2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان از نگین خبری شد؟؟؟ آیا رویا زایمان کرد؟؟؟ و آیا مامان سبحان گلمون چی ؟ از الها ...

سلام مامان مریم جون 

دیدم دنبال یادگیری بورسی  درخواست دوستی دادم تایید کن

امروزم عرضه اولیه پتروشیمی نوریه تا ۱۲ وقت ثبت سفارش داری شایدم تمدید کنند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام گلم خوبی؟فسقل ما خوبه؟نتزس منم همین حسو داشتم.وابستگی پیدا کرده بودم به داروها فکزمیکردم اگه قط ...

سلام عزیزم قربونت گلم ماهم خوبیم خودت با پرنسس کوچولو درچه حالی 😍

من دقیقا بخاطر همین میترسم با خودم میگم این شیافو دیگه چرا باید قطع کنم 😶حالا همینطور که گفتن بعد ۱۲هفته باید قطع کنم اونم بعد هر سه روز یدونه کاهش بدم بازم توکل برخدا 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان از نگین خبری شد؟؟؟ آیا رویا زایمان کرد؟؟؟ و آیا مامان سبحان گلمون چی ؟ از الها ...

سیلاممم ننه ژونمم 😍🌹من اینجام   میرم و میام 😬

حالت چطوره خوبی ؟ 

عزیزم نگین هنوز جواب رو نگرفته.  البته تا دیروز رویا جان احتمالا باید تا الان گل پسرش بغلش باش ...

ازی مادر اگه برفرض شیاف قطع نشه بده ؟ اخه خیلی دودلم 

نمیدونم چرا سرم بهم ندادن... فک کنم بعد انتقالای منفی میدن.. ب شمابار اول دادن؟

نه عزیزم من بار ۴ بود اولین بار بود زدم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

10.masi_007

11.yasinam، پریچهر 61

12.pangol، آژند

13.پریچهر 61، و آرامش

14.مریم_مادر

15.بهار 213, صنم

16.zizgol

17.سارا 1369

18.آزی اهوازی، eleejoooon

19.رویا مشهدی

20.تورک آنا

21.محیا

22.نسرین_مهر

23.elin 6262

24.آینوووووش 3

25.samaneh_m

26.rakhsh 67

27.pary 12

28. نیلاسمان

29. ninitopol, armaghan

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره

32.الهام 67

33.مرمر40

35.سهیلا_جون

36 فاطیما259

37.afshannn

38.mazin70

39.yasimah 

40.محمد باران 

ای بابا زینب جون من زیادی بدنم قویه از جمعه پیش داروهامو قطع کردم بجز یک لک کوچیک روی پد چیزی رویت ن ...

گلم ان شاء الله همیشه بدنت قوی باشه، ولی سقط نشدن دلیل بر قوت و ضعف نیست، حتما این تقویت کردنا رو رعایت کن، نه گلم فرق ساکشن و کورتاژ رو نمی دونم، ان شاء الله هر چی پیش میاد بهترینش باشه

@زینبی_بابا   عزیزم سونو قبل که رفتی چند هفته بودی؟سونو بعدیت چند هفتگی میشه؟

سونو قبل 5 هفته و 6 روز شنبه پیش بود، بعدی دو شنبه هفته دیگه میشه که از رو سونو قبلی میشه 8 هفته و دو روز ان شاء الله 🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان عزیزم صبح ادینه شما بخیرو خوشی  عزیزان یا بنده مطلب رو اشتباه به عرض شما عزیزان رس ...

عزیزم ما همه اینجا با هم دوستیم خدا رو شکر سوء تفاهم بر طرف شد، ان شاء الله به زودی نتیجه بگیری عزیزم، و همه منتظرا

ازی مادر اگه برفرض شیاف قطع نشه بده ؟ اخه خیلی دودلم 

عزیزم اخه بدنت دیگه بهش نیاز نداره  چرا مصرف کنی؟مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد ولی از نظر علمیش راستش نمیدونم مصرف طولانیش مشکلی داره یا نه

دوستای خوبم من فردا انتقال دارم میشه برام دعا کنید؟ خدا دعا در حق دیگری رو زودتر اجابت میکنه. توان ا ...

سلام عزیزم ان شاالله که به سلامتی مادر شدی گلم، فقط حسابی براشون دعا بخون، ان شاء الله 9 ماه مهمونت بشن و بعدش یه عمر با برکت کنار هم باشین

بچه ها توروخدا برام دعا كنيد 

فكر ميكنم دوباره بايد يه عالمه راهو برم استرس ميگيرم.ياد اين ميوفتم كه صبح ساعت ٣بلند ميشديم ميرفتيم تهران  و برميگشتيم ،ياد هايپر شدنم ميوفتم كه هر روز ٣تا سرم ميزدم دلم ميگيره و.......ياد مثبت شدنم ميوفتم  كه بعداز ٤بار بود كه چقدر خوشحال شديم ولي اخرش شد هيچي دلم ميگيره ،ياد اين ميوفتم كه چقدر هر روز امپول و قرص اخرش هيچي😭😔😔

توروخدا برام دعا كنيد دلم اروووم بشه 

فقط شما ها اينجا ادمو درك ميكنيد

بچه ها خواهش ميكنم دعا كنيد خدا به ماهم بچه بده

سلام خانوما٫ میشه منو راهنمایی کنین من تو سیکل آی وی اف هستم سونوی روز شش کلا سه تا فولیکول داشتم٫ ...

سلام عزیزم،بله ممکنه زیادتر بشن،من روز هشت، شش تا فولیکول داشتم که تا روز پانکچر شده بود ۱۳ تا و ۱۰ تا تخمک شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...