2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها سلام،خوبید؟من امروز روز یازدهمه انتقالمه این چند وقتو نیومدم میترسیدم استرس بگیرم،برام دعا کن ...

سلام پس به زودی واست جشن مامانشدن میگیریم.. منم دیروز انتقال دادم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت بشم ان شاءالله واسه همگیمون جشن بگیریم،

به سلامتی عزیزم مبارکه به دلت نشستن پس،ان شاءالله خوش بشینن،کجا انتقال دادی؟ 

پریچهر جان بسلامتی چند تا انتقال دادی؟چندم ازمایش دارید؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم اتفاقا پادمهر اون زیر میزی آصف جاه و نمیگیره شما نوع عملت فرق میکرده من پارسال با پادمهر لاپار ...

من تجربه خودمو گفتم قیمت عمل پادمهرم نمیدونستم دوستان اینجا گفتن هرچند که تو جراحی تجربه حرف اول رو میزنه 

انشالله هرچی خیره واسه دوستمون پیش بیاد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزم، بله تا مرحله ی تخمک کشی و فریز جنین پیش رفتم ولی هنوز انتقال ندادم

تا الان چقد هزینه شده

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
هچینگ و پی آر پی چیه عزیزم ؟؟

هچینگ یعنی با لیزر یه خراش کوچیک روی زوناپلوسیدای جنین(پوسته جنین) میدن تا از تخم خودش به اصطلاح بتونه بیرون بیاد و لانه گزینی کنه

حالا تو پی آر پی از خودت خود میگیرن و سانتریفیوژ می کنن و ترکیبات مورد نظرشون رو ازش جدا می کنن و داخل رحم تزریق می کنن که باز هم شانس لانه گزینی رو بالا میبره، فکر کنم برای افراد با ضخامت کم هم انجام میشه ولی این دو تا کار برای دفعه اول انتقال دیده شده اثر حتی منفی داره و برای دفعات بعد بیشتر کمک کننده بوده

معاینه داخلی یعنی؟!پس اینبار که رفتم به دکترم بگم برام توضیح بده.ممنون گلم منم فقط شنیدم

نه گلم از بیرون شکم رو لمس می کنه و متوجه میشه، کلا بدون معاینه داخلی برای ماها انجام نباید بشه جز موارد خیلی خاص و یا نزدیک زایمان

والا من یه بار آزمایشم مثبت شد ولی بی بی چکم منفی بود،هرچند بتام اومد پایین 

عزیرم من یه بار خودم بتام همینجور رفت بالا بعد یهو اومد پایین تیتر بتا دادم بتام 19 بود خط بیبیچک قشنگ واضح بود پس مطینم بتا وبارداری در کار نیست

دوستان شماها سرم ivig نداشتین قبل انتقالتون؟

عزیزم من داشتم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم