2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عید چی نزدیک؟؟؟😁 انقدر درازم تو خونه نه تقویم میبینم نه جایی میرم در جریان نیستم😓

عید نوروز 😁 تو راحت باش عشق کن با فسقل جان😄

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون شما که رویان انتقال دادین و مثبت شدین بهتون نگفتن تا کی باید استرادیول و شیاف رو ادامه بدی ...

عزیزم ما سه ساله اونجا پرونده داریم و تحت نظریم واسه همین نمی دونم کیس ناباروری بعد از بارداری با آی وی اف قبول می کنن از بیرون یا نه، ولی هفته دیگه نوبت دارم برات می پرسم، فعلا که دکترم گفته آسپرين شروع کنم و آمپولو قطع کنم جاش شیاف بذارم، فعلا دارو داریم تا حداقل هفته 12،ولی نحوه کم کردن داروها رو همون هفته بعد بهم میگن

آها راستی سونو گرافی و آزمایشگاه از بیرون قبول می کنن

دوستان معذرت میخوام من دوباره ترشح زرد رنگ وخارش دارم ...چکار کنم اخه😩

عزیزم بارداری یا نه؟ 

ماست بخور زیاد .

لباس زیر هات رو آفتاب بده و اتو کن.

حتما خودت رو خشک نگه دار.

اگر باردار نیستی ، ولو با نور چراغ یا سشوار ، 

نهایتا میری دکتر و پماد میده.نگران نباش.توی بارداری هم سیف هست پمدش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ان شاالله که مامان شدی و دوشنبه خوش خبری

منم رویان بودم

میخوام بدونم اگه مثبت شدم باید برم اونجا دوباره یانه

و با شیاف واقعا اذیتم. بعد از هربار دسشویی خودمو با شامپو بچه میشورم😩😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خدا حفظشون کنه برات😍😍😍

قربونت عزیزم😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بجه ها جون يك سوال داشتم...بعد از انتقال جنين يادم نيس روز اول يا دوم توي ادرارم لكه چربي سفيد ديدم ...

شما تصورتون از جنین چیه.😉

عزیزم سئوال کردن هیچ اشکالی نداره اما نگرانی های واقعا بیخودی بسیار تاثیر میزاره تو هورمون های بدن و جنین دفع میشه.

جنین رو با میکروسکوپ و تو لوله خیلی خیلی باریک میارن و داخل رحم ، نه مثانه انتقال میدن

حالا اون دونه سفید ممکن ترشح مونده باشه یا هر چی که از واژن رد شده و شما دیدی

اینکه بعضی از بچه ها میگن ما جنین رو دفع کردیم و دیدیم ... تصورشونِ و واقعیت اینه تا هفته ۹.۱۰ خدایی نکرده اگ. سقط کنی شاید ببینیش اون هم در اصل ساک رو میبینی نه جنین رو.

به چیزای خوب فکر کن با دلهوره فقط روزهات سخت تر میگذره عزیزم😍💆

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها توروخدا برام دعا كنيد  فكر ميكنم دوباره بايد يه عالمه راهو برم استرس ميگيرم.ياد اين ميو ...

گلم همیشه این جور مواقع زبونم کم میاره برای دلداری، نمی دونم در برابر این همه درد چی بگم، اصلا تصورش هم اشک آدمو در میاره، تنها دلخوشی آدم بقیه هستن که چندین باره این راهو رفتن و آخرش نتیجه گرفتن، الهی که به زودی شما هم نتیجه بگیرین

یه کم بهتر شدی بیا بررسی کنیم چه کارهایی میشه کرد تا احتمال نتیجه گیری بالاتر بره

سلام خانما انشالله که حال دل همه خوب باشه من از صبح دردها و انقباضاتم شروع شده رفتم بیمارستان هنوز ...

رویاااااااااا بسلامتی بزایی ایشاله..التماس دعا😢

تا میتونی پیاده روی کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،