2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
بچه ها توروخدا اطلاعات دارين بگين

عزیزم کاملا تصادفی و شانسیه ممکنه با پریود بعد خارج بشه یا نشه

دوستم عید با قرص سقط کرده هنوز ۸ میلیمتر بقایا مونده دیگه دکتر عارفی وقت داده بهش هم هیسترو کنه هم بقایارو خارج کنه

انشالله مال ماها خودش دفع بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترانه جون با بیمه خریدی؟ چند روز قبلانتقال تزریق کردی

آره عزیزم از هلال احمر، تقریبا ۱۱،۱۲ روز قبل انتقال تزریق کردم،گفت اگه مثبت شدی دقیقا یک ماه بعد از تزریق اولت دوباره باید تزریق کنی

سلام عزیزم مبارکه به سلامتی، گلم اگر لکه بینی بعد پانکچرت خوب شد نزدیکی داشته باش خوبه ولی محافظت شد ...

زینب جون اسم منو توی لیست دعای توسل  میتوتی بیاری روز چهارشنبه همین هفته ،پانکچر میشم  محتاج دعای دوستانم

آرامش جون قبل انتقال سرم  با چه مدارکی تایید بیمه رو گرفتی

آها راستی مدارکو بگم،ببین دکتر بهمون یه برگه معرفی داده بود ولی هلال احمر گفت این کافی نیست باید آزمایشا و ... همشون باشه،بعد گفتم من یه بار بتام افت کرد گفت اون آزمایشتم حتمااااااا بیار خیلی مهمه

آزمایش ایمنیتم حتما ببر براشون

نه گلم این خبرا نیست حتی واسه بیمارستان خصوصی، متاسفانه آدم از همین چیزا حرصش می گیره، حتی از زیر می ...

ممنون عزیزم مرسی که بفکرم هستی.الانم از مطب دکتر زهرا عسگری اومدم تو بیمارستان اتیه و آرشه با حوصله بود .گفت تیم های ابن سینا خوبن که عمل ها رو ارجاع میدن به بیمارستان محب اگر روده ات درگیر نبود عمل میکردم ولی چون خودش به جراح روده شون اطمینان کامل نداشت گفت بهتره ابن سینا بری چون دکتر یوسفان که کارش روده است تبحرش بیشتره و تو محبم کار میکنه عملم حتما باید تیمی باشه.دکتر مهدی زاده بیمارستان رسول و پارس رو هم گفت خوبه و دکتر یوسفان با اونم کار میکنه اما اصف جاه گفت پیشنهاد نمیکنه.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام خاکستری جون یسوال دارم آنا که وقت نمیکنه بیاد گفتم از شما بپرسم من الان تو هفته ده هستم و چند ...

سلام عزیزم خوبی؟خدا نی نیتو نگه داره برات😘

نمیدونم دقیقا ولی وقتی میخوای بخوابی پشت سرت حتما بالش بذار.یعنی پشت سرت خالی نباشه.حالت تکیه گاه داشته باشی

وسط پاهات هم بالشت بذار عزیزم.اینجوری کمرت درد نمیگیره.من از اولش همینکارو میکردم همش به پهلو بودم و وسط پاهام بالشت کوچیک میذاشتم،پشت سرمم یه بالشت که یکم سنگینتر باشه میذارم که هم نتونم به کمر برگردم هم زیاد خم نشم روی شکمم...کمردرد اصلا نگرفتم خداروشکر تاحالا

فقط جدیدا پهلوهام داره سوراخ میشه😂مامانم میگه روزای سختت مونده دختر.تحمل کن گلم...

اینارو اگه رعایت میکنی و بازم درد داری دیگه نمیدونم گلم.به دکترت بگو.اخه تو هفته های ۱۰ هنوز شکم نداری که بگم بخاطر وزن شکمته.کلا بد نمیخوابی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه گلم از بیرون شکم رو لمس می کنه و متوجه میشه، کلا بدون معاینه داخلی برای ماها انجام نباید بشه جز م ...

چشم عزیزم مرسی که گفتی 😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آها راستی مدارکو بگم،ببین دکتر بهمون یه برگه معرفی داده بود ولی هلال احمر گفت این کافی نیست باید آزم ...

ممنونم ترانه جون مدارکم کامله فقط معرفی نامه نگرفتم

یه سوال دیگه ،از داروخاته مرکزی هلال احمر گرفتی؟

بچه هايي كه سقط داشتين من رفتم سونو گفت خيلي كم مونده به اندازه ي ٤*٧ميلي متر گفت با پريود بعدي از ...

عزیزم من بتا میدادم باید صفر شه دیگه سونو اینا نمیرفتم اصلا🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم