهرحال دچار مشكل ميشه 

تازه ما كسايي هستيم كه مثلا مشكلات خيلي حاد نداريم. يك بنده خدا از دوستانم دوبار پانكچر شده بدون اينكه حتي يك جنين تشكيل بشه اينهمه هزينه و درد ... بدون حتي يكبار شانس انتقال خب در اينطور موارد بهتره كه دكتر شفاف به بيمارش بگه روش جايگزين رو

انشالله خدا زودتر همه مونو به نتيجه برسونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم