2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای بابا زینب جون من زیادی بدنم قویه از جمعه پیش داروهامو قطع کردم بجز یک لک کوچیک روی پد چیزی رویت ن ...

ساکشن مثل مکنده میمونه دهانه رحم میزارم .تمیز میکنن . ولی کورتاژ دیواره رحم تراش میدن برا تمیز کردن . خونریزی بعدش ساکشن خیلی کمتره و دکترم میگفت روش بهتریه به رحم اسیب نمیزنه

عزیزم مبارک باشه، الان آز بدی بتا کمه نگران نشیا، اگر نگرانت می کنه همون روز 15 برو

زینب جان سری قبلم بتام تا ۶۰ رفت بالا بعد اومد پائین فکر میکنی باردارم الان ؟خودم باور نمیکنم  اصلا برام مهم نیست اینبار اصلا مراعات نکردم جز دو سه روز اول خم و راست میشم اتو میکنم ظرف میشورم میرم سر کار نمبدونم چم شده اصلا انگار بچه ای وجود نداره یه حسی دارم عجیب غریب .... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رویان بودم میخوام بدونم اگه مثبت شدم باید برم اونجا دوباره یانه و با شیاف واقعا اذیتم. بعد از ...

آها فکر کردم جای دیگه بودی😂😂😂همونجا آز دادم با همسرم موندیم تا جواب اومد بعد گفتن برو پیش خانم کوهستانی طبقه دوم، که توضیحات داد و گفت کی وقت سونو قلب بگیرم، یه شماره هم ازش بگیر برای مواقع اضطراری، شیاف که فعلا داری منم واژینال میذاشتم کثیف کاری بود، رکتال بذار راحتتری

هر چی هست از آمپول بهتره

سیلاممم ننه ژونمم 😍🌹من اینجام    میرم و میام 😬 حالت چطوره خوبی ؟

سلام ما هم شکر....حالت تهوعت که انشاله خیلی کمتر شده 😍نینیمون چطوله  جنسیتش چی شد...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سونو قبل 5 هفته و 6 روز شنبه پیش بود، بعدی دو شنبه هفته دیگه میشه که از رو سونو قبلی میشه 8 هفته و د ...

ان شاءالله به سلامتی عزیزم چرا به من که 6هفته بودم گفت سه هفته دیگه بیا اشتباه نکرده؟

خدا جونم شکرت...
سلام مريم جون ، خوبي خانمي ؟ رويا جون كه گفت ديروز درداش شروع شده ان شا الله تا الان احتمالا گل پسرش ...

انشاله با بهترین حال زایمان کنی....و فشارت نرمال بمونه😚

و گل پسرت رو بسلامتی بغل کنی...

احتمالا رویا اسم نینیش رو میزاره رضا😎😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زینب جان سری قبلم بتام تا ۶۰ رفت بالا بعد اومد پائین فکر میکنی باردارم الان ؟خودم باور نمیکنم  ...

عزیزم اتفاقای سری قبل تموم، همش مال سری قبل بود، ان شاء الله این بار همه چی عالی پیش میره، هر موقع حس بهتری داری آز بده

عزیزم اتفاقای سری قبل تموم، همش مال سری قبل بود، ان شاء الله این بار همه چی عالی پیش میره، هر موقع ح ...

ممنون عزیزم انشالله توکل به خداست زیاد بهش فکر نمیکنم .... ❤❤❤❤

من زنگ زدم گفتن از پانزده تاتخمک فقط دوتا جنین با کیفیت خیلی خوب و یک جنین ک رشدش کند هست به محض بلاست شدن اونم فریز میکنن 

یکم نگران شدم بچه ها بخاطر جنین کم 

اگه نشه باید از اول شروع کنم

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالم هیچ علائمی ندارم هیچی فقط گاهی انگار تو پهلوم اندازه یه نقطه منق ...

گندمک جون دیگه باید چه اتفاقی بیوفته بگی علاىم داری عزیزم از الان بهت تبریک میگم عزیزم ولی صبر کن همون موقع برو برای آز که ان شاءالله با ی بتای تپل بیای

خدا جونم شکرت...
انشاله با بهترین حال زایمان کنی....و فشارت نرمال بمونه😚 و گل پسرت رو بسلامتی بغل کنی... احت ...

ممنون عزيزم ، ان شا الله همه باردارها بارشون رو به سلامت زمين بگذارن و همه منتظرها هم به زودي اين حس قشنگ رو تجربه كنن . 

من هم الان اومدم دكتر ديدم كاغذ زده كه امروز مطب تعطيله به نگهبان گفتم من اين همه راه از كرج اومدم چرا زنگ نزدن آخه هميشه اگر اين اتفاق ميفتاد تماس ميگرفتن گفت منشي با همه تماس گرفته اسم من رو پرسيد گفت تماس گرفته جواب ندادم ولي هيچ شماره اي نيفتاده روي گوشيم نميدونم شايد شما ه ام رو اشتباه گرفته منشي ، خلاصه اينكه الان در راه بازگشت به خانه هستيم فعلا .

سلام دوستان من امروز روز ۱۱ انتقالم هیچ علائمی ندارم هیچی فقط گاهی انگار تو پهلوم اندازه یه نقطه منق ...

انشالله همون هااه نيني گلته كه ٩ماه مهمون دلت و تا صدها سال مهمون خونه ته گندمك جون ميخوام اولين كسي باشم كه تبريك ميگم😅 التماس دعا، عزيزم شما هنوزم داري كابرگولين ميخوري؟ يا قبل از انتقال قطع كردي؟

...
حتما چرا که نه   همیشه اینو تو ذهنت نگه دار. محیا جان پیاممو خوندی؟ریپلایی نکرده بودم

خيلي ممنونم آزي جون خوندمش خيلي از محبتت ممنونم عزيزم ازت التماس دعاي ويژه هم دارم😘

...
آها فکر کردم جای دیگه بودی😂😂😂همونجا آز دادم با همسرم موندیم تا جواب اومد بعد گفتن برو پیش خانم کو ...

عه

چه خوب. منم میرم رویان😁😁

دستت درد نکنه😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️